Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kołcz Majk

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

I przy okazji traktuję ludzi jak śmieci - nie dzięki, nie jestem jakimś potworem. Tak, uważam że trzeba być przegrywam życiowym lub potworem aby szanować takiego człowieka. Ekspertem w czym? Motywuję ludzi czym? Bo ja to odbieram inaczej... Człowiek który nic takiego nie osiągnął mówi ludziom, że mają ruszyć 4 litery... Steve Jobs, Bill Gates, Donald Trump czy nawet Andrzej Duda - te osoby mają większe prawo motywować ludzi, bo w porównaniu do jakiegoś kołcza coś ze swoim życiem zrobili i osiągneli.

Użycie słowa "potwór" to trochę za mocne słowa chyba :D

Wystarczy "Cham" " idiota" "prostak" "typowy człowiek" :D

Ludzie w naturze mają słuchania tego co mówią im Ci którzy są uważani za "lepszych", "silniejszych", bardziej wpływowych etc.

Ot taka ludzka głupota moim zdaniem, moim jedynym motywatorem są moje pragnienia.

Człowiek który nie ma szacunku do osób niezgadzających się z jego opinią i ten brak szacunku dodatkowo wyraża "wyżywając" się - to dla mnie nie człowiek, te wszystkie kołcze i inne głupoty to osoby żerujące na głupocie ludzi, nie będzie mi jakiś przegryw życiowy mówił co mam robić... no kurde... to nie jest żaden autorytet, to zwykły Kowalski, który zainwestował w reklamę. Osoby które mogą motywować i mają do PEŁNE prawo to persony, które coś faktycznie w życiu osiągnęły mowa tu o Donaldzie Trumpie, Billu Gates, Władimir Putin, Andrzej Duda - ktokolwiek kto naprawdę zrobił coś pożytecznego dla ŚWIATA, a nie jakiś typek co przeklinając myśli że jest dobrym motywatorem. Już nawet nie chodzi oto że taka osoba musi być święta i dobroduszna, niech to będzie chociaż osoba która faktycznie wywarła jakiś wpływ na większe środowisko.

Potwór jest za lekkim określeniem na tego człowieka, jakby ciebie ktoś zmieszał z "odchodami" aka "kupą" ( nie będę używał brzydkich określeń na g ) to nadal byś go chwalił i traktował jak dobrego przyjaciela?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...