Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DUEL MU PVP|NO RR| EXP:25|S2+S3| NO WB|START: 10.02.2017 - 20

Muflon69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

post-1510008-0-79219500-1484226131.png

STRONA:

http://duelmu.eu

(stronka w budowie, postawiona, jedynie żebyście mogli sobie konto zrobić, z czasem będzie się zmieniać finalnie )

FORUM: http://duelmu.xaa.pl

Link do clienta znajduje się na forum

EXP: 25

Drop 30

Hejka

Dziś może trochę faktów.

Sklepy są dość dobrze obdarzone, można w nich spotkać np: 3 pełne sety +3+4+L ( Leahter,bronze,scale)

Chcę wam przybliżyć drop kamieni - do 150lvl 2b 3s 2 ch, moim zadniem jest ok.

Spoty będą mniej więcej na wyjściu z poszczególnych map. 4-8 moobków na spot. Około 4 spoty na mape, od 200lvl Arena.

Silver  i Gold Medal dropią dość często, także fajnie się zbiera set na początek.

Myślę ze za BC  będą nagrodą boki, im wyższy lvl Eventu tym lepszym BOK.

POTY są HP -15sz, Manna - 50sz

Części do eventów BC, DS, CC( rusza z jedną osobą ) są w sklepie, także trzeba będzie wyprać

Kiedy startujemy? Myślę, że koniec lutego, lub początek marca.

Zastanawiałem się nad limitem 1 ACC = 1 IP

VIP:

Bronze Exp: 35 Drop: 40

Silver:  Exp: 40 Drop 55

Gold: Exp : 50 Drop 65

VIP jest naliczany jeśli dana postać jest online.

BRAK WEBSHOPA!!

CC nagroda item ACC

Spoty gotowe

Lorencia - 5 spotów, jeden z nich lepszy

Noria - 2 spoty

Devias - 5 spotów, jeden z nich lepszy

Lt3 - 1 spot,

Lt7 - 2 spoty

Atlans - 3 spoty

Tarkan - 1 spot

Przeciętna moobkow na poszczególnych mapkach - 6 -10 ( te lepsze spoty)

Arena -  w kazdej klatce po spocie - 4 moobki

Golden po 8 goldenów na mapkę

Happyhour - 40 exp

Golden Inwazja (co 2h po 8 mobów każdego rodzaju)

Lorencia - Golden Budge Dragon lub Golden Goblin - BOK+1
Noria - Golden Taikan - BOK+2
Devias - Golden Dragon - BOK+3
Atlans - Golden Lizard King - Bok+4
Tarkan - Golden Tantalos - BOK+5

BOK+1 - xLeather,Pad,Vine
BOK+2 - xBronze,Bone,Silk
BOK+3 - xScale,Brass,Wind
BOK+4 - xPlate,Sphinx,Spirit,Light Plate
BOK+5 - xDragon,Legendary,Guardian,Storm Crow,Adamantine
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kundun - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
         + 2 ancient itemy

Balgass - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
          lub xDaybreak,Platina Staff,Albatross Bow,Sword Dancer,Shining Scepter (szansa 50/50)

Nightmare - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
            lub xSword of Destruction,Dragon Soul Staff,Celestial Bow,Thunder Blade,Lord Scepter (szansa 50/50)

Erohim - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
         lub xDivine Sword of Archangel,Divine Staff of Archangel,Divine Crossbow of Archangel,Divine Scepter of Archangel (szansa 50/50)

Dark Elf - xAshcrow,Eclipse,Iris,Valiant,Glorious

Maya - xBlack Dragon,Grand Soul,Divine,Thunder Hawk,Dark Steel
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lord Mix - xGreat Dragon,Dark Soul,Red Spirit,Hurricane,Dark Master
           xKnight Blade,Staff of Kundun,Arrow Viper Bow,Dark Reign Blade,Great Lord Scepter
(100% szansy, 3 opcje)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ring 40lvl,80lvl - bless,soul
x380lvl Sety - Wyłączone z dropu
x380lvl Bronie - Wyłączone z dropu

Z biegiem czasu uruchomimy Loterie, grasz za 50 WBcoins, możesz wygrać nawet 2500 WBcoins
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Plus za sezon 3 w końcu coś innego niż s6 s8 itd jedynie ten exp trochę za duży skoro serwer ma być no-rr puki co zaczekam na więcej info  na temat serwera.

Opublikowano

Hejka wszystkim, tak tak testy miały być w sobotę, lecz firma z VPS ma lekki poślizg, cóż pewnych rzeczy się nie przeskoczy.

Miejmy nadzieję, że dziś coś się ruszy.

Plus za sezon 3 w końcu coś innego niż s6 s8 itd jedynie ten exp trochę za duży skoro serwer ma być no-rr puki co zaczekam na więcej info  na temat serwera.

Dlatego też wybrałem s 3, co do exp, hmm no zobaczymy, exp expem, być może o item będzie trudniej :)

Wszystkie aktualności co do servera będę na bieżąco pisał tutaj

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mniej więcej będzie to wyglądać tak:

Golden Inwazja (co 2h po 8 mobów każdego rodzaju)
Lorencia - Golden Budge Dragon lub Golden Goblin - BOK+1
Noria - Golden Taikan - BOK+2
Devias - Golden Dragon - BOK+3
Atlans - Golden Lizard King - Bok+4
Tarkan - Golden Tantalos - BOK+5

BOK+1 - xLeather,Pad,Vine
BOK+2 - xBronze,Bone,Silk
BOK+3 - xScale,Brass,Wind
BOK+4 - xPlate,Sphinx,Spirit,Light Plate
BOK+5 - xDragon,Legendary,Guardian,Storm Crow,Adamantine
Kundun - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
         + 2 ancient itemy

Balgass - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
          lub xDaybreak,Platina Staff,Albatross Bow,Sword Dancer,Shining Scepter (szansa 50/50)

Nightmare - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
            lub xSword of Destruction,Dragon Soul Staff,Celestial Bow,Thunder Blade,Lord Scepter (szansa 50/50)

Erohim - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (zawsze +S+L)
         lub xDivine Sword of Archangel,Divine Staff of Archangel,Divine Crossbow of Archangel,Divine Scepter of Archangel (szansa 50/50)

Dark Elf - xAshcrow,Eclipse,Iris,Valiant,Glorious

Maya - xBlack Dragon,Grand Soul,Divine,Thunder Hawk,Dark Steel
Kalima1 (Schrikery) - Jewel of Guardian (mały drop)
Kalima2 (Schrikery) - Gloves- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)
Kalima3 (Schrikery) - Boots- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)
Kalima4 (Schrikery) - Helm- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)
Kalima5 (Schrikery) - Pants- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)
Kalima6 (Schrikery) - Armor- Dragon Knight,Venom Mist,Sylphid Ray,Volcano,Sunlight (mało-średni drop)
Kalima7 (Schrikery) - Bone Blade,Grand Viper Staff,Sylph Wind Bow,Explosion Blade,Solay Scepter (+S,z Luckiem i bez Lucka)(mały drop)
Iluzje Kunduna- wyrzucić
(Respawn co 12h lub 24h, silniejsze niż normalnie)
Phoenix Of Darkness - Feather,Crest
Hell Miney - xChaos Dragon Shield,Grand Soul Shield,Elemental Shield,Bronze Shield,Serpent Shield
Lord Mix - xGreat Dragon,Dark Soul,Red Spirit,Hurricane,Dark Master
           xKnight Blade,Staff of Kundun,Arrow Viper Bow,Dark Reign Blade,Great Lord Scepter
(100% szansy, 3 opcje)
Ring 40lvl,80lvl - bless,soul
Kalima7 Mapa - Drop Kundun Mark+7 w Kanturu3
Queen Rainer - Feather,Crest
x380lvl Sety - Wyłączone z dropu
x380lvl Bronie - Wyłączone z dropu
380lvl Sety można ustawić też w K7 tylko, myslalem tez nad:
silver medal- jakies sety nie exe do +9+12opt
gold medal- jakies bronie nie exe do +9+12opt
chocolate boxy- exe pedzie i ringi 1-2 opcje

Z tym że będzie wszystko na sezonie 2

VPS aktywny, jutro mam nadzieje ze już wam dam clienta, i na bieżąco będę wszystko ustawiał. Testy zapewne długo po trwają.
EXP proponuje dać 80

Opublikowano

Hej hej wszystkim, już mamy postawiony serwer z antyhackiem.

Jutro jeszcze sprawy kosmetyczne i możemy zacząć testy,dziś niestety nic nie zrobię ponieważ pracuje do późnego wieczoru, musicie nmnie zrozumieć.

Co do stronki tez będzie na jutro, jeśli nie uda mi się jej ogarnąć dodam konta testowe, ale miejmy nadzieję że dam radę ☺

Jeśli chodzi o server będzie on konfigurowany z czasem, także się nie zrazić, że np w sklepie jest bok albo inne cuda.

Serwer postaram sie jak najszybciej ogarnac a później stronę.

Wszelkie problemy, bugi, nie dociagniecia zgłaszać mi na forum lub na pw, gdzie wam wygodnie, napewno postaram się pomóc czy naprawić.

Wychodze z inicjatywa stworzenia serwera pvp na s 2 wiec liczę na pomoc☺

Aaa jeśli chodzi o jakieś donate, to myślę tylko nad webshopem dość mocno okrojonym, jeszcze nie ma pomysłu.

Lub VIP, ale zastanawiam się jak by on miał wyglądać.

W razie jakiś pytań pproszę śmiało pisać.

Pozdrawiam ☺

Opublikowano

Kiedy beta jakas stronka z clientem??

Client będzie dziś, i pewnie testy też dziś zaczniemy.

Myślę, że koło godziny 20.00

Stronka nadal w budowie, kwestia czasu i będzie.

Jeśli ktoś chce po testować, proszę wysłać PW na forum  do mnie z log i pass, stworzę konto pod nie obecność www

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Mam problemy z antyhackiem i nie mogę włączyć klienta. Na innych serwerach z LiveGuardem nie miałem żadnych problemów. Jak założyć konto do gry na testy?

Opublikowano

Dopoki nie ma stronki, proszę pisać do mnie na forum z log i pass a ja zrobię konto testowe.

A wypakuj jeszcze raz clienta z wyl antywirusem.

Opublikowano

Bez resow i x100 exp? szybko wbije sie maxa i lipa ... albo x1 exp i bez resow (tak x1) albo wiekszy exp i z resami, inaczej nie ruszam tego serwa, inni moze rusza ale i tak sie znudza i pojda.

Opublikowano

Bez resow i x100 exp? szybko wbije sie maxa i lipa ... albo x1 exp i bez resow (tak x1) albo wiekszy exp i z resami, inaczej nie ruszam tego serwa, inni moze rusza ale i tak sie znudza i pojda.

chyba nie wiesz na czym polega taki serwer jak ten

Opublikowano

Co ty gadasz gościu jak sie znudzą hahaha , takich serwerów wlasnie o jakich mowisz było setki i jak widac nie masz juz gdzie grać :D

Idealna specyfikacja tylko wczesniej pisales o wingach 4lvl i jedynie to mi przeszkadza bo po co ulepszac dobry sezon a graczy tych starszych ktorzy wlasnie pamietaja tego typu serwery no rr odstraszaja jakies dodatki i mieszanki do czystych sezonow, polecam zrobic wszystko na bazie normalnego serwera bez zadnych wingow 4 lvl i bedzie dobrze :P

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Napewno wbije ustawienia bardzo fajne.

Dzieki

Jeszcze mam pytanie do was, jak myślicie co ustawić za wygraną BC, CC?  Podkreślam, że mogę ustawić do każdego BC CC inna nagrodę

Co ty gadasz gościu jak sie znudzą hahaha , takich serwerów wlasnie o jakich mowisz było setki i jak widac nie masz juz gdzie grać :D

Idealna specyfikacja tylko wczesniej pisales o wingach 4lvl i jedynie to mi przeszkadza bo po co ulepszac dobry sezon a graczy tych starszych ktorzy wlasnie pamietaja tego typu serwery no rr odstraszaja jakies dodatki i mieszanki do czystych sezonow, polecam zrobic wszystko na bazie normalnego serwera bez zadnych wingow 4 lvl i bedzie dobrze :P

Jedynie jakie dodatki są z s3 to wingi, quest3 lvl i 2 eventy nic więcej

Nigdy nie pisałem o wingach 4 lvl:P chyba coś pomyliłeś

Dodałem stronkę www w pierwszym poście jest adres

Jutro będą trwały prace nad stronka.

Opublikowano

Jedynie jakie dodatki są z s3 to wingi, quest3 lvl i 2 eventy nic więcej

Te rzeczy powinny być usunięte.

Dodatki z s3 całkowicie można wyłączyć :) więc nie będzie z tym problemu

Tylko z tym trochę roboty  jest

Opublikowano

Założenie konta na stronie działa?

Co wpisze login / hasło to mnie wywala.

działa, założyłem konto zxcvasdf zxcvasdf przez stronę spr sobie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...