Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] ClassicMT2

JaroTt

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak więc co sądzicie? :) ja sobie gram, 27 lvl shinsoo, leci powoli, pol godzinki czasem wiecej czasem mniej dziennie i nawet fajny serwer stwierdzam :)

Opublikowano

Przepraszam, ''classicmt2'' to nie nazwa serwera. Właściwa nazwa tego CZEGOŚ to ''omgpopmpateamtamgra1111!!!1''
Pozdrawiam i nie polecam

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Przepraszam, ''classicmt2'' to nie nazwa serwera. Właściwa nazwa tego CZEGOŚ to ''omgpopmpateamtamgra1111!!!1''

Pozdrawiam i nie polecam

hmm? jakies argumenty? zablysnij w inny sposob :) kogo obchodzi pompateam? :) widocznie ty grasz tam gdzie twoi youtuberzy czy c**j wie jak nazywasz swoich idoli :)

Opublikowano

Ci co grali w większości polecają, a ci co nie lubią reklamujących będą takie rzeczy pisać. Chociaż z drugiej strony warto by było wejść na serwer przed oceną. Nie gram od około miesiąca ale gdy grałem licznik potrafił dochodzić do 11k 

GaimdKk.jpg

Opublikowano

Choć czasem liczba botów przewyższa liczbę graczy,a admini są na serwerze tak często jak diabeł u spowiedzi to i tak polecam ten serwer.

Łatwo zarobić,łatwo się dorobić,a w razie czego nic nie tracimy bo na allegro ceny są spoko.

A tak poważnie serwer ostatnimi czasy wydaje się podupadać.

Spadek liczby graczy jest zauważalny,ale pustką nie wieje i jest z kim grać.

Ludzie odchodzą bo po prostu sobie nie radzą.

Opublikowano

Pozdrawiam i nie polecam

hmm? jakies argumenty? zablysnij w inny sposob :) kogo obchodzi pompateam? :) widocznie ty grasz tam gdzie twoi youtuberzy czy c**j wie jak nazywasz swoich idoli :)

Po pierwsze, nie odzywaj się do mnie jak do kolegów. Po drugie, mam gdzieś youtuberów i inne ścierwa uważające się za gwiazdki. Po trzecie, argument? Klasyczny metin2, w którym max lv wbili chyba w tydzień? Nic nowego na serwerze, nawet niezmodyfikowane pliki? Po czwarte, po ch*j otwierasz dyskusje, jak boli cie dupa kiedy ktoś napisze coś złego na serwer?

Jestem jak Magda Gessler
Hejtuję, obrażam, niszczę..
A sam lepiej nie zrobię.
nIMl0Hd.png

Opublikowano

Pozdrawiam i nie polecam

Po pierwsze, nie odzywaj się do mnie jak do kolegów. Po drugie, mam gdzieś youtuberów i inne ścierwa uważające się za gwiazdki. Po trzecie, argument? Klasyczny metin2, w którym max lv wbili chyba w tydzień? Nic nowego na serwerze, nawet niezmodyfikowane pliki? Po czwarte, po ch*j otwierasz dyskusje, jak boli cie dupa kiedy ktoś napisze coś złego na serwer?

GOSCIU, NA GLOBALNYM METIN2.PL 99LVL WBIC TO KWESTIA MIESIACA Z ISEM :)

Opublikowano

Polecam

gralem tam troszke do  75lvl mozna grac solo ale potem jest ci potrzebna gildia                       

Co do serwera dużo ludzi stabilny i oczywiste ze bd stał długi czas 

Opublikowano

Aktualnie gram na tym serwerze i jest gicior Polecam miła  atmosfera jak na PL'u :)

Opublikowano

GOSCIU, NA GLOBALNYM METIN2.PL 99LVL WBIC TO KWESTIA MIESIACA Z ISEM :)

po wprowadzeniu likana na plu z tego co ludzi pisali to 90 lvl był po 4-5 dniach.

Komputer: z NASA.

Opublikowano

ja polecam ten serwer :) od 1 do 48 aktualnie wbiłem tylko bijąc metiny :)
dorobilem sie berka g1 i aury P plus szamanka 35 lvl blogo g6 teraz i pomoc m3 
ekwipunek też jest w miare ogarniety :) nie czuje potrzeby wbijania lvl tj. expienia tylko powoli na spokojnie codziennie sobie "expie" bijac metiny :)
zarobic tez latwo :) a takim itemem na ktory jest najwiekszy popyt jest zaczarowanie przedmiotu :) wystarczy wystawic 100k taniej niz na innych sklepach i w sekunde wszystko schodzi :)

bardzo łatwo sie dorobic 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ci co grali w większości polecają, a ci co nie lubią reklamujących będą takie rzeczy pisać. Chociaż z drugiej strony warto by było wejść na serwer przed oceną. Nie gram od około miesiąca ale gdy grałem licznik potrafił dochodzić do 11k 

To dość szybko, z 11k zrobiło się 4k graczy (zalogowanych przez cały dzień). 

Już lepiej zagrać na pl'u, wiadomo, że nie padnie :) 

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Jak wygląda sytuacja na serwerze ? Jak z ilością graczy, cenami itd ?

Graczy dużo, wszystko do kupienia jak trochę podropisz i posprzedajesz :)

1367510305-U336505.jpg

1378077147-U477327.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Jak widzę że ludzie piszą że ciężko się gra to po prostu padam :D, ile zajęło wbicie maxa?12 dni i to wtedy gdy kickało z serwa więc nie pier*olcie głupot xD

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

opuściłem serwer ale tylko ze względu na szczeniaka Wayne który jest tam teraz TGM :)
mało tego, że arogancki małolat :) bo zaledwie 17 letni to jeszcze rządzi się, wlepia bany za nic, nie daje się ludziom wypowiedzieć na forum (instant usuwa wszystkie posty dot. jego osoby ;)))) )
na serwerze gra może 1k osob w niedziele wieczorem :)
ogółem ruszyły akcje takie jak FREE IS itp teraz no ale co by się nie działo nie wrócę na serwer tylko i wyłącznie przez tego szczyla ;)

jeżeli ktoś z tu obecnych gra/grał na classicu :) prosiłbym o wypowiedzenie się na temat tego cwaniaczka tutaj lub na forum.classic  ^^  ^^  ^^  ^^

niby był przeprowadzony OX, botów nie ma, teraz ta akcja z FREE IS i turniej pvp no ale cuż...
po co marnować czas i pieniądze na serwerze którego administrator ma zaledwie 17lat? :)

można wyłapać perm chat bana i 7 dniówkę na wszystkie konta za
tekst "jeżeli wayne to organizuje to nie wejdziecie na ox haha"
czego byłem świadkiem bo mój kolega został w ten sposób zbanowany :)
jeżeli macie tam jakieś eq, postacie to wyrzućcie to jak najszybciej lub sprzedajcie za grosze na allegro... naprawdę nie warto już tam zaglądać ;)

a miałem skrytą nadzieję, że serwer się ruszy :)

Opublikowano

opuściłem serwer ale tylko ze względu na szczeniaka Wayne który jest tam teraz TGM :)

mało tego, że arogancki małolat :) bo zaledwie 17 letni to jeszcze rządzi się, wlepia bany za nic, nie daje się ludziom wypowiedzieć na forum (instant usuwa wszystkie posty dot. jego osoby ;)))) )

ogółem ruszyły akcje takie jak FREE IS itp teraz no ale co by się nie działo nie wrócę na serwer tylko i wyłącznie przez tego szczyla ;)

jeżeli ktoś z tu obecnych gra/grał na classicu :) prosiłbym o wypowiedzenie się na temat tego cwaniaczka tutaj lub na forum.classic  ^^  ^^  ^^  ^^

niby był przeprowadzony OX, botów nie ma, teraz ta akcja z FREE IS i turniej pvp no ale cuż...

po co marnować czas i pieniądze na serwerze którego administrator ma zaledwie 17lat? :)

jeżeli macie tam jakieś eq, postacie to wyrzućcie to jak najszybciej lub sprzedajcie za grosze na allegro... naprawdę nie warto już tam zaglądać ;)

No i co z tego że ma 17 lat a po za tym problemy OX były przez winę Xeera 

Arcan 

Rozpoczęcie przygody z metinem2. ??.11.2008

Opublikowano

No i co z tego że ma 17 lat a po za tym problemy OX były przez winę Xeera 

Arcan 

nie wypowiadaj sie nawet w tym temacie jezeli chcesz bronic tego smarkacza ;)

wlasnie przez NIEGO opuscilismy z gildia serwer czyli jakies 30 osob wam odeszlo w ciagu 3 dni  ;)  ;)  ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...