BatonKozaczek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam! Otóż chciałbym się zaoferować jako Technik Team Speak! Z swojej strony mogę zaoferować Zaangażowanie,chęć pomocy,aktywność Umiejętność stworzenia rang z odpowiednimi permisjami.Permisję znam praktycznie wszystkie. Oferuję stworzenie wszystkich kanałów na Team Speak ze względu na wygląd jak i przejrzystość. Potrafię zainstalować ts'a na VPS oraz wgrać na niego kilka przydatnych botów. Może coś o mnie. Nazywam się Daniel.Mam 17 lat.Głównie przesiaduję na Team Speakach i gram w gry z kolegami/koleżankami Kontakt do mnie: ->PW -> GaduGadu : 47523089 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amai Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Szczerze wątpię aby ktoś przyjął pod swoje grona osobę, której kompletnie nie zna. Może zaproponuj jakieś dofinansowanie serwera? Powodzenia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Szczerze wątpię aby ktoś przyjął pod swoje grona osobę, której kompletnie nie zna. Może zaproponuj jakieś dofinansowanie serwera? Powodzenia! Zawsze może poznać Nie wiem pogadać kilka dni i w ogóle Wiesz nie korci mnie nie wiem oszukiwanie kogoś czy co kolwiek.Chcę po prostu dołączyć do kogoś kto ma chęci i czas by stworzyć Team speak najlepszy w Polsce! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @BatonKozaczek jeśli jesteś zainteresowany poważnym projektem, zapraszam na priv lub na gg widoczne po lewej, podejrzewam że się możemy dogadać. Pozdrawiam Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @BatonKozaczek jeśli jesteś zainteresowany poważnym projektem, zapraszam na priv lub na gg widoczne po lewej, podejrzewam że się możemy dogadać. Pozdrawiam Napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Reflesh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Reflesh Jeśli ktoś chciałby otworzyć jakiś nowy serwer oczywiście również jestem chętny Potrzebuję tylko osoby,która posiadała by kwotę 20zł PaySafeCart,ponieważ tyle mi brakuje do dobrego VPS Myślę,że razem możemy zrobić Najlepszy Serwer Team Speak w Polsce! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Wciąż Aktualne Zapraszam do zgłaszania się na PW/GG dogadamy się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Reflesh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Scripts Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 Witaj. Mógłbym wziąć Cię na swój serwer bo aktualnie nie mam czasu na prowadzenie. Co się znajduje: MBOT wersja 25.0, Strona www, i inne aplikacje. Skontaktuj się ze mną, a umówimy się na rozmowę. Statystyki administracji na Twój serwer TeamSpeak3. M-Bot aplikacja dla serwerów TeamSpeak3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 REF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 19 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`Kolorovy. Opublikowano 24 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Pisz GG-61475501 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Odświeżam Było kilka propozycji,lecz każda albo abym został sponsorem albo był Adminem Ts Jest też taka możliwość abym podjął współpracę i stworzył Ts od zera Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PalaTime Opublikowano 25 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2017 Witam. Jeżeli możesz odezwij się do mnie na pw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 27 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2017 Reff :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BatonKozaczek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 refff Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatyk.exe Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Uwaga oszust!! Wyłudza pieniądze po czym banuje na Ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slimako Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Uwaga oszust!! Wyłudza pieniądze po czym banuje na Ts3 Dowody dowody ... Chcesz zautomatyzować serwer a nie umiesz lub nie daje rady twoja maszyna ? Zobacz http://www.mpcforum.pl/topic/1583551-boty-serwerowe-pod-serwer-ts/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Zamykam na prośbę autora. (raport) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.