Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shiverion[DEDYK][MEDIUM][OLDSCHOOL]

KarmelekYT

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszam wszystkich na serwer :) Wbijacie robie oxa ;)

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

[50] [100] [150] [200] [250] [300] [350] [400] [450] [500] [1000]

18.Kwietnia.2016 roku 1k kont!! dzięki :) bez was nie było by LegendSF-A

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Hmm  poziom własciciela to nie tobie oceniac bo nawet nie znasz nie wiesz kto jest właścicielem to po 1 takze hejtuj dalej dzięki tobie i innym mamy juz ponad 20 odpowiedzi spamuj daje :) 

Jednak są takie zjeby ;)

Widze, że konstruktywna odpowiedź nie jest Twoją mocną stroną. Dla twojej wiadomości odpowiedzi w temacie Ci nie pomogą w wypromowaniu serwera. Pisząc "Jedak są takie zjeby" coraz bardziej się pogrążasz, a przy tym mnie obrażasz. Po twoich wypowiedziach mogę śmiało stwierdzić, że twój poziom jest na bardzo niskim poziomie, nie mówiąc już o wszelakich błędach jakie popełniasz. Serwer to jeden wielki gotowiec, który upadnie po max. +/- tygodniu. Serwer nic sobą nie reprezentuje, a Ty tym bardziej. Bez reklamy, innowacji serwer albo trafi do kosza, albo padnie po tygodniu.

@Edit

Twój serwer Shakes & Fidget to też był gotowiec:

http://www.mpcforum.pl/topic/1569623-easy-revalestia-reaktywacja/#entry13251706

Ten serwer jak i inne Twoje projekty to skok na hajs, a Twoje tematy o SMS Shop tylko temu dowodzą. 

Opublikowano

Hmm załozymy sie że nie padnie po tyg ??? 

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

No jak z góry przekreślasz go to znaczy ze jestes jasnowidz a jak .... 

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Nie abym się czepiał ale zero zapowiedzi tego serwera... Uznałbym to za zero organizacji z twojej strony i serwer na gotowcu.

Chyba moderatorzy mpc zabalowali że udostępnili tą prezentacje bez zapowiedzi ^^ 

Powodzenia :p 

837341413742376668518.png

Opublikowano

Oldschool? No nie chce ale musze!

Po 1: Ku u instruktora

2: Kraina sniegu na co? po co?

3: No i klasyka raków kd +5 w góre

Teraz wiśnia na torcie kotletowym dla raków. (Dla mocnych widzów)

KOSMICZNE ULEPY!

Piwo 
Lapiz lazuri 
Czaszka wojownika 
Klejnot 
Fajki 
List wysłannika otchlani 
Zielony klejnot 
Iphone

Opublikowano

Hmm  co w tym dziwnego?

Jak dobrze pamiętam to było na Xenoxie .... a to jest dla mnie klasyczny priv

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Prezentacja taka a nie inna, nie zagram ale powodzenia.

Opublikowano

Dzięki 

Zapraszam Wszystkich na serwer ;)

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Hmm załozymy sie że nie padnie po tyg ??? 

Jak nie po tygodniu to po miesiącu maksymalnie. Za 1/2 dni będziesz oglądał sobie dramy na temat Twojego serwera i czym prędzej czy później on padnie z powodu braku graczy, wyrzucenia prezentacji do kosza, bugów etc. Jak na tym serwerze będzie 100 graczy to naprawdę złoże Ci gratulacje, ale nie będzie z powodu BRAKU reklamy, innowacji etc. 

Opublikowano

Jak bym sie przejmowal hejtem to bym nie dodal tej prezki jeśli o to już chodzi ;P 

Sczerze grajcie jak chcecie ja mam wyjebane na hejty i tyle ...

Mi to nic nie da jak będzie 100 osob bo i tak nie mam isa więc to jedynie graczom pomoze w rozgrywce itp takze wiesz mi to tam szczerze nawet te 50 osob starczy byle ogarnieci a nie jakies niedorozwoje :P

Lepiej  2  zdrowych niż 10 chorych na umyśle

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Hmm  co w tym dziwnego?

Jak dobrze pamiętam to było na Xenoxie .... a to jest dla mnie klasyczny priv

No jak gra się w metka po 2012 to się tak ma. Ja nie widzę metka po 2010. (ze względu na atle bo w red lesie do 99 wbić to wyczyn.)

Opublikowano

Ok gram w metina od 2007 i czy chcesz cos dodac?

Zapraszam do gry :)

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Jak bym sie przejmowal hejtem to bym nie dodal tej prezki jeśli o to już chodzi ;P 

Mi to nic nie da jak będzie 100 osob bo i tak nie mam isa więc to jedynie graczom pomoze w rozgrywce itp takze wiesz mi to tam szczerze nawet te 50 osob starczy byle ogarnieci a nie jakies niedorozwoje :P

Lepiej  2  zdrowych niż 10 chorych na umyśle

Ty nawet nie potrafisz poprawnie sformatować tekstu, a się bierzesz za serwery (śmiech na sali).

Piszesz małą czcionką, a nagle taką czcioną, że aż oczy bolą. Pisząc zdanie "Lepiej 2 zdrowych niż 10 chorych na umyśle" w ten sposób obrażasz graczy. A tak nawiasem mówiąc to tych 2 graczy raczej nie będziesz mieć. Możesz wpisać /u lub /w -  (już nie pamiętam jaka to była komenda. Dawno się serwerami Metin2 nie zajmowałem, aby sprawdzić aktualną liczbę graczy o ile w ogóle są. Oldschool z 2012r. - pomyliłeś, albo rok, albo typ serwera. Dla Twojej wiadomości Oldschool to nie XenoxMT2 - jest to serwer Easy, a nie Oldschool tak jak Tobie się wydaje. Oldschool to stary dobry Metin2 z roku 2008/2009 (ten okres mniej/więcej) bez takich ulepszaczy jak Piwo, Fajki, Iphone ... (śmiech)

@Edit

Klucz do pobrania klienta ze strony Mega.co.nz - haha

I wiśienka na torcie - http://screenshot.sh/m7SsYyHHfQTKK

Opublikowano

Szczerze nie ma to sensu tak pisać z tobą mimo wszystko to pisze ;P 

Jak masz jakies kompleksy  to wywal śmiało ja i tak już od godziny mam na to wyjebke co piszą ludzie bo każdy hejtować potrafi ale żeby coś pomóc to nigdy nikogo nie znajdziesz no ale ...

myślisz że to mnie zniechęiło czy coś ja śmieje się z Ciebie że próbojesz zniszczyc mnie i zniżasz sie tak totalnie komentujac moje teksty :P

Widzisz sam jak jest xD

Zapraszam all na serwer :) 

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Lepiej 2 zdrowych niż 10 chorych na umyśle

Ty nawet nie potrafisz poprawnie sformatować tekstu, a się bierzesz za serwery (śmiech na sali).

Piszesz małą czcionką, a nagle taką czcioną, że aż oczy bolą. Pisząc zdanie "Lepiej 2 zdrowych niż 10 chorych na umyśle" w ten sposób obrażasz graczy. A tak nawiasem mówiąc to tych 2 graczy raczej nie będziesz mieć. Możesz wpisać /u lub /w - (już nie pamiętam jaka to była komenda. Dawno się serwerami Metin2 nie zajmowałem, aby sprawdzić aktualną liczbę graczy o ile w ogóle są. Oldschool z 2012r. - pomyliłeś, albo rok, albo typ serwera. Dla Twojej wiadomości Oldschool to nie XenoxMT2 - jest to serwer Easy, a nie Oldschool tak jak Tobie się wydaje. Oldschool to stary dobry Metin2 z roku 2008/2009 (ten okres mniej/więcej) bez takich ulepszaczy jak Piwo, Fajki, Iphone ... (śmiech)

@Edit

Tyle że nie ma dokladnej definicji czym jest oldschool..? Chyba że mnie coś pominęło.. ;p
Opublikowano

Lajk lepiej sie nie odzywać on jest  z tych co mocni są dosć cisna Cie przez godzine a ty i tak masz na to wyjebane lecz on dalej podgrzewa atmosfere dodając przerobione ssy spamować przeciez musi same posty sie nie wbiją ;D #Zapraszam na serwer

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Lepiej 2 zdrowych niż 10 chorych na umyśle

Piszesz małą czcionką, a nagle taką czcioną, że aż oczy bolą. Pisząc zdanie "Lepiej 2 zdrowych niż 10 chorych na umyśle" w ten sposób obrażasz graczy. A tak nawiasem mówiąc to tych 2 graczy raczej nie będziesz mieć. Możesz wpisać /u lub /w - (już nie pamiętam jaka to była komenda. Dawno się serwerami Metin2 nie zajmowałem, aby sprawdzić aktualną liczbę graczy o ile w ogóle są. Oldschool z 2012r. - pomyliłeś, albo rok, albo typ serwera. Dla Twojej wiadomości Oldschool to nie XenoxMT2 - jest to serwer Easy, a nie Oldschool tak jak Tobie się wydaje. Oldschool to stary dobry Metin2 z roku 2008/2009 (ten okres mniej/więcej) bez takich ulepszaczy jak Piwo, Fajki, Iphone ... (śmiech)

@Edit

Tyle że nie ma dokladnej definicji czym jest oldschool..? Chyba że mnie coś pominęło.. ;p

Lajk to prawda, lecz mniej/więcej można ocenić co to jest OldSchool. Ten serwer nim nie jest, jest to drugi gorszy Xenox.

Opublikowano

Hmm mówisz że ten serwer jest taki jak  Xenox  wg Ciebie był lipny no tak bo  Wielki Znawca Metinów Pisz dalej :) Czekam

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Opublikowano

Szczerze nie ma to sensu tak pisać z tobą mimo wszystko to pisze ;P 

Jak masz jakies kompleksy  to wywal śmiało ja i tak już od godziny mam na to wyjebke co piszą ludzie bo każdy hejtować potrafi ale żeby coś pomóc to nigdy nikogo nie znajdziesz no ale ...

myślisz że to mnie zniechęiło czy coś ja śmieje się z Ciebie że próbojesz zniszczyc mnie i zniżasz sie tak totalnie komentujac moje teksty :P

Widzisz sam jak jest xD

Zapraszam all na serwer :)

Nie próbuje Ciebie zniszczyć tylko ten serwer, który jest totalnym gównem. Totalny gotowiec nic od siebie w ten serwer nie dałeś - dosłownie nic.

Napisz mi chociaż w jaki sposób chcesz się reklamować - bez reklamy ten serwer nie ma prawa bytu. Nie mam żadnych kompleksów - mylisz pojęcia :)

Nawet nie umiesz zachęcić graczy do wejścia na serwer więc jak Ty chcesz zrobić, żeby ten serwer nie upadł?

Opublikowano

Poprostu czekac z czasem gracze przyjda nie martw sie tak o ten serwer ciagle ;P 

Dam rade ^^

LegendSF.vior.pl

Zarejestrowani gracze:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...