Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ATS-graphic.eu - Pełna oprawa wizualna do Twojego projektu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Prace genialne, widać, że zna się na rzeczy... Nie miałem przyjemności z nim współpracować ale Polecam!

=========================================================================

Pomogłem?! Daj + ;D

• Aive zablokował(a) ten temat
  • Gość odblokował(a) ten temat
  • Ups... zablokował(a) ten temat
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Metoda nabijania sobie postów po przez spamowanie na mpcforum z obejściem regulaminu, powinna zniknąć wraz z dodaniem opcji na samym początku tematu przycisku: "Odśwież Temat"

Posty typu ref ref ref powinny być usunięte, bo jedynie nabijają bezsensownie kolejne strony postów które ani nic nie wnoszą do tematu, ani nie są estetycznie..

Ja także mogę zrobić  jakieś tam grafiki albo coś, a potem odpowiadać tysiące razy waląc "ref" "bum" "cyk" itd.

Jak ktoś chce, może zgłosić mój post za nieodpowiedni, ale coś powinno ulec zmianie w regulaminie, żeby zakazywać ludziom spamować po przez ref ref refresh itd, skoro dodano przycisk "Odśwież Temat"

Tak więc, pozdrawiam, grafiki jak grafiki. Mogą być, choć nie pokazałeś w temacie grafik na najwyższym poziomie, ale nie mówię że takich nie robisz, ale że takowych nie pokazałeś. Widziałem dużo lepsze, efektywniejsze i ładniejsze grafiki, twoje ocenię na 7,1/10.

Polecam się ogarnąć. Pozdrawiam.

Pasjonat
Opublikowano
Dnia 19.09.2017 o 00:38, Sonies napisał:

Metoda nabijania sobie postów po przez spamowanie na mpcforum z obejściem regulaminu, powinna zniknąć wraz z dodaniem opcji na samym początku tematu przycisku: "Odśwież Temat"

Posty typu ref ref ref powinny być usunięte, bo jedynie nabijają bezsensownie kolejne strony postów które ani nic nie wnoszą do tematu, ani nie są estetycznie..

Ja także mogę zrobić  jakieś tam grafiki albo coś, a potem odpowiadać tysiące razy waląc "ref" "bum" "cyk" itd.

Jak ktoś chce, może zgłosić mój post za nieodpowiedni, ale coś powinno ulec zmianie w regulaminie, żeby zakazywać ludziom spamować po przez ref ref refresh itd, skoro dodano przycisk "Odśwież Temat"

Tak więc, pozdrawiam, grafiki jak grafiki. Mogą być, choć nie pokazałeś w temacie grafik na najwyższym poziomie, ale nie mówię że takich nie robisz, ale że takowych nie pokazałeś. Widziałem dużo lepsze, efektywniejsze i ładniejsze grafiki, twoje ocenię na 7,1/10.

Polecam się ogarnąć. Pozdrawiam.

Dzięki za opinię, pozdrawiam.

(90% prac jest z 2016 roku, nie mam czasu na update)

ats-graphic.eu_sygnatura.png

• 3 tygodnie później...
Pasjonat
Opublikowano
Dnia 2.11.2017 o 09:52, marcin941 napisał:

Ile za grafikę bez belek, ramek tylko z uzupełnieniem? 

Zapraszam do kontaktu przez wiadomość prywatna.

ats-graphic.eu_sygnatura.png

• Aive zablokował(a) ten temat

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...