Skocz do zawartości

Błąd Elfbot 4.5.9/8.60 nie mogę scrackować na XP

Drakers352

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam problem z elfbotem 4.5.9/8.6 (nie wiem czy to są różne wersje w każdym razie żadna nie działa)
Posiadam windows xp.
Normalnie mogę go uruchomić z tibią ale po pewnym czasie (około godziny) wyłącza mi cała tibie...
Próbowałem go crackować Elfcrackiem by evolution ale występuje błąd:
Najpierw na dole ukazuje się:
Searching for Elfbot NG registration window...
a następnie wyskakuje błąd:
Couldn't find Elfbot NG registration window! Please try again.
Taki temat był na forum lecz opisane tam metody nie dają żadnego rezultatu. Kilkukrotnie instalowałem na nowo tibie jak również elfbota z różnych źródeł. Elfcrack tak samo.

Proszę o pomoc może ktoś będzie wiedział czy coś jeszcze da się zrobić.

Pobrałem i zainstalowałem. Tibie też mam z ots-listy.
Nie działa to samo... Jeszcze jak klikam Crack it wyskakuje okienko Please run tibia first.
A jeszcze coś czytałem o podmianie dll czy coś to by coś pomogło ?
I jeszcze mnie tak naszło czy czasem to się nie łączy z jakimś serwerem albo stroną producenta i nie może dlatego, że już nie ma strony producenta ?
A jeszcze jedno elfbota i tibie mam na osobnych dyskach bo wcześniej w ogóle się nie uruchamiał jeśli to coś daje...

Możesz spróbować elfbota 4.6.0(nie zwracaj uwagi na wersje bo zmieniłem ją z takiego powodu ze nie jest to zwykły elf 4.5.9) pod tibie 8.60 z nowym crackiem opracowanym przeze mnie(jest od razu zawarty w elfie nie wymaga dodatkowych programów):

Dzięki za pomoc ale nie będę ryzykować... Może ktoś masz jeszcze jakieś pomysły?

Możesz spróbować elfbota 4.6.0(nie zwracaj uwagi na wersje bo zmieniłem ją z takiego powodu ze nie jest to zwykły elf 4.5.9) pod tibie 8.60 z nowym crackiem opracowanym przeze mnie(jest od razu zawarty w elfie nie wymaga dodatkowych programów):

Dzięki za pomoc ale nie będę ryzykować... Może ktoś masz jeszcze jakieś pomysły?

Napisał typ sciągając cracka "Detection raio: 41/56". Well jak uważasz ze to jest mniej ryzykowne to współczuje.

@Edit

Oburzenie? Po prostu się smieje z tego, nigdzie nie napisałem ze masz to sciągać. Skanu nie było? Nie moja wina ze te forum sobie samo linki podmienia bo skan był od samego początku i na podglądzie działał...

Ps. tak nabijam sobie posty a najlepiej to zbanujcie mnie za to ze próbuje pomagać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Błąd Elfbot 4.5.9/8.60 nie mogę scrackować na XP   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...