Skocz do zawartości

[1.7.10][Mody] ModernGame.ga

MagMagnet

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pomimo tego, że lista modów jest całkowicie losowa, a balans między nimi na pewno jest tragiczny, to jednak warto sprawdzić, a nuż coś może mnie zaskoczy xD

@Edit: problemy z launcherem zażegnane i można już spokojnie grać. Na tą chwilę o serwerze mogę powiedzieć jedno: jest dużo do roboty. Jakąś kreatywniejszą opinię wyskrobie po dłuższych testach.

bipsMal.png

Witam. Chyba kiedyś grałem na tym serwerze, ale nie pamiętam hasła. Można je zresetować? Nick: Czeli :)

Okey. Już możesz się odnowa zarejestrować. Nie aktywowałeś konta na gmailu :P polecam innego maila bo na gmaila długo wiadomość dochodzi .

W razie w mogę aktywować konto jak nie dojdzie mail.

@ps

Ale zrobiłem błąd xD wszyscy co sie rejestrowali i wiadomość nie doszła niech się zajerestruja jeszcze raz bo zrobiłem błąd w skrypcie. 

@Galador256 Mało slotów ?? Możemy dać więcej :P ale po co xD. Puki co mody może wyglądają na nie dopasowane ale zagraj to się przekonasz że grę u nas możesz zacząć na kilka sposobów(Nie licząc tego że każdy i tak i tak musi wystartować z tc ) :P   Mało graczy ?? nie sądzę jak na tą porę jest więcej zarejestrowanych graczy niż dostępnych slotów i każdy był chociaż kilka razy lub dalej przychodzi xD Pamiętaj że serwer nie dawno wystartował :P Zapraszamy na serwer xD

Pograłem kilka dni i gram nadal, to jest chyba drugi albo trzeci serwer na modach i chyba jedyny który oferuje jakieś inne mody niż te wałkowane od dawien dawna na innych serwerach. Na serwerze gra stale kilka osób (co swoją drogą mi pasuje, bo nie spotkałem się z lagami ze strony serwera :D) i gra się całkiem przyjemnie tym bardziej, że są tu mody które pierwszy raz widzę na oczy :D

No po kilku dniach na serwerze mogę się wypowiedzieć nieco na jego temat. Po pierwsze nie ma żadnych lagów, co przy ponad 150 modyfikacjach  jest fascynujące. Drugi fakt ma swoje plusy i minusy, czyli po prostu mody, a jest ich mnóstwo, więc i roboty jest w pi.du, dodatkowo większość modów łączy się ze sobą, co uprzyjemnia rozgrywkę, jedynie do poziomu trudności mogę się przyczepić, bo wszystko raczej łatwo przychodzi ale nie twierdzę, że to jest złe. Administracja i stali gracze są przyjaźni, nie spotkałem też niedojrzałych graczy, z którymi mogłyby wystąpić problemy komunikacyjne. Na pochwałę zasługuje też system działek, wystarczy w bardzo ładnym menu kliknąć na wybrany chunk i już go mamy, chyba lepiej i prościej już się nie da, a zapraszanie do działki to również jedno proste klikniecie. Podsumowując gra się przyjemnie, choć serwer wymaga jeszcze trochę pracy ale to przyjdzie z czasem. Mimo wszystko zachęcam do zagrania, bo jest warto. 

A co do Pana Galadora powyżej, to ewidentnie pragnie zniechęcić graczy do innych serwerów, aby ci mogli zagrać na jego serwerze, który z kolei nadal stoi na prehistorycznej wersji 1.6.4. Nie mówię, że serwer jest zły ale raczej pasuje do niszowej rzeszy graczy.

bipsMal.png

Zdążyłem wrócić po kilkudniowej przerwie a tu zaskoczenie, gra wiele więcej osób i aktualizacja modów :D Btw. dajcie jakieś info co zmieniacie/dodajecie, bo wbiłem 10minut przed aktualizacją i nie mam bladego pojęcia o co chodzi :D

Wszystko jest na facebooku. Irytuje mnie jedynie niedostępność serwera. W moim wypadku więcej go nie ma, niż jest.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [1.7.10][Mody] ModernGame.ga   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...