Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o opinie na temat karty Radeon R7 250 2GB DDR3

srakalak123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Autorze, twoje zachowanie jest skandaliczne, a słowo kultura osobista jest chyba dla ciebie pojęciem nieznanym.

Byłem posiadaczem tej karty i została sprzedana za jakieś 190zł i tak jak wypowiadają się inni, nie jest to nic nadzwyczajnego (wartego uwagi), jednak ja zakupiłem ją posiadając jeszcze wtedy monitor z rozdzielczością WXGA+ i radziła sobie już wtedy dosyć przeciętnie, jak na kartę z 2013. Z temperaturami w niektórych modelach też u niej nie najlepiej. Mogę powiedzieć tak, jeżeli lubisz widzieć, jak inne karty w tym samym/nieco większym segmencie cenowym są lepsze, to śmiało kupuj. No, a obecnie nikt ci nie poleci tej karty, bo jest po prostu słaba, mądrzy ludzie odradzają ci zakup tej karty, ale ty postanawiasz iść w zaparte i ich wyzywać, jak jakiś zbuntowany nastolatek z kompleksem niższości.

Psst* Autorze, to, że założyłeś temat nie oznacza, że możesz upoważniać, lub nie upoważniać kogoś do głosu, a już na pewno obrażać użyciem podwórkowego, niskich lotów słownictwa.

*Jeżeli autorze trochę się otrząśniesz i dopuścisz do siebie zdanie, że ktoś, kto nie jest tobą może mieć rację, może jeszcze coś z tego będzie i postanowisz nie wydawać pieniędzy rodziców na coś niewartego swej ceny.

Wydaję swoję pieniądze, więc twoje insynuacje są co najmniej śmieszne. Co do twoich słów, to nie moja wina, że 3/4 tutaj piszących osób nie potrafi czytać ze zrozumieniem. Danke za opinię, co do tematu to nadal odświeżam.

Chwila - czekałeś, aż napisze ci osoba, która posiadała/posiada tę kartę. Dostałeś taką odpowiedź a i tak nie jest usatysfakcjonowany. W takim razie czego oczekujesz?

Po prostu czekam aż wypowie się więcej osób, które posiadały/ją takową kartę.

Akurat mialem dosc duza stycznosc z ta karta, zadaj konkretne pytanie, ale jak pytalem na pw to nie podales nawet sprzetu swojego, co sensu nie ma, co np masz jakis slaby procesor (core 2 duo np) i to on nie da rady itp, przy jakims  phenomnie x4 9550 czy cos to 60fps w cs go na niskich + 800x600 nie wyciagal, wiem ze dirt 3 jakos i grid chodzil znosnie

steam: /awesomeplayer1337

Opublikowano

Miałem z tą kartą styczność, nie polecam. Już lepiej kupić HD 7770 na GDDR5 za mniejszą cenę.

GPU: AMD Sapphire HD7770 1GB GDDR5 | CPU: Intel Quad Q6600 @2.4Ghz | RAM: 4GB DDR2 800Mhz | PSU: Thermaltake Smart SE Modular 530W | MOBO: Gigabyte G32M-S2C | Obudowa: Zalman Z3 Plus | Chłodzenie: SilentiumPC Spartan 3 LT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...