Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drama ZWG - dyskusja.

ZabijSię

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ZWG jest jednym z gówniaków wypromowanych przez dużego, w miarę sensownego twórcę (który w sumie też ma rakcontent, ale z dwojga złego wolę isramu), hajs i fejm odbiły do głowy, nie może sobie poradzić z presją i odpowiedzialnością jaką niesie za sobą taka rzesza fanów. Jak nie ruchanie własnych widzów poprzez świadome udostępnianie scamu to "niszczenie" mniejszych kanałów, bo ktoś mu nie odpowiada.

Powinni go wypierdolić z youtuba.

Opublikowano

Śmietnik jakich mało, 100 konkursów 0 wyników. Ustawianie wszystkiego w koło i niszczenie mniejszych kanałów oraz ruchanie ludzi na hajs nawet za miniaturki. Gardzę tym idiotą i mam nadzieje, że jego słowa o widzach oraz krętactwo odbiją mu się nie tylko subami i łapkami w dół ale tak jak bazyliszkowi wyjebanymi oknami. 

9113414779628821535959.gif

Opublikowano

Jak ja go zobaczyłem odrazu to wiedziałem od początku że z nim coś nie halo jest. Zwykły śmieć powinni go wyjebać z yt

Bez kitu, miałem dokładnie takie samo zdanie. Zobaczyłem go na innym kanale i od razu wiedziałem, że nie będzie moim ulubionym youtuberem.

Ogólnie nie mam nic do tej sprawy, ale super by było, jakby usunął kanał.

Jakby nie było jutra, jakby nie istniał czas, chwila to dziś sekunda, ale zegar dawno już zgasł...

Trzyma przy sobie nas tylko wspomnienie tego, jak było tu nam na początku

4875_blue.png [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Minie tydzień, drama zniknie, widzowie zapomną i będzie miał co prawda tyle dislikeów ale już na pewno mniej i dalej będzie oszukiwał widzów

Opublikowano

Minie tydzień, drama zniknie, widzowie zapomną i będzie miał co prawda tyle dislikeów ale już na pewno mniej i dalej będzie oszukiwał widzów

Nie dislajki się liczą tylko fejm nabity na dramie więc no...

Ale o ile kojarzę to ZWG nie wyszedł chyba za dobrze na tej dramie xD

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...