Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Magic-Speak.pl | Publiczny | Darmowy | Solidny | Darmowe Kanały

uszatyxd

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Prezentacja nie została stworzona prze zemnie a przez moją dobrą koleżankę która kiedyś ten Banner zrobila na 1 Ts3, I mi go udostępniła i pozwoliła przerobić.

Jeżeli masz komentować cos na Mój temat to odpuść  sobie ponieważ i tak nie czytam takich komentarzy.

Co do Slotów ? posiadamy 68 Aktualnie ale jeżeli będziemy osiągać juz prawie max Slot powiekszymy w każdej chwili i porze ponieważ juz wpłaciłem pieniądze żeby starczyło na pewno do 128 slotów.

A teraz przejdźmy do Prezentacji ;

21400168969575406303.jpg

79307122032756760810.png

Opublikowano

Gówno serwer reklamuję się u innych, nie polecam :)

PfcFFyF.png

Na takim rakowisku można jak najbardziej.

Dlaczego tak sądze?

Pan robert jest typowym oszustem który często zmyśla wiele rzeczy i oszukuje innych ludzi dla własnego zysku/satysfakcji.

Na ts in3**** jest prawie wszystko crackowane lub z internetu.

MBot - wersja 24 crack

Ikony - pan robert nawet nie potrafi grafiki zrobić jak widać bo banerze który robił tak ktoś inny ale on go instruował.

Okradł pewną osobę na kwotę 200 zł twierdząc że może i sprzedawał jej prace bez zgody.

Malczyńskich zdobył dzięki osobie pod pseudonimem ByQu.

Też go oszukał i ukradł ich (idiotycznie brzmi) ale nie ma się co dziwić jak oni za reklame gry chcieli 14k, a na maszyne mówia domena.

@topic

Proszę o podanie ip/domeny ts'a gdyż grafika mi się nie ładuje.

CWeKkdQ.png

Opublikowano

Gówno serwer reklamuję się u innych, nie polecam :)

PfcFFyF.png

Na takim rakowisku można jak najbardziej.

Dlaczego tak sądze?

Pan robert jest typowym oszustem który często zmyśla wiele rzeczy i oszukuje innych ludzi dla własnego zysku/satysfakcji.

Na ts in3**** jest prawie wszystko crackowane lub z internetu.

MBot - wersja 24 crack

Ikony - pan robert nawet nie potrafi grafiki zrobić jak widać bo banerze który robił tak ktoś inny ale on go instruował.

Okradł pewną osobę na kwotę 200 zł twierdząc że może i sprzedawał jej prace bez zgody.

Malczyńskich zdobył dzięki osobie pod pseudonimem ByQu.

Też go oszukał i ukradł ich (idiotycznie brzmi) ale nie ma się co dziwić jak oni za reklame gry chcieli 14k, a na maszyne mówia domena.

@topic

Proszę o podanie ip/domeny ts'a gdyż grafika mi się nie ładuje.

Robert? 

Ty chyba mnie z kimś mylisz :)

Na TeamSpeak'u posiadamy autorskie boty które można kupić w innym dziale na tym przepięknym forum.

Ikony zostały zaprojektowane oraz wykonane przez naszego grafika, zapraszam sprawdzić samodzielnie. 

Jakbym kogokolwiek okradł nie miałbym pewnie tak dobrej opinii w internecie i tyle osób by mi nie ufało :)

W chwili obecnej na moim TeamSpeak'u przebywa 80 osób. Hostuję około 20 serwerów na swoim nazwisku a naszego bota kupiło około 50 osób, oraz wersję DEMO używa 80 serwerów. 

Przecież ByQu dalej u nas siedzi? A Malczyńscy są znajomymi więc dlaczego mieliby uciec? Posiadam na ich grupie liczącej 100tyś++ osób najwyższą rangę Administracyjną więc pewnie jakieś zaufanie do mnie również i oni mają.

Jakie 14K? Ty te liczny jak i resztę posta wymyślasz? 

Serdecznie nie polecam tego serwera TeamSpeak. Administracja poniżej 12 roku życia chodzi i reklamuję się na innych serwerach, zamiast w uczciwy sposób pozyskać stałych bywalców.

Pozdrawiam.

Polecam In3Time.pl

Opublikowano

Również nie polecam tego serwera.

Serwer prawdopodobnie jak wszystko poprzednie upadnie po zgłoszeniu.

W dodatku chodzą po innych serwerach i się reklamują.

Wczoraj wraz z @Maja.. weszliśmy na ten serwer, aby porozmawiać na temat tych reklam.

Jaką odpowiedź uzyskaliśmy? Rzekomo, młodszy brat Uszatego (8 lat  ^^  ^^  ^^ ) Budził codziennie samego UszategoMisia, aby dał mu administratora. Ten jakże dobry brat dał mu tego administratora, a w zamian, podobno sam z siebie zaczął reklamować na innych TS'ach aby pomóc bratu....

Tak, to brzmi jak żart ale poważnie taką odpowiedź dostaliśmy. Po zakończeniu tłumaczenia Hero (Drugi właściciel) dostaliśmy PERMA za nic.

@topic

Nie polecam tego serwera w 100%. Wydaję mi się, że nie mają w ogóle doświadczenia. W dodatku reklamują się na innych serwerach.

Chcesz coś ode mnie? Oznacz mnie w poście, a szybciej to zobaczę!

Opublikowano

Nie polecam.

Wszystko co napisał kolega u góry jest prawdą. Jednak najbardziej boli mnie fakt, że nie potrafią się przyznać do błędów.

Od siebie dodam jeszcze, że to jest już chyba 30 projekt tej dwójki - Hero & UszatyMis, każdy nie wypalił, każdy kończył się upadkiem - mass banem - przekierowaniem.

Nie warto tracić czasu na wejście - na pobyt oraz na rozmowę z Właścicielem.

Jeden z Właścicieli wmawia każdemu, że ma 24 lata, a tak naprawdę ma 17-18 z tego co pamiętam.

Poza tym rozmowa z Hero jest na zasadzie, że dajesz argumenty oraz fakty i słyszysz w zamian 'a tam', 'oj tam', a najśmieszniejsze są te: 'ręce umywam, ja tu tylko płacę.'

Gdy zaczęłam temat, że opisy kanałów są podpisane pod ich serwer, a tworzone były przez całkowicie inne osoby, na inne projekty usłyszałam 'ręce umywam, ja tu tylko opłacam' < tak się nie zachowuje poważny oraz odpowiedzialny Właściciel.

Właściciel to osoba, która bierze odpowiedzialność za swoich adminów, swój serwer oraz wszystko co się na nim dzieję.

Dałabym SS-y błędów na serwerze ale niestety wyleciałam z permem za to, że powiedziałam, że Właściciel to osoba niekompetentna. 

Co do błędów z tego co pamiętam to są różnorodne ikonki, spacja przed znakami interpunkcji, na kanałach oraz w opisach są błędy ortograficzne oraz stylistyczne. 

Nie polecam, nie pozdrawiam. :) 

Opublikowano

Chodzi o @RobertUnder

Ooo ciekawe jak się wypowiesz na moj post..
Boo zakladam, ze sytuacji w korej okradles mnie na kwote 200zl nie pamietasz? (Tak to ja) 

Nie polecam tego osobnika.. mowi co to nie on a pojecie ma zerowe. U niego zasada jest prosta.. kopiuj i wklej a jak coc nie działa to zostawić i zabrać pieniądze z tekstem ze nie da sie tego zrobic itp. Dodatkowo zaraz zaprosze kilka osob ktore oszukal/ nie wywiazał sie z obowiazkow za ktore mu zaplacono i "uciekl". Jesli ktos jest zainteresowany moge podesłac ss'y rozmow w korych chciałem odzyskac moje pieniadze.

A to tylko czesc moge podeslac reszte :)
957d79636288d06746ac705ff474d9ee.jpg

DODATKOWO PROSZE NIE SPRZEDAWAC RZECZY KTORE NIE NALEZA DO CIEBIE (JA NIE POZWALAM SPRZEDAWAC PLIKOW KTORE ZOSTALY WYKONANE PRZEZE MNIE) I ODDAC RESZTE PIENIEDZY ZLODZIEJU.

Opublikowano

Hmm, ogólnie serwera nie polecam.

Osoba która stworzyła ten serwer juz chyba zakładała serwer 20 razy..

PanDDos [Właściciel] jak ta nazwa ma zachęcac ?

Strefa VIP masakra. Lepiej by to już było dać w jeden spacer niż osobno każde kanały.

Ps; @PGS - Obrazek prezentacji nie działa.

Opublikowano

Chodzi o @RobertUnder

Ooo ciekawe jak się wypowiesz na moj post..

Boo zakladam, ze sytuacji w korej okradles mnie na kwote 200zl nie pamietasz? (Tak to ja) 

Nie polecam tego osobnika.. mowi co to nie on a pojecie ma zerowe. U niego zasada jest prosta.. kopiuj i wklej a jak coc nie działa to zostawić i zabrać pieniądze z tekstem ze nie da sie tego zrobic itp. Dodatkowo zaraz zaprosze kilka osob ktore oszukal/ nie wywiazał sie z obowiazkow za ktore mu zaplacono i "uciekl". Jesli ktos jest zainteresowany moge podesłac ss'y rozmow w korych chciałem odzyskac moje pieniadze.

A to tylko czesc moge podeslac reszte :)

957d79636288d06746ac705ff474d9ee.jpg

DODATKOWO PROSZE NIE SPRZEDAWAC RZECZY KTORE NIE NALEZA DO CIEBIE (JA NIE POZWALAM SPRZEDAWAC PLIKOW KTORE ZOSTALY WYKONANE PRZEZE MNIE) I ODDAC RESZTE PIENIEDZY ZLODZIEJU.

Momencik ale ja nic twojego nie sprzedaje :) Ostatnio ktoś nie pytał o rusta chyba bo był w opisie mój adres ts i powiedziałem mu, że nie sprzedaje plików które nie są moje i odesłałem do Ciebie. Nie należy Ci się te 200 zł za przekręty oraz rozpowszechnianie moich plików.

Pozdrawiam :D Albo jeszcze coś innego pokaż jakiś dowód, że miałem Ci zapłacić tyle i tyle jakaś faktura czy coś :) A podatek to rozliczyłeś? 

Pozdrawiam tyle w temacie. 

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...