Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Teksty, Którymi Dziś Nawalałem W Kolesia Ze Sql

MrDeViX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie raz ostre teksty, raz słabe teksty. Chociaż większość tekstów jest bardziej ostre moim zdaniem.

76561198077714139.png

Opublikowano

powinieneś mu najebać sęków a nie tekstami jechać . (te teksty i tak są szczeniackie mnie nic by tam nie zamurowało)

Wpadasz do typa Bach Bach Bach i gość nie wie co sie dzieje ;x .

Trzeba było mu zarecytować kurwa "Na Lipę" albo coś z Juli i Rome`a :D .

Opublikowano

Mogłeś go kamieniem rzucić .

A teksty mogą być.

Chyba Cię pojebało ?Tak robią najgorsi tchórze ....@TOPIC Sam bym tego nie wymyślił .... :rolleyes: ^^Masz dryg do tego chłopie :P

6f72992b47f09c2bmed.png

Czy to tak bardzo boli gdy naciskasz LPM na znaczek zielony z białym plusikiem w środku ? Jeżli Ci pomogłem ?

Opublikowano

Heh może być, ale ta ostatnia linijka to mnie rozbawiła;d.

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Takie dissy to se możesz w dupę wsadzić. Takie tekściki zawsze pokazują słabość. Od razu nawala mu się i odchodzi, jakby coś mówił to trzeba mu poprawić i tyle.

9cd5f804379a.jpg

Opublikowano

Pół tekstu zgapione z innych dissów a druga połowa jest żałosna.

Tyle.

Zmieniłem upodobania... Pomogłem ? - Lubię To !

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz do tych 10%,

które wzięłoby krzesełko i popcorn i darło się: "Skacz lamusie!"- wklej to na swoją sygnaturę!

Opublikowano

Zalezy ile to pisales, bo rymy proste, zupelnie jakbym Chade slyszal, heh.

Zauwazalny follow up w tych dwoch wersach o hh i seksie.

Generalnie, nie probuj na sile jechac na koncowkach, bo to zbyt prosto brzmi. Pozdr.

Opublikowano
Hip-Hop i seks

Juz widze, jak ty, majac 13 lat jestes bogiem seksu

btw. Co ma wiek do "pojazdu" po kims? Jak jestes pizda to nawet w wieku 20 lat "pojedzie" Cie 12 latek

Back in the day

Trollin' was somethin'

Opublikowano

Juz widze, jak ty, majac 13 lat jestes bogiem seksu

btw. Co ma wiek do "pojazdu" po kims? Jak jestes pizda to nawet w wieku 20 lat "pojedzie" Cie 12 latek

O tym seksie właśnie chciałem wspomnieć, on mając 13 lat pewnie nawet gruchy w ręce nie trzymał^^

Koleś, weź się za naukę, albo coś, a nie drewnianymi tekstami rzucasz na prawo i lewo.

Co ten ktoś Ci zrobił, że zasłużył sobie na tak ostre pojechanie (jak ktoś nie wie co to ironia, to mogę podpowiedzieć, że tu właśnie ona jest)? Może jest od Ciebie lepszy i chcesz pokazać za wszelką cenę, że tak nie jest?

Może dostał z kartkówki lepszą ocenę?

Spoko diss, szkoda, że chujowy.

Jak ten polski durny hip-hop (RYCHU TEDU ELO ELO) wpływa na ludzi, nie mogę pojąć, idź teraz posłuchać sobie fruwającego magika z sony ericssona na dworze, ok?

uberpowerrrrrrrrrrrrrrrrr, noby do lagi

Opublikowano

Jak ten polski durny hip-hop (RYCHU TEDU ELO ELO) wpływa na ludzi, nie mogę pojąć, idź teraz posłuchać sobie fruwającego magika z sony ericssona na dworze, ok?

To nie wina hip hopu, a raczej rapu, tylko ludzi, co taka niedurna osoba jak Ty powinna wiedzieć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...