Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kołcz Majk

Risen.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam kołczingowe mordy. Co sądzicie o mentorze, filantropie, biznesmenie, artyście Michale Wawrzyniaku (Kołczu Majku)?

Jak dla mnie bardzo pozytywna osoba, daje ludziom wiedzę, dba o ich regres rozwój osobisty.

Wiem, że jest to osoba dość kontrowersyjna, ale zapraszam do otwartej i kulturalnej dyskusji.

Poniżej próbka umiejętności motywacyjnych naszego Kołcza. 

photo.jpg

A Tobie kto ukradł marzenia do c***a?

5465845486.png

Opublikowano

Na pierwszy rzut oka można osobę Kołcza Majka uznać za kontrowersyjną, pytanie rodzi się - dlaczego? Co jest w nim lub w jego filmach kontrowersyjnego?

Dużo przekleństw? Można byłoby tak powiedzieć, gdyby filmy kierował do młodej widowni, a on sam zaznacza w niektórych materiałach, że są to filmy +18.

Jeśli zagłębić się w jego filmy, to ma bardzo dobrą serię pt. "Moje Lustro", która z tego co wiem już się skończyła, natomiast rozpoczął nową, w której mówi

o swoich codziennych przemyśleniach, nawiasem mówiąc bardzo trafnych. Naprawdę jego filmy są bardzo mocne i mają jasny, fajny przekaz.

Sam posiadam jego książkę "Guru Kultu..ry", którą zakupiłem z ciekawości i nie mogę powiedzieć, że to stracone pieniądze. Czyta się ją bardzo płynnie,

można lepiej poznać Michała i mówi naprawdę dobrze, to jest to czego chce się słuchać, to jest to na co ja liczyłem - to była książka z rozrywką, a nie jakieś smęty.

Dla mnie książka jak najbardziej na plus. Michał jest bardzo pozytywną osobą, natomiast uznałbym go bardziej za motywatora, niż coacha.

Coachem może być Mateusz Grzesiak, który podaje u siebie konkretną wiedzę, którą można zapamiętać i wykorzystywać, a umysł człowieka działa tak, że motywacja jest

chwilowa, ona przeminie. Na krótki moment w porządku, filmy Majka są są takie motywacyjne, zmuszają do refleksji, ale ja tu, tak jak wcześniej wspomniałem, bardziej widzę

motywatora na krótką metę, nie coacha (choć również). 

Nikt Wam nie może odebrać marzeń, do c***a.

Pozdro

343731479829004887779.png

Opublikowano

Zwykly szarlatan ktory sie wybil na idiotach, nie istnieje takie cos jak coach zyciowy. Coach to moze byc w csie jak np kuben dla vp

Gość Marichcje
Opublikowano

on jest chyba nawet gorszy od naszego ukochanego kolcza risena :/

Pomocnik
Opublikowano

to ten człowiek co wmawia wszystkim, że zwykły kowalski może mieć helikopter? 

@matheeo1337 No tak, bo może, ograniczenia są tylko w naszych głowach kolego ;)

Nom, szczególnie w twojej jak 40 razy robiłeś dziennie tą samą edycję swoich niby serwerków.

Przegryw zyciowy mowi innym ze moga osiagnac wszystko co tylko chca, 11/10.

To też mnie dziwi, człowiek który de facto nic nie osiągnął - wmawia ludziom że wystarczy chcieć... Hipokryzja level master.

Opublikowano

nic nie osiagnal? XDDDDDDDDDD

przeznaczyl poltora miliona w coaching, moze to chcial i to bylo jego celem zyciowym, a ty powiesz ze nic nie osiagnal XDDDDDDDDDD a ty go znasz wgl? 

to moj wujek wiec wiem co mowie ; D

Opublikowano

Ja bym sie nie przyznawal, ze to moj wujek na twoim miejscu.

No nie wiem, naciaganie zdesperowanych ludzi na hajs nie jest zadnym osiagnieciem, nie musze go znac, zeby tak mowic. Jakby osiagnal to jako przedsiebiorca/w branzy IT/finansista/spekulant gieldowy, cokolwiek, to szacuneczek sie nalezy, a nie to co teraz. Aale co ja tam wiem.

Opublikowano

Ci tak zwani "kołcze" to taka parodia rzeczywistości. Kapitalizm w najczystszej formie gdzie okazuje się, że żerować można nawet na chciwości. Ludziom marzą się rzeczy materialne i potrafią zapłacić by ktoś powiedział im, że mogą to mieć, żeby poczuli się lepiej w obliczu swojej bezczynności.

Nie coache są idiotami. Oni odnaleźli się w sytuacji społeczeństwa idiotów i odkryli jak utrzymać się z ludzkiej głupoty. To ich klienci są najżałośniejszymi przegrywami na świecie.

BTW

bait.gif

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

jak podrośniesz to zrozumiesz że choćbyś nie wiem jak chciał to pewnych rzeczy nie przeskoczysz, nie każdy może być rekinem finansjery, to tak samo jak ludzie myślący że po studiach dostaje się stanowisko kierownicze - w czasach kiedy jest więcej studentów niż techników 

Opublikowano

jak podrośniesz to zrozumiesz że choćbyś nie wiem jak chciał to pewnych rzeczy nie przeskoczysz, nie każdy może być rekinem finansjery, to tak samo jak ludzie myślący że po studiach dostaje się stanowisko kierownicze - w czasach kiedy jest więcej studentów niż techników 

No samym "chceniem" to faktycznie nie przeskoczę, ale ciężką i inteligentną pracą tak. Mam dopiero 18 lat, a już przekroczyłem masę barier, zarobiłem pieniądze, o których starsi ludzie po studiach mogą pomarzyć. 

Nie, nie udało mi się. Nie, nie miałem farta. Tylko cisnąłem. Bo Kołcz pokazał mi drogę, którą mam podążać.

5465845486.png

Opublikowano

wspolczuje sobie ze go znam. znalem

bywalismy razem na jednym forum ale mnie wyjebali i przestalem sie interesowac nlp on nie przestal ; )

Może powiesz o nim coś więcej, skoro go tak dobrze znałeś? ;)

5465845486.png

Opublikowano

risen ty nie baitujesz?

Nie rozumiem. Ja Michała bardzo szanuję, jest ekspertem w tym co robi, potrafi zmotywować człowieka, daje wiedzę na temat sprzedaży.

5465845486.png

Pomocnik
Opublikowano

risen ty nie baitujesz?

Nie rozumiem. Ja Michała bardzo szanuję, jest ekspertem w tym co robi, potrafi zmotywować człowieka, daje wiedzę na temat sprzedaży.

I przy okazji traktuję ludzi jak śmieci - nie dzięki, nie jestem jakimś potworem. Tak, uważam że trzeba być przegrywam życiowym lub potworem aby szanować takiego człowieka. Ekspertem w czym? Motywuję ludzi czym? Bo ja to odbieram inaczej... Człowiek który nic takiego nie osiągnął mówi ludziom, że mają ruszyć 4 litery... Steve Jobs, Bill Gates, Donald Trump czy nawet Andrzej Duda - te osoby mają większe prawo motywować ludzi, bo w porównaniu do jakiegoś kołcza coś ze swoim życiem zrobili i osiągneli.

Opublikowano

I przy okazji traktuję ludzi jak śmieci - nie dzięki, nie jestem jakimś potworem. Tak, uważam że trzeba być przegrywam życiowym lub potworem aby szanować takiego człowieka. Ekspertem w czym? Motywuję ludzi czym? Bo ja to odbieram inaczej... Człowiek który nic takiego nie osiągnął mówi ludziom, że mają ruszyć 4 litery... Steve Jobs, Bill Gates, Donald Trump czy nawet Andrzej Duda - te osoby mają większe prawo motywować ludzi, bo w porównaniu do jakiegoś kołcza coś ze swoim życiem zrobili i osiągneli.

Użycie słowa "potwór" to trochę za mocne słowa chyba :D

Wystarczy "Cham" " idiota" "prostak" "typowy człowiek" :D

Ludzie w naturze mają słuchania tego co mówią im Ci którzy są uważani za "lepszych", "silniejszych", bardziej wpływowych etc.

Ot taka ludzka głupota moim zdaniem, moim jedynym motywatorem są moje pragnienia.

Doje**ł jak sosna w dzika...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...