Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Informatiko.pl - strona dla osób, które chciałby się uczyć ze mną programowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jako, że zacząłem studia informatyczne to postanowiłem się jakoś zmotywować do nauki programowania. Aktualnie omawiamy C# więc tylko taka tematyka znajduje się na stronie. W tej chwili stawiam na kontent, a wygląd strony zostawiam na potem (korzystam z gotowego szablonu, który będę modyfikował).

Każde zagadnienie chcę tłumaczyć jak dla kompletnego laika w sposób jaki mi pozwolił dane zagadnienie zrozumieć. Istnieje szansa, że pewne elementy źle nazwałem, albo coś niejasno opisałem, więc fajnie jakby ktoś chociaż pobieżnie przejrzał aktualną zawartość i wygarnął błędy.

Adres strony: informatiko.pl

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Opublikowano

Ciekawy projekt ale nie dopracowany np informatiko.pl/admin otwiera się strona logowania i widać że to wordpress a nie ma przekierowania na stronę główną.

Opublikowano

@SzyszkuPL

Nie ukrywałem, że to Wordpress. Faktycznie nie napisałem o tym w pierwszym poście, ale powiedziałem, że używam gotowego szablonu (poza tym jak byk widać w stopce, że to wordpress). Co do /admin dlaczego miałaby się nie otwierać? Ogółem nie jest widoczna, a co za różnica skąd loguje się użytkownik?

tumblr_mriym1VJau1rpem9no1_400.gif

Gość 67d64b62d9
Opublikowano
//składnia
poziom_dostępu typ_funkcji (lub typ zmiennej jaką ma funkcja zwrócić) nazwa_funkcji(typ_zmiennej nazwa_zmiennej){
//kod wykonywany w funkcji
return wartość lub nazwa zmiennej; // np. return a;
}

o k***a

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano

Archiwum. 

Powód: Strona jest nieaktywna.

Jeżeli zdecydujesz się na powrót do projektu, użyj opcji raportu aby poinformować o potrzebie przywrócenia tematu. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...