FalleNNN Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, dziś postanowiłem zrobić skromny banner na serwer TeamSpeak 3 Funkcje banneru: - ilość administracji, - ilość użytkowników,- zegar Demo: Download: https://www.mediafire.com/?yftg12bg7mgr10i skan: https://www.virustotal.com/pl/file/4ea0bf2b437d3b671938486b9c2fe3d6cd8b1a54611f10f661e7f016f56df50a/analysis/1483846932/ Wymagane składniki: php5-gd oraz apache2 Instalacja 1. Pobieramy paczkę . 2. Wypakowywujemy paczkę do folderu banner.3. edytujemy config pod swój serwer.4. Wgrywamy folder "banner" na vps' a do katalogu var/www/html. 5. Nadajemy uprawnienia folderowi cache "777" (prawym na folder, następnie atrybuty pliku zmieniamy wartość na 777)6. Wchodzimy w przeglądarkę wpisujemy numer ip naszej maszyny, folder oraz ścieżkę do pliku banner.php ip maszyny/banner/banner.php 7. Kopiujemy ten adres i przechodzimy na ts' a, edytujemy serwer wirtualny w zakładce Banner Gfx URL, a następnie wklejamy adres. 8. Ostatnim już krokiem zmieniamy wartość Interwał Gfx na 60. autor skryptu multivitamina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
√єєση Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Banner jak banner nic nowego. ustaw inny hosting zdjęcia bo niedziała ten plus za chęci graficzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Banner bardzo ładny i fajnie wykonany mam wrażenie jakby był z czasów prehistorii Leci Plusik + Bardzo Polecam! A i widzę że pobrałeś moje pliki i zmieniłeś grafikę Dodaj w swoim poście tylko że autorem skryptu jest Multivitamin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalleNNN Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Banner bardzo ładny i fajnie wykonany mam wrażenie jakby był z czasów prehistorii Leci Plusik + Bardzo Polecam! A i widzę że pobrałeś moje pliki i zmieniłeś grafikę Dodaj w swoim poście tylko że autorem skryptu jest Multivitamin. prawy dolny wszystko jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eros_PL Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Banner bardzo ładny i fajnie wykonany mam wrażenie jakby był z czasów prehistorii Leci Plusik + Bardzo Polecam! A i widzę że pobrałeś moje pliki i zmieniłeś grafikę Dodaj w swoim poście tylko że autorem skryptu jest Multivitamin. prawy dolny wszystko jest A no faktycznie to przepraszam nie zauważyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pantoflarzek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Nie rozumiem po co nowy temat zakładać na ten sam skrypt. Poleciał raport. Jeżeli macie grafike inną to po prostu wstawcie tam w tamtym temacie do postu głównego, dogadajcie się, a nie spamicie w dziale. Co do samego skryptu, tak jak mówiłem wcześniej, Multivitamin napisał i przykro że na jego kuntszcie / umiejętnościach każdy tutaj próbuje wbić jakiś "fejm" Zero zmian, zero własnego pomyślunku, jak dla mnie zbędny temat. Za grafike leciałby plus gdyby nie to że nie przemawiają do mnie te pentagony - odnosze wrażenie że są jakieś krzywe i nie pasują mi za nic Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FalleNNN Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Nie rozumiem po co nowy temat zakładać na ten sam skrypt. Poleciał raport. Jeżeli macie grafike inną to po prostu wstawcie tam w tamtym temacie do postu głównego, dogadajcie się, a nie spamicie w dziale. Co do samego skryptu, tak jak mówiłem wcześniej, Multivitamin napisał i przykro że na jego kuntszcie / umiejętnościach każdy tutaj próbuje wbić jakiś "fejm" Zero zmian, zero własnego pomyślunku, jak dla mnie zbędny temat. Za grafike leciałby plus gdyby nie to że nie przemawiają do mnie te pentagony - odnosze wrażenie że są jakieś krzywe i nie pasują mi za nic a to krzywe są bo tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 ] Wymagane składniki: php5-gd oraz apache2A jeżeli korzystam z nginx'a (który jest LEPSZY we wszystkim od apache) lub ze serwera Tomcat, to co? Nie użyje sobie tego bota. W dodatku przestarzały i dziurawy jak ser szwajcarski PHP. Grafika też słaba. Na nginx też będzie działać. Po drugie umie utrzymać wiekszą ilość hostów na jednej maszynie ten niginx, wcale wszystkiego nie ma lepszego. Co do "dziur" to to zależy już od autora aplikacji jak się przed tym zabezpieczy. Ja zawsze doceniam starania użytkowników, że coś takiego robią i udostępniają. Dużo osób korzysta z tego i dużo osób potrzebuje takich rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROXEN Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czy tylko mi zaden banner interaktywny nie dziala? cala strona na bialo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
`.Łukasz. Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Czy tylko mi zaden banner interaktywny nie dziala? cala strona na bialo jest Nadaj permisje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalambur99 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 U mnie również strona jest cała biała, permisje nadanie, wszystko dobrze skonfigurowane (bot się łączy na serwer). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catha Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Mi tam wszystko działa, może zrób jakiś poradnik żeby pokazac jak to się ustawia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.