Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Galeria Getsu 2017

Ge✝su

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie pracę robią wrażenie. Osobiście próbowałam coś tam porobić na większych rozmiarach ale w porównaniu do Twoich prac to jest jedna, wielka przepaść. 

Co odkrywałam każdą grafikę to szczęka opadała co raz niżej, to jest dar, a nie umiejętność.

Kolorystyka, zdjęcie, efekty wszystko dopasowane i współgra ze sobą.

Liczę na więcej prac w Twoim wykonaniu, nie mogę się już doczekać!

Gratuluję umiejętności, wiedzy oraz kreatywności. 

Życzę jak najwięcej sukcesów w tym kierunku! :) 

Opublikowano

więc które sygnaturki są z okresu kiedy "rozwinąłeś się w temacie grafiki"?

wszystkie są słabe i na takim samym poziomie

0bf877dd-b6b2-4f43-8183-3ae7ee69f828-edi Patrzcie! Hipcio po kolejnym banie się pojawił, no co za niespodzianka! Widziałem Twoje prace i Twoje oferty, najpierw zrób coś lepszego od tego co krytykujesz, a potem krytykuj <3

@topic pokaż coś więcej jak masz, dodawaj systematycznie prace! <3

undefined-Imgur-ezgif.com-resize.gif

i do graphics design

Opublikowano

================= Update wstawiam nową pracę do galerii.  =================

Kolejna praca z wykorzystaniem tabletu graficznego. 
Na pomysł wpadłem gdy czytałem wiedźmina. Tytuł to : Rusałka. 

9e16e2fd4aa542e2b40323dd3cf20333.png

Opublikowano

================= Update wstawiam nową pracę do galerii.  =================

Kolejna praca z wykorzystaniem tabletu graficznego. 

Na pomysł wpadłem gdy czytałem wiedźmina. Tytuł to : Rusałka. 

9e16e2fd4aa542e2b40323dd3cf20333.png

Jedna z lepszych prac! Łaa, jestem w szoku.  :pls:  :pls:

Czas zaobserwować temat bo widać, że pojawi się tutaj więcej magicznych prac.  B)  B)

Leci plusik, oczywiście!

Opublikowano

0bf877dd-b6b2-4f43-8183-3ae7ee69f828-edi Patrzcie! Hipcio po kolejnym banie się pojawił, no co za niespodzianka! Widziałem Twoje prace i Twoje oferty, najpierw zrób coś lepszego od tego co krytykujesz, a potem krytykuj <3

A czy muszę być piekarzem by ocenić chleb?

Widzę, że to forum stacza się co raz niżej.

Opublikowano

ohoho, odzywa się ten, który jest najlepszy

nawet nie będę komentował, bo jesteś tak.. nie wiem jak to nawet określić, bezczelny? oszukałeś mnie raz, a potem próbujesz kolejny raz wcisnąć się do administracji tłumacząc się "o ja nie pamiętam", szkoda gadać

poza tym mam pewien układ z Makinem, a nie chcę dostać kolejnego bana także pisz na telegram, bo tu ci prawdopodobnie nie odpiszę x)

rysunek nawet spoko, te białe to chyba obrys (bo nie przypomina za bardzo światła) i wydaje mi się, że bez niego byłoby lepiej

Opublikowano

2/3 prac jest zrobionych w 1 stylu czyli pare kształtów oraz textura z galaxy. Rozumiem, że w niektórych pracach nawet ładnie to wygląda ale bez przesady. Co za dużo to niezdrowo. Reszta prac nawet ciekawie wygląda, a zwłaszcza praca z tabletu graficznego.

Opublikowano

2/3 prac jest zrobionych w 1 stylu czyli pare kształtów oraz textura z galaxy. Rozumiem, że w niektórych pracach nawet ładnie to wygląda ale bez przesady. Co za dużo to niezdrowo. Reszta prac nawet ciekawie wygląda, a zwłaszcza praca z tabletu graficznego.

2/3 prac, gościu wstawiłem chyba z 20-pare prac z czego naliczyłem 3 z użyciem tła z galaxy xD

tj. : moja sygna, tapeta na google + , i tło na yt. do tego na prośbę koleżanki koszulka w stylu galaxy i avatar na fb zbl'a. 

To nadal nie jest 2/3 xD.  Starałem się wstawiać prace różnorodne pod względem celu ich powstania tj. projekty koszulek, sygny, avki, tapetki itd.

Wielu prac nie mogę udostępnić bo zostały one wykonane odpłatnie, mam tez prace typowo wykonane na potrzeby firm, ale ich też nie mogę wstawić.  ;/

Mimo wszystko dzięki za pochwałę mordeczko ^^.

-----------------------------------------------------------------

nawet nie będę komentował, bo jesteś tak.. nie wiem jak to nawet określić, bezczelny? oszukałeś mnie raz, a potem próbujesz kolejny raz wcisnąć się do administracji tłumacząc się "o ja nie pamiętam", szkoda gadać

poza tym mam pewien układ z Makinem, a nie chcę dostać kolejnego bana także pisz na telegram, bo tu ci prawdopodobnie nie odpiszę x)

rysunek nawet spoko, te białe to chyba obrys (bo nie przypomina za bardzo światła) i wydaje mi się, że bez niego byłoby lepiej

Ty w ogóle się znasz coś na grafice ?  xD Bo mam wrażenie jakby mnie 5-letnie dziecko oceniało. Twoje komentarze w ogóle nie mają sensu, bezsensowny off-top nie na temat.

Masz jakieś sprawy prywatne i wyżalasz się w postach w mojej galerii. 

Znam takich ludzi jak ty, pierwszym postem w mojej galerii wykazałeś już swoje prostackie i buracze zachowanie godne wspaniałego rycerza ortalionu. 

Ja rozumiem krytykę, ale nie wjazd na pełnej i jeżdżenie po czyjejś ciężkiej pracy. Stań przed lustrem mordo i wtedy zacznij komentować,

może zrozumiesz dlaczego z miejsca wiem,że  jesteś burakiem :I . 

Opublikowano

Ty w ogóle się znasz coś na grafice ?   xD Bo mam wrażenie jakby mnie 5-letnie dziecko oceniało. Twoje komentarze w ogóle nie mają sensu, bezsensowny off-top nie na temat.

Masz jakieś sprawy prywatne i wyżalasz się w postach w mojej galerii. 

Znam takich ludzi jak ty, pierwszym postem w mojej galerii wykazałeś już swoje prostackie i buracze zachowanie godne wspaniałego rycerza ortalionu. 

Ja rozumiem krytykę, ale nie wjazd na pełnej i jeżdżenie po czyjejś ciężkiej pracy. Stań przed lustrem mordo i wtedy zacznij komentować,

może zrozumiesz dlaczego z miejsca wiem,że  jesteś burakiem :I

teraz to zawiało hipokryzją

każesz mi przestać "jeździć po twoich pracach", a sam mnie wyzywasz

"Stań przed lustrem mordo i wtedy zacznij komentować,"

"może zrozumiesz dlaczego z miejsca wiem,że  jesteś burakiem :I"

"Bo mam wrażenie jakby mnie 5-letnie dziecko oceniało."

żałosne

moje komentarze nie są offtopem, radzę ci zapoznać się co znaczy fraza "offtop"

ocena i odniesienie do postu wyżej to twoim zdaniem offtop?

to nie jest "jeżdzenie" tylko powiedzenie wprost

tylko jedna z wszystkich sygnaturek jakie dałeś wygląda jako tako dobrze i po lekkiej edycji byłoby spoko

wszędzie jest to samo czyli tło z galaktyką, beznadziejna typografia i kilka dodatków w postaci tekstur, flar czy innych kwadracików i prostokątów, przykład żeby nie było:

vpb4odH.png

mam wrażenie jakby pięcioletnie dziecko do mnie pisało

Opublikowano

żałosne

tylko jedna z wszystkich sygnaturek jakie dałeś wygląda jako tako dobrze i po lekkiej edycji byłoby spoko

wszędzie jest to samo czyli tło z galaktyką, beznadziejna typografia i kilka dodatków w postaci tekstur, flar czy innych kwadracików i prostokątów, przykład żeby nie było:

vpb4odH.png

Dobra, dobra internetowy napinaczu, wyżyłeś sie ? To teraz weź te burackie 4 litery i możesz opuścić ten temat bo twoje posty przyprawiają mnie o mdłości wraz z twoim avatarem,

słyszałem od The Shy jaki jesteś, jeden wielki nieudacznik, który nie ma nic innego do roboty jak marnować ludziom czas chociażby na to żeby odpisywali na twoje posty.

Powiem ci tak widziałem wielu "dumnych ludzi", ale ty osiągnąłeś mistrzostwo w tym fachu jednym zdaniem " Wyżej srasz niż głowę masz ". 

Dzięki za komentarze odnośnie prac mam nadzieje, że już więcej nie umilisz mi czasu swoimi jakże budującymi postami :) .

ps. ja cb nie wyzywałem tylko sporządziłem dokładny opis twojej osobowości :)

Opublikowano

a no to cie zdziwie hehe

żałosne

vpb4odH.png

Dobra, dobra internetowy napinaczu, wyżyłeś sie ? To teraz weź te burackie 4 litery i możesz opuścić ten temat bo twoje posty przyprawiają mnie o mdłości wraz z twoim avatarem,
słyszałem od The Shy jaki jesteś, jeden wielki nieudacznik, który nie ma nic innego do roboty jak marnować ludziom czas chociażby na to żeby odpisywali na twoje posty.
Powiem ci tak widziałem wielu "dumnych ludzi", ale ty osiągnąłeś mistrzostwo w tym fachu jednym zdaniem " Wyżej srasz niż głowę masz ". 

Dzięki za komentarze odnośnie prac mam nadzieje, że już więcej nie umilisz mi czasu swoimi jakże budującymi postami :) .

napinaczu? to ty wyzywasz mnie i uważasz się za nie wiadomo kogo

twój koleżka raz mnie oszukał, a potem próbował znów się do mnie dostać pod zmienionym nickiem także ja nie wiem kto jest większym nieudacznikiem

dalej otaczaj się ludźmi, którzy liżą ci dupe i mówią, że twoje prace są super

prawda jest inna, nie są super, a są c*****e i powie ci to każdy kto siedzi w grafice dłużej niż ty

żegnam

Opublikowano

papa ^^

napinaczu? to ty wyzywasz mnie i uważasz się za nie wiadomo kogo

twój koleżka raz mnie oszukał, a potem próbował znów się do mnie dostać pod zmienionym nickiem także ja nie wiem kto jest większym nieudacznikiem

prawda jest inna, nie są super, a są c*****e i powie ci to każdy kto siedzi w grafice dłużej niż ty

żegnam

Nie bd się przejmował słowami takiego śmiecia jak ty :D, skoro jesteś jedynym, który tak uważa o moich pracach :P.
A co do :

Znam wielu ludzi co siedzą dłużej w grafice ode mnie lub są lepsi ode mnie, ale żaden z nich nie powiedział nigdy, 
że mam złe prace, owszem wytykali błędy za co jestem wdzięczny bo dzięki nim się poprawiłem i nie straciłem chęci.
Nie uważam także żeby lizali mi tyłek bo nie mieli po co.
A no i dopowiem też, że jak się urodziłeś to lekarz pewnie tak samo skomentował twoją twarz, jak ty moje prace :P.

papa zazdrośniku  :*  ^^

Opublikowano

Szczerze? Żałosne jest to, jak się spinasz po tym, gdy ktoś ci skrytykuje prace. I te teksty rodem z podstawówki - wybacz, ale takim nastawieniem to będzie ciężko Ci z kimkolwiek się dogadać, a krytykę też trzeba przyjąć - jest wręcz ona niezbędna. A obrażać się po tym, jak ktoś ci napisze, że praca jest zła, to jest po prostu głupota. Poza tym nie trzeba być grafikiem, by mieć swoje zdanie i ocenić, czy coś się danej osobie podoba, bądź nie. :)

I wybacz, ale ja chyba pierwszy powiem, że te prace nie są dobre. Oklepany styl, te poświaty, cienie, lq prawie w każdej pracy dają się we znaki. Fonty są źle dobrane, typografia ogólnie leży. Te clipping maski na renderach są słabe. Nic nie trzyma się kupy, wręcz jestem w stanie stwierdzić, że laik, który otworzy photoshopa/gimpa po kilku godzinach pracy zrobiłby spokojnie coś na styl twoich prac. Jedyna praca, która jeszcze jest nawet ok, to ta http://image.prntscr.com/image/9e16e2fd4aa542e2b40323dd3cf20333.png

Dużo do zmiany, bo słabo to wszystko wygląda.

zSCFQrN.png

Opublikowano

Szczerze? Żałosne jest to, jak się spinasz po tym, gdy ktoś ci skrytykuje prace. I te teksty rodem z podstawówki - wybacz, ale takim nastawieniem to będzie ciężko Ci z kimkolwiek się dogadać, a krytykę też trzeba przyjąć - jest wręcz ona niezbędna. A obrażać się po tym, jak ktoś ci napisze, że praca jest zła, to jest po prostu głupota. Poza tym nie trzeba być grafikiem, by mieć swoje zdanie i ocenić, czy coś się danej osobie podoba, bądź nie. :)

I wybacz, ale ja chyba pierwszy powiem, że te prace nie są dobre. Oklepany styl, te poświaty, cienie, lq prawie w każdej pracy dają się we znaki. Fonty są źle dobrane, typografia ogólnie leży. Te clipping maski na renderach są słabe. Nic nie trzyma się kupy, wręcz jestem w stanie stwierdzić, że laik, który otworzy photoshopa/gimpa po kilku godzinach pracy zrobiłby spokojnie coś na styl twoich prac. Jedyna praca, która jeszcze jest nawet ok, to ta http://image.prntscr.com/image/9e16e2fd4aa542e2b40323dd3cf20333.png

Dużo do zmiany, bo słabo to wszystko wygląda.

No i c**j wam wielki wszystkim w dupe. ELO  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...