Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

ATS-graphic.eu - Pełna oprawa wizualna do Twojego projektu!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 197
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Gość 67d64b62d9
Opublikowano

Kontakt równie dobry jak cena i wykonanie. Polecam.

Opublikowano

Jeżeli pod słowami "profesjonalne usługi graficzne" znajdziemy definicję wykonania połowy zlecenia, w dodatku od niechcenia, to okej, wszystko się zgadza.
Jak wiadomo - kobiety wielkie idealistki. Podając do każdej rzeczy kolor w kodzie, połowa z nich wymagała poprawy, a wszystko to pod pretekstami zmęczenia, czy też pomyłek z innym zleceniem. Podobnie z wymyślonym (które podałam) adresem ts'a i kompletnym brakiem kilku rzeczy. 
Jasne, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i zdarzają nam się pomyłki, rozumiem. Ale to jest aż śmieszne. 
Kubuś, bardzo pozytywny człowiek. Szkoda tylko, że gdy zapytam (przykładowo) co u niego słychać, można prowadzić jakąś konwersację. Jednak gdy pojawia się pytanie o moje zlecenie, nagle znika. :( 
Nie wiem, czy tylko ja mam takiego pecha. 
Niestety nie polecam. 

tMjZlYU.png

Pasjonat
Opublikowano

Jeżeli pod słowami "profesjonalne usługi graficzne" znajdziemy definicję wykonania połowy zlecenia, w dodatku od niechcenia, to okej, wszystko się zgadza.

Jak wiadomo - kobiety wielkie idealistki. Podając do każdej rzeczy kolor w kodzie, połowa z nich wymagała poprawy, a wszystko to pod pretekstami zmęczenia, czy też pomyłek z innym zleceniem. Podobnie z wymyślonym (które podałam) adresem ts'a i kompletnym brakiem kilku rzeczy. 

Jasne, wszyscy jesteśmy tylko ludźmi i zdarzają nam się pomyłki, rozumiem. Ale to jest aż śmieszne. 

Kubuś, bardzo pozytywny człowiek. Szkoda tylko, że gdy zapytam (przykładowo) co u niego słychać, można prowadzić jakąś konwersację. Jednak gdy pojawia się pytanie o moje zlecenie, nagle znika. :( 

Nie wiem, czy tylko ja mam takiego pecha. 

Niestety nie polecam. 

Kinia, wydaje mi się że to było spowodowane kilku miesięczną przerwą w naszym kontakcie, jeżeli masz coś jeszcze do powiedzenia zapraszam do kontaktu przez prywatną wiadomość.

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

skończysz kiedyś moje sygnaturki i bannery ?

Zamówiłem już jakiś czas temu do dziś nie mam ;3 ;/

Tak to spoko problemów z Kubusiem nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...