banditek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 hej wlasnie chce odinstalowac win 10 i powrocic do win7. mam windowsa na plycie oraz na pendrive . kiedy resetuje kompa nie wlacza sie instalacja tylko win 10 z priorytetami raczej mam wszystko dobrze. laptop acer aspire f15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Sprawdzałeś kolejność bootowania w BIOSie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banditek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Laptop Aspire F15 F5-573G-59WN to prawda ze te laptopy nie sa przeznaczone do win7 ? i niektore sterowniki nie beda mogly sie pobrac ? jako pierwsze ustawilem AtaP1 CDROM: SLINTyPE DVD A DA8W6SH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Może tak może nie , zainstaluj to się dowiesz. Reszta zależy czy potrafisz sobie sam poszukać sterowników w google, w sumie to nie boli. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banditek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 przy instalacji przez moj komputer wyswietla sie error ze nie mam ilus tam mb wolnych na dysku (mam 900 gb ).chcialem zainstalowac win7 bo mam tylko 4gb ram i gry sie wolna wczytuja , przy minimalizowaniu straszny lag . dorzucenie kosci 4 gb ram zoptymalizuje ladowanie gier , zawieszanie sie laptopa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie umiesz albo nie masz odpowiednio nagranej instalki. Zwykła instalka windows 7 nie zainstaluje się na partycji GPT. Instalacje w7 nie przyspieszy wcale działania laptopa, widocznie masz zasyfiony i nie zoptymalizowany system. Reinstaluj go albo sprawdź co będzie jak dokupisz pamięć. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
banditek
hej wlasnie chce odinstalowac win 10 i powrocic do win7. mam windowsa na plycie oraz na pendrive . kiedy resetuje kompa nie wlacza sie instalacja tylko win 10 z priorytetami raczej mam wszystko dobrze. laptop acer aspire f15
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.