Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CBT3

Psychic Tenshi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajnie, że zwiększyli w końcu lvl i dodali kilka tych dungów i innych nowych rzeczy :v chociaż bardziej nie mogę się doczekać OBT bo nie chce mi się znów walczyć o kluczyki :D

1b32922cc80145a7a819a2c34bacbf86.png

<3

222.gif

Opublikowano

Tak z ciekawości, ta gra jest z pierwszej osoby? 

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Gdzie jest mój upragniony system domów ja się pytam?!

W której CBT go zobacze. :C

biorąc pod uwagę fakt, że to ostatnia CBT to.. w żadnej xD

Tak z ciekawości, ta gra jest z pierwszej osoby? 

z trzeciej osoby :D

RRiDhYs.jpg

O1uLXhl.jpg

222.gif

Opublikowano

Sypną nowymi kluczami do CBT3?

Pewnie tak tylko możliwe, że na ostatnią chwilę tak jak to zrobili z kluczami do CBT2 :D czekają aż ludzie kupią founder packi :v

Żeby się dostać na CBT to trzeba kupić jakiś klucz tak?

A wiadomo coś o OTB?

Kupić albo wygrać. Możliwe, że uda nam się znów załatwić klucze dla naszego forum :v OBT prawdopodobnie startuje po CBT3 :D

222.gif

Opublikowano

Sypną nowymi kluczami do CBT3?

Pewnie tak tylko możliwe, że na ostatnią chwilę tak jak to zrobili z kluczami do CBT2 :D czekają aż ludzie kupią founder packi :v

Żeby się dostać na CBT to trzeba kupić jakiś klucz tak?

A wiadomo coś o OTB?

Kupić albo wygrać. Możliwe, że uda nam się znów załatwić klucze dla naszego forum :v o OBT wiadomo tyle, że startuje po CBT3 :D

... nie wprowadzaj ludzi w błąd bo nigdzie nie jest powiedziane że OBT wystartuje po CBT i kilka razy już mówili mod na Discordzie czy Forum że nie jest znana liczba CBT ... może równie dobrze być jeszcze CBT4/5/6 ... T_T

Opublikowano

Gdzieś mi to mignęło na forum RO, że są 3 CBT a później OBT tak jak na ruskiej wersji :D możliwe, że zmienili zdanie żeby wycisnąć więcej kasy z founder packów ale to by było słabe :v

222.gif

Opublikowano

Gdzieś mi to mignęło na forum RO, że są 3 CBT a później OBT tak jak na ruskiej wersji :D możliwe, że zmienili zdanie żeby wycisnąć więcej kasy z founder packów ale to by było słabe :v

Mignął Tobie temat na forum o tym czy ilość 3 CBT była by wystarczająca ... ale w ów temacie też wypowiadają się mod że nie znana jest jeszcze liczba CBT :D chociaż na discordzie pisali kiedyś że termin na oddanie gry mają do końca marca więc możliwe że 3CBT tylko będą ;) lub 4 (bo IS trzeba sprawdzić a to było na CBT3 RU a u nas na CBT3 tego nie ma) ... ;)

Opublikowano

Możliwe :D faktycznie wersja NA/EU ma spore opóźnienie względem tej rosyjskiej :v IS ważna rzecz, to musi być xD ale skoro mają oddać grę do końca marca to jestem dobrej myśli :v

222.gif

Opublikowano

Mam nadzieje że tym razem dostane kluczyk bo masakra tylko już czekam na gierkę a jeszcze sobie w nią nie zagrałem. A na ruski nie mam zamiaru wbijać...

Opublikowano

Ja mimo, że jestem stałym graczem Allods (platformy My.com), nie otrzymałem klucza (zapisany na bete jestem od początku), a myślę, że tacy ludzie powinni dostawać klucze jako pierwsi. No, ale wiem czego po My.com się spodziewać, także to mnie nie zaskakuje...

nieregulaminowa sygnatura

Opublikowano

Dark&Light nie jest nową grą ... jest to jeden ze starszych RPGów (przynajmniej dla mnie) bo jest z 2006 roku albo 2004 :D więc wątpię że jest nadal w trakcie tworzenia :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

CBT3 przedłużone do 9lutego, no nieźle :v nie wspominają nic o CBT4, ale pojawiła się taka informacja na temat OBT:

4c9ac305ee084d93b025cc61d411e997.png

Ma ktoś jakieś sprawdzone info w sprawie kolejnych ich kroków? :D

222.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...