Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostanę współwłaścicielem Team Speak'a

BatonKozaczek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Otóż chciałbym się zaoferować jako Technik Team Speak!

Z swojej strony mogę zaoferować Zaangażowanie,chęć pomocy,aktywność

Umiejętność stworzenia rang z odpowiednimi permisjami.Permisję znam praktycznie wszystkie.

Oferuję stworzenie wszystkich kanałów na Team Speak ze względu na wygląd jak i przejrzystość.

Potrafię zainstalować ts'a na VPS oraz wgrać na niego kilka przydatnych botów.

Może coś o mnie.

Nazywam się Daniel.Mam 17 lat.Głównie przesiaduję na Team Speakach i gram w gry z kolegami/koleżankami :)

Kontakt do mnie:

->PW

-> GaduGadu : 47523089

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Szczerze wątpię aby ktoś przyjął pod swoje grona osobę, której kompletnie nie zna. Może zaproponuj jakieś dofinansowanie serwera? Powodzenia!

2631114929652511478662.gif
Opublikowano

Szczerze wątpię aby ktoś przyjął pod swoje grona osobę, której kompletnie nie zna. Może zaproponuj jakieś dofinansowanie serwera? Powodzenia!

Zawsze może poznać :) Nie wiem pogadać kilka dni i w ogóle :)

Wiesz nie korci mnie nie wiem oszukiwanie kogoś czy co kolwiek.Chcę po prostu dołączyć do kogoś kto ma chęci i czas by stworzyć Team speak najlepszy w Polsce!

Pozdrawiam :)

Opublikowano

@BatonKozaczek jeśli jesteś zainteresowany poważnym projektem, zapraszam na priv lub na gg widoczne po lewej, podejrzewam że się możemy dogadać.

Pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Reflesh :)

Jeśli ktoś chciałby otworzyć jakiś nowy serwer oczywiście również jestem chętny :)

Potrzebuję tylko osoby,która posiadała by kwotę 20zł PaySafeCart,ponieważ tyle mi brakuje do dobrego VPS :)

Myślę,że razem możemy zrobić Najlepszy Serwer Team Speak w Polsce!

Pozdrawiam ;)

Opublikowano

Odświeżam :)

Było kilka propozycji,lecz każda albo abym został sponsorem albo był Adminem Ts :)

Jest też taka możliwość abym podjął współpracę i stworzył Ts od zera :)

Pozdrawiam ;)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...