kacper_wolff Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Od pewnego czasu gry multiplayer na moim komputerze przestały działać ! Metin 2, Heartstone, WoW i Minecraft nie działają.Gdy wchodzę na serwer w grze albo kiedy odpalam jakąkolwiek grę wyskakuję błąd ,że brak połączenia z internetem lub błąd połączenia się z siecią.O co chodzi ! Obejrzałem pełno forum na ten temat, wszystko próbowałem i dalej nie chce działać.Mam nadzieję ,że wy mi pomożecie. Oczekuję na pomoc . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elpatys Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Używasz jakiegoś firewalla innego niż zapora systemu windows? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_wolff Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Używasz jakiegoś firewalla innego niż zapora systemu windows? Nie nie używam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marichcje Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Pewnie po prostu net Ci przerywa. Ja tak mam, bo mi się wyłącza podczas powiedzmy nieużywania 10 minut. Dlatego nawet jak gram to mam gdzieś włączony odcinek ładujący się, by zżerał neta czy coś takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Skoro wyskakuje błąd połączenia, sprawdź co się dzieje z Twoim internetem. To logiczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheSulker Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Wina jest po stronie twojego lacza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzokervip Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Masz problem z internetem bo też tak kiedyś miał i się jakoś ogarnęło samo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper_wolff Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Patrzałem, firewall mi nie blokuję antywirus też. Sprawdzałem czy mam jakiś inny program który mógłby mi blokować porty i nic nie znalazłem .Kompletnie nie wiem nic na ten temat co to jest włączony odcinek ładujący się . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.