Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki bot?

Vilche

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Na jakim bocie grać na RL? Niegdyś grało się na xeno, teraz sa jakies tam problemy itp. z tego co słyszałem.

To teraz pozwólcie że poproszę was o odpowiedzi na te pytania.

Nie mam pacca ale full eq na 68 lvl najlepsze jakie mogę mieć w tym sword crystaline skille 81/74 gdzie mam expić, znajdę jakiegoś bocika, skrypta na full afka? oczywiście free bota, nie chce wind.

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

Nie ma żadnych problemów z XenoBotem, jeżeli ma być darmowy to tylko jego masz do wyboru. Chyba, że Tibia Auto, ale jest w porównaniu do XB słaba.

Opublikowano

Nie ma żadnych problemów z XenoBotem, jeżeli ma być darmowy to tylko jego masz do wyboru. Chyba, że Tibia Auto, ale jest w porównaniu do XB słaba.

No własnie tam poglądałem twoje skrypty do xb ale coś c*****o działa, idzie na expa zrobi wszystko i zaraz wraca do depo by odlozyc 300 gp i gdzie jeszcze ma 400 capa i full potek (skrypt na cyce)

A te z xenobota jakoś się tez zacinają, chodzi mi o to ze wiem w jaki sposób oblusgiwać bota ale bot poprostu jakby nie wczytywał skryptu i gdzie np pisze ze ma sprawdzić ile ma potek itp czy moze kontynuuować expa to on tego nie sprawdza i zapierdala do dp i wylogowuje się. dafuq

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

No własnie tam poglądałem twoje skrypty do xb ale coś c*****o działa, idzie na expa zrobi wszystko i zaraz wraca do depo by odlozyc 300 gp i gdzie jeszcze ma 400 capa i full potek (skrypt na cyce)

Akurat ten skrypt nie jest full afk, nie wiem co ty wymyślasz, że idzie gdziekolwiek jak wpt są tylko na expie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...