Drakers352 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 WitamMam problem z elfbotem 4.5.9/8.6 (nie wiem czy to są różne wersje w każdym razie żadna nie działa)Posiadam windows xp.Normalnie mogę go uruchomić z tibią ale po pewnym czasie (około godziny) wyłącza mi cała tibie...Próbowałem go crackować Elfcrackiem by evolution ale występuje błąd:Najpierw na dole ukazuje się:Searching for Elfbot NG registration window...a następnie wyskakuje błąd:Couldn't find Elfbot NG registration window! Please try again.Taki temat był na forum lecz opisane tam metody nie dają żadnego rezultatu. Kilkukrotnie instalowałem na nowo tibie jak również elfbota z różnych źródeł. Elfcrack tak samo.Proszę o pomoc może ktoś będzie wiedział czy coś jeszcze da się zrobić. Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pobierz Elfa stąd - http://www.mpcforum.pl/topic/1587826-wszystko-o-botach-2016/ Na XP'ku instalowałem i jak widać na gifie wszystko działało, clienta Tibii pobierałem z ots-listy. Odnośnik do komentarza
Drakers352 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pobrałem i zainstalowałem. Tibie też mam z ots-listy.Nie działa to samo... Jeszcze jak klikam Crack it wyskakuje okienko Please run tibia first.A jeszcze coś czytałem o podmianie dll czy coś to by coś pomogło ?I jeszcze mnie tak naszło czy czasem to się nie łączy z jakimś serwerem albo stroną producenta i nie może dlatego, że już nie ma strony producenta ?A jeszcze jedno elfbota i tibie mam na osobnych dyskach bo wcześniej w ogóle się nie uruchamiał jeśli to coś daje... Odnośnik do komentarza
Saiyans King Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Możesz spróbować elfbota 4.6.0(nie zwracaj uwagi na wersje bo zmieniłem ją z takiego powodu ze nie jest to zwykły elf 4.5.9) pod tibie 8.60 z nowym crackiem opracowanym przeze mnie(jest od razu zawarty w elfie nie wymaga dodatkowych programów): Odnośnik do komentarza
Marchwj Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 I jeszcze mnie tak naszło czy czasem to się nie łączy z jakimś serwerem albo stroną producenta i nie może dlatego, że już nie ma strony producenta ? Na pewno nie, przecież innym normalnie się crackuje. Odnośnik do komentarza
Drakers352 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Możesz spróbować elfbota 4.6.0(nie zwracaj uwagi na wersje bo zmieniłem ją z takiego powodu ze nie jest to zwykły elf 4.5.9) pod tibie 8.60 z nowym crackiem opracowanym przeze mnie(jest od razu zawarty w elfie nie wymaga dodatkowych programów): Dzięki za pomoc ale nie będę ryzykować... Może ktoś masz jeszcze jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza
Saiyans King Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Możesz spróbować elfbota 4.6.0(nie zwracaj uwagi na wersje bo zmieniłem ją z takiego powodu ze nie jest to zwykły elf 4.5.9) pod tibie 8.60 z nowym crackiem opracowanym przeze mnie(jest od razu zawarty w elfie nie wymaga dodatkowych programów): Dzięki za pomoc ale nie będę ryzykować... Może ktoś masz jeszcze jakieś pomysły? Napisał typ sciągając cracka "Detection raio: 41/56". Well jak uważasz ze to jest mniej ryzykowne to współczuje. @Edit Oburzenie? Po prostu się smieje z tego, nigdzie nie napisałem ze masz to sciągać. Skanu nie było? Nie moja wina ze te forum sobie samo linki podmienia bo skan był od samego początku i na podglądzie działał... Ps. tak nabijam sobie posty a najlepiej to zbanujcie mnie za to ze próbuje pomagać. Odnośnik do komentarza
Drakers352 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Na pewno dużo pewniejsze źródło niż od jakiegoś typa jeszcze przerobiony który nawet na początku nie wrzucił linku do skanu. Oburzenie wskazuje zresztą na to tym bardziej... Zresztą ten post wnosi coś do tematu ? (retoryczne żebyś wiedział) Jak dla mnie nabijanie postów.... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.