Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VixenClan.pl | Stabilny | Darmowy

Eros_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak, z Tobą nie raz rozmawiałem i wydawałes się ogarnięty. Twoja chęć uczenia się nowych rzeczy pokazuje że jednak ciekawi Cię ten świat. Jednakże.

Prezentacja:

UWAGA: Administracja servera nie jest pełnoletnia jeżeli masz z tym problemy nie czytaj tego postu dalej. Dziękuje  :)

Nie wiem co ten tekst ma znaczyć? Tam dalej nie ma nic więcej o was, grafika jak dla mnie za duża + nie wspomnę o tym że nie ma ip do skopiowania, ani więcej info w postaci FB czy czegokolwiek innego. Gratuluję błędów ortograficznych.

Rozwala mnie to że po najmniejszej linii oporu próbujecie te prezentacje na siłe pchać.

Co do samego serwera:

+ w miare ogarnięte ikonki

+ baner jest spoko

- Brak kodeku muzycznego na poczekalni gdzie puszczacie muzyke (?)

- 4 spacery/zegar --- po co ten spam?

- 2 x zegar (?) - przypomne tylko że każdy z nas ma zegar w Windowsie w dolnym rogu xD

- Bardzo stara wersja Serwera.

- za dużo tych znaczków wszędzie

a i wielki minus za to że wygląd headerów stref skopiowałes z mojego serwera w momencie w którym je używałem  :((

Ogólnie neutral ale dalej widze bugi w paru permisjach jakby co (miedzy innymi chodzi o kanałowe).

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Powiem tak, z Tobą nie raz rozmawiałem i wydawałes się ogarnięty. Twoja chęć uczenia się nowych rzeczy pokazuje że jednak ciekawi Cię ten świat. Jednakże.

Prezentacja:

UWAGA: Administracja servera nie jest pełnoletnia jeżeli masz z tym problemy nie czytaj tego postu dalej. Dziękuje  :)

Nie wiem co ten tekst ma znaczyć? Tam dalej nie ma nic więcej o was, grafika jak dla mnie za duża + nie wspomnę o tym że nie ma ip do skopiowania, ani więcej info w postaci FB czy czegokolwiek innego. Gratuluję błędów ortograficznych.

Rozwala mnie to że po najmniejszej linii oporu próbujecie te prezentacje na siłe pchać.

Co do samego serwera:

+ w miare ogarnięte ikonki

+ baner jest spoko

- Brak kodeku muzycznego na poczekalni gdzie puszczacie muzyke (?)

- 4 spacery/zegar --- po co ten spam?

- 2 x zegar (?) - przypomne tylko że każdy z nas ma zegar w Windowsie w dolnym rogu xD

- Bardzo stara wersja Serwera.

- za dużo tych znaczków wszędzie

a i wielki minus za to że wygląd headerów stref skopiowałes z mojego serwera w momencie w którym je używałem  :((

Ogólnie neutral ale dalej widze bugi w paru permisjach jakby co (miedzy innymi chodzi o kanałowe).

@Pantoflarzek Więc tak nie ja robiłem grafikę :) Będzie poprawiona. ten zegar mogę usunąć sam nie wkurza... Server za tydzień będzie przenoszony na Lvlup i wtedy go zaktualizuję do najnowszej wersji. Kodek na poczekalni poprawiony. Nie wiem o co chodzi ze znaczkami a o headery nie rozumiem o co chodzi mógłbyś wytłumaczyć to usunę bo ja od nikogo nic nie brałem i to zmienię jeżeli faktycznie tak jest. Pozdrawiam i dzięki za pomoc przy permisjach :) A i to:

UWAGA: Administracja servera nie jest pełnoletnia jeżeli masz z tym problemy nie czytaj tego postu dalej. Dziękuje 

napisałem po to żeby uniknąć tekstów pod postem typu ,,Administracja to dzieci" Itp Wiem że serevr ma sporo błędów i codziennie staram się je naprawiać gdy stawiałem ten server nie wiedziałem NIC dosłownie i nadal się uczę więc dziękuje za wyrozumiałość :)

Opublikowano

@Eros_PL

Nie będe cytował bo spam niepotrzebny.

Headery = kanały pokazujące/oznajmiające nowe strefy. Jeśli tak wam pasuje to se zostawcie, ja i tak zmieniłem na coś bardziej optymalnego :P

Znaczki? Nie wiesz o co chodzi? UWAGA:

Name:[cspacer]●•٠ Away From Keyboard  ٠•● ID: 767

[cspacer]★ >> Kanały Teamowe << ★ ID: 811

Name:[cspacer003]•●۞ Członków Online  ۞●• : 3 ID: 834

Name:[cspacer]●•٠  HyperSquad   ٠•● ID: 823

Name:❤ Kanał Publiczny 1 - Max 5 ❤ ID: 735

mniej więcej x210482 bo tyle tych kanałów tam masz które wyglądają podobnie.

Co do kodeku, dalej nie zmieniłeś? xD

https://scr.hu/Keq810

Na załączonym obrazku widac też że coś ten baner nie nadąża z godziną - Banner: 19.32, u mnie 20.49. Godzina różnicy to okej bo ja w UK jestem, ale i tak to że się spóznia o 17 minut to lekka masakra.

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@Pantoflarzek nie zdążyłem zmienić kodeku bo odpisywałem przy bannerze :D Co do stref to przepraszam nie wiedziałem ja je brałem z innego forum 

Nie no to co tam wasze to ja nie wnikam i nie o tym mówię. Nieważne.

Jednakże życze powodzenia i w razie problemów z permisjami dawaj znać na priv lub u mnie na serwie :)

• 2 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...