Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ClassicMT2

JaroTt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak widać nasz szczeniaczek przeczytał post tutaj i przerażony pobanował permanentnie wszystkie konta mojego kolegi  na forum ^^  ^^  ^^ 
żałosne ;) po raz kolejny powtarzam i spamuje !!! ludzie uciekać z tego serwera!!

Opublikowano

Jak widać nasz szczeniaczek przeczytał post tutaj i przerażony pobanował permanentnie wszystkie konta mojego kolegi  na forum ^^  ^^  ^^ 

żałosne ;) po raz kolejny powtarzam i spamuje !!! ludzie uciekać z tego serwera!!

nie wiem czy o tym samym typku mówimy ale na nawie był podobny problem - koleś czuł się bogiem a zwrócenie mu uwagi skutkowało perm banem :D

żałosny szczyl.

z tego co ludzie piszą na ich fb na serwie gra garstka ludzi - admin mohito czy jakoś tak ma całkowicie wywalone na serwer.

W nocy do gry loguje sie tylko gm - tyle z ich fb ; ]

Komputer: z NASA.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

ktoś coś wie czy ten serwer będzie resetowany w najbliższym czasie? w sumie fajnie sie na nim grało, a teraz nie żadnego serwera podobnego do classica. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dnia 22.09.2017 o 13:49, Mizutsuki napisał:

ktoś coś wie czy ten serwer będzie resetowany w najbliższym czasie? w sumie fajnie sie na nim grało, a teraz nie żadnego serwera podobnego do classica. 

Dnia 26.09.2017 o 21:13, jajo108 napisał:

Również zagrałbym od nowa na classicu. Nie obchodzą mnie yotuuberzy po prostu przyjemnie się tam grało :)

Na stronie jest licznik odlicza do startu za 8 dni, więc chyba ktoś wysłuchał waszych modłów.

837371446280124127260.png
Opublikowano
4 godziny temu, DaMiX211 napisał:

Na stronie jest licznik odlicza do startu za 8 dni, więc chyba ktoś wysłuchał waszych modłów.

10 listopada start nowej odsłony można się domyślić, wpisy fb i forum.

Opublikowano

A podobno classic mial byc oficjalnym pozegnaniem z metinem wg. ktoregos z ytberow, graczola bodajze.

No ale jak widac bedzie kolejne oficjalne pozegnanie z metinem xdxdxd

Jakby ktos pytal czy warto grac to odpowiedz jest oczywista, PIERDOLNIE.

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano
3 godziny temu, BezProcentów napisał:

O to mi chodziło!

2 godziny temu, Mico08 napisał:

A podobno classic mial byc oficjalnym pozegnaniem z metinem wg. ktoregos z ytberow, graczola bodajze.

No ale jak widac bedzie kolejne oficjalne pozegnanie z metinem xdxdxd

Jakby ktos pytal czy warto grac to odpowiedz jest oczywista, PIERDOLNIE.

Pierwsza osłona padła dlatego, że nie słuchali się kompletnie graczy twierdząc "Wszystko jest dopasowane i tak pozostanie", ale z takim podejściem żaden serwer długo nie postoi. Teraz niby wszystko zrobili z myślą o graczach nie chce mi się za bardzo wierzyć też w to bo kiedy padają pytania odpowiedź brzmi "Zobaczysz na starcie" z jednej strony może warto zaryzykować by się samemu przekonać.

837371446280124127260.png
Opublikowano
13 godzin temu, BezProcentów napisał:

Michał będziesz nagrywał swoją padake a potem rusza że swoim pro projektem z magiczną liczbą like na fp-68. Ale co tam. Przetłumaczony na 3 języki ?startuj startuj bo już Chungo nie może się doczekać ?wiesz o tym, że to będzie powtórka z rozrywki? No chyba, że ???

Opublikowano
8 godzin temu, Kamb napisał:

Michał będziesz nagrywał swoją padake a potem rusza że swoim pro projektem z magiczną liczbą like na fp-68. Ale co tam. Przetłumaczony na 3 języki ?startuj startuj bo już Chungo nie może się doczekać ?wiesz o tym, że to będzie powtórka z rozrywki? No chyba, że ???

faf4936086_co_tam_pierdolisz_.jpg

Bez offtopu, to moja opinia na temat serwera.

Możesz robić hajs, albo możesz być robiony na hajs.

tumblr_mx3723quRs1sl4hyqo1_400.gif

Opublikowano

Wiadomo,że duża liczba graczy utrzyma się max 4 mieś ale to jest norma na prywatnych serwerach. Gracza z serwerów prywatnych od graczy PL'a odróżnia właśnie fakt iż metin im się nudzi dosyć szybko. Wciąż stoi S1 z ciekawości pobrałem nawet i faktycznie tak jest.Na FB była jakaś wzmianka o zmianach oby nie wprowadzili jakiegoś gówna świecącego lub niepotrzebnych systemów..

Opublikowano
Dnia 2.11.2017 o 21:52, DaMiX211 napisał:

O to mi chodziło!

Pierwsza osłona padła dlatego, że nie słuchali się kompletnie graczy twierdząc "Wszystko jest dopasowane i tak pozostanie", ale z takim podejściem żaden serwer długo nie postoi. Teraz niby wszystko zrobili z myślą o graczach nie chce mi się za bardzo wierzyć też w to bo kiedy padają pytania odpowiedź brzmi "Zobaczysz na starcie" z jednej strony może warto zaryzykować by się samemu przekonać.

Na filmiku graczola wspomniane bylo, ze na s2 beda jakies poprawki i "innowacje".

Mogli by to wprowadzic przeciez na s1 i taki nitro swiniak nagral by 1 filmik i ludzie znow pewnie by grali, ale po co to robic jak moga zrobic s2, gdzie ludzie beda od nowa grac i ladowac hajsiwo.

Juz nie mowiac o tym, ze 3/4 ludzi ktorzy beda tam grac to 10 latkowie, ktorzy pojda za swoim youtuberkiem na kazdy serwer w kazdej grze.(tymbardziej, ze metin jest za free)

Czekam tylko az temu nitro swiniakowi znow ukradna itemki, a administracja mu wszystko odda i jeszcze dupe wylize :-0

Intel Core i3-2120, 3.30GHz -- GTX 560 1280MB -- Mobo H61 -- 4GB ram -- Chieftec 500W -- W7 Ultimate 64 bit.

Wydajnosc systemu:

Grafika dla aero i gier:7.5

Procesor:7.1

RAM:7.1

Ranga w kunter strajku:Supreme.

Oski, czekam na 1 v 1! 

Opublikowano

po co te spiny lol. czemu na tym forum siedzą sami reaktywni ludzie, którzy tylko na każdego napiepszają zamiast się wziąć za siebie.

spoko opcja z nowym serwerem, nie grałem na pierwszej odsłonie i nie zagrałbym nawet jakby teraz do niej wprowadzili jakieś zmiany, ale na drugą chętnie wbije. duża reklama to pewnie wejdzie sporo nowych bobków, którzy nie będą dobrze ogarniać gry, więc będzie na kim zarobić :)

na rynku w tym momencie pusto, więc wstrzelają się idealnie. Samia przez tydzień będzie mnie zlagowana xD

fb.com/myrodj

Opublikowano

Zamiast się cieszyć że będzie jakiś serwer z tysiącami osób, w miare ogarnięty na którym można sobie pograć i zarobić, to zawsze takie polskie społeczeństwo będzie narzekać... Co z tego że na serwerze bedzie dużo dzieci, godzina 22. i już ich nie ma. Osobiście grałem na classicu przez pierwsze 2-3 miesiące serwera, potem sprzedałem postać za skiny i to było tyle. Przez ten okres grało się naprawde fajnie. Można było znowu poczuć metina, spalone itemy i expienie... nie wiem co się stało z serwerem potem, ale licze że będzie chociaż w małej mierze podobny do poprzedniej edycji.

Opublikowano
12 godzin temu, UpssErroR napisał:

Ktoś mi odpowie w jakiej cenie chodziły postacie po 2 msc. Powiedzmy postacie jakieś 80 lvl + w miarę ogarnięte, takie lekko topowe? 

80+ po 2 miesiącach to nie topowa postać. Zapewne jakieś 300-500 zł . Zresztą po 2 miesiącach ma wejść update zwiększajacy max lv,nowa mapa,set itp.  Wszystko zależy od EQ. Przypuszczam,że 1AAA za samą trutkę dostał 1-2 tyś pln :). Chcesz dobrze sprzedać postać to idź opór exp od samego początku.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

obecnie na serwerze gra w cHUj osob jak na serwer hard az jestem pod wrazeniem :) metina znaleźć jest niemozliwe w dzien jak i o 3 w nocy...
ogolem tym razem administracja jest sztos, codziennie w grze prawie pisze z mohito lub arcanem bo jakis  bot do zbanowania jest nie mowiac o ciaglych aktualizacjach serwera :) dzis jest zuo o 18 serio polecam ogolem jak nic sie nie zjebie to to bedzie moj serwer na stale :D
BTW
S1 classica stoi do dzis i mozna pograc mimo 3graczy online :D

Opublikowano
9 minut temu, JaroTt napisał:

obecnie na serwerze gra w cHUj osob jak na serwer hard az jestem pod wrazeniem :) metina znaleźć jest niemozliwe w dzien jak i o 3 w nocy...
ogolem tym razem administracja jest sztos, codziennie w grze prawie pisze z mohito lub arcanem bo jakis  bot do zbanowania jest nie mowiac o ciaglych aktualizacjach serwera :) dzis jest zuo o 18 serio polecam ogolem jak nic sie nie zjebie to to bedzie moj serwer na stale :D
BTW
S1 classica stoi do dzis i mozna pograc mimo 3graczy online :D

Reasumując opłaca się pograć? Właśnie szukam jakiejś odskoczni od pracy. Jednocześnie też nie chce mi się zaczynać grać w coś, co upadnie po kilku miesiącach. 

tlofbnowe2.jpg

Opublikowano
8 minut temu, Wilczurzyca napisał:

Reasumując opłaca się pograć? Właśnie szukam jakiejś odskoczni od pracy. Jednocześnie też nie chce mi się zaczynać grać w coś, co upadnie po kilku miesiącach. 

Jeżeli chcesz grać 2h dziennie poszukaj inny serwer bo tutaj za wiele nie osiągniesz. Wszystko kiedys padnie ale kiedy? Czy PL czy Priv może paść w każdej chwili

image.png

Opublikowano
14 minut temu, Strik3r. napisał:

Jeżeli chcesz grać 2h dziennie poszukaj inny serwer bo tutaj za wiele nie osiągniesz. Wszystko kiedys padnie ale kiedy? Czy PL czy Priv może paść w każdej chwili

ale jak po 2h dziennie nic nie osiagnie :D ja gram 2-4 godziny i nie narzekam 80 sure wp mam :D
najlepiej to mentalem grac tak jak pierwsza postac :D i odrazu z buffem

Opublikowano
3 minuty temu, JaroTt napisał:

ale jak po 2h dziennie nic nie osiagnie :D ja gram 2-4 godziny i nie narzekam 80 sure wp mam :D
najlepiej to mentalem grac tak jak pierwsza postac :D i odrazu z buffem

Wiadomo buff to podstawa :)
Mental zawsze był dobrą postacią na początek czy to rvaia czy classic, nie mówię że się nie da ale też nie będzie to kolorowo bo skilla do G zrobić to też nie należy do prostych rzeczy a wiadomo skille i biolog to podstawa :)
gz za 80

image.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...