MagMagnet Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 || || || || || || || || || || || |||| || V Odnośnik do komentarza
Nightingale Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pomimo tego, że lista modów jest całkowicie losowa, a balans między nimi na pewno jest tragiczny, to jednak warto sprawdzić, a nuż coś może mnie zaskoczy @Edit: problemy z launcherem zażegnane i można już spokojnie grać. Na tą chwilę o serwerze mogę powiedzieć jedno: jest dużo do roboty. Jakąś kreatywniejszą opinię wyskrobie po dłuższych testach. Odnośnik do komentarza
MagicznyKrzys Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Chyba kiedyś grałem na tym serwerze, ale nie pamiętam hasła. Można je zresetować? Nick: Czeli Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Chyba kiedyś grałem na tym serwerze, ale nie pamiętam hasła. Można je zresetować? Nick: Czeli Okey. Już możesz się odnowa zarejestrować. Nie aktywowałeś konta na gmailu :P polecam innego maila bo na gmaila długo wiadomość dochodzi . W razie w mogę aktywować konto jak nie dojdzie mail. @ps Ale zrobiłem błąd wszyscy co sie rejestrowali i wiadomość nie doszła niech się zajerestruja jeszcze raz bo zrobiłem błąd w skrypcie. Odnośnik do komentarza
MagicznyKrzys Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Coś macie problem z tą rejestracją, bo mi mail nie przyszedł, a koledze jak przyszedł i aktywował konto to sie zalogowac nie moze Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Rejestracja naprawiona Odnośnik do komentarza
kisi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Wszystko fajnie ładnie pięknie chciałem wbić zobaczyć co tam słychać ale serwer nie działa. Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Serwer jest aktualnie wciąż online sprawdź czy nie masz błędów :P Odnośnik do komentarza
Galador256 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Mało slotów, mało ludzi, bezsensownie dobrane i niedopasowane mody. Odradzam. Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 @Galador256 Mało slotów ?? Możemy dać więcej :P ale po co . Puki co mody może wyglądają na nie dopasowane ale zagraj to się przekonasz że grę u nas możesz zacząć na kilka sposobów(Nie licząc tego że każdy i tak i tak musi wystartować z tc ) :P Mało graczy ?? nie sądzę jak na tą porę jest więcej zarejestrowanych graczy niż dostępnych slotów i każdy był chociaż kilka razy lub dalej przychodzi Pamiętaj że serwer nie dawno wystartował :P Zapraszamy na serwer Odnośnik do komentarza
BigBad Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Pograłem kilka dni i gram nadal, to jest chyba drugi albo trzeci serwer na modach i chyba jedyny który oferuje jakieś inne mody niż te wałkowane od dawien dawna na innych serwerach. Na serwerze gra stale kilka osób (co swoją drogą mi pasuje, bo nie spotkałem się z lagami ze strony serwera ) i gra się całkiem przyjemnie tym bardziej, że są tu mody które pierwszy raz widzę na oczy Odnośnik do komentarza
Nightingale Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 No po kilku dniach na serwerze mogę się wypowiedzieć nieco na jego temat. Po pierwsze nie ma żadnych lagów, co przy ponad 150 modyfikacjach jest fascynujące. Drugi fakt ma swoje plusy i minusy, czyli po prostu mody, a jest ich mnóstwo, więc i roboty jest w pi.du, dodatkowo większość modów łączy się ze sobą, co uprzyjemnia rozgrywkę, jedynie do poziomu trudności mogę się przyczepić, bo wszystko raczej łatwo przychodzi ale nie twierdzę, że to jest złe. Administracja i stali gracze są przyjaźni, nie spotkałem też niedojrzałych graczy, z którymi mogłyby wystąpić problemy komunikacyjne. Na pochwałę zasługuje też system działek, wystarczy w bardzo ładnym menu kliknąć na wybrany chunk i już go mamy, chyba lepiej i prościej już się nie da, a zapraszanie do działki to również jedno proste klikniecie. Podsumowując gra się przyjemnie, choć serwer wymaga jeszcze trochę pracy ale to przyjdzie z czasem. Mimo wszystko zachęcam do zagrania, bo jest warto. A co do Pana Galadora powyżej, to ewidentnie pragnie zniechęcić graczy do innych serwerów, aby ci mogli zagrać na jego serwerze, który z kolei nadal stoi na prehistorycznej wersji 1.6.4. Nie mówię, że serwer jest zły ale raczej pasuje do niszowej rzeszy graczy. Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 12 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 @ Ilość slotów zwiększona do 50. Wynika to z "Narzekania" ludzi że jest mało slotów ;/ Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 @aktualizacja Dodano prezentacje serwera w formie wideo: https://youtu.be/J1RvttrmP3k Odnośnik do komentarza
Mr_Fire Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 ile GB ramu minimum trzeba dać żeby ładnie chodziło? Odnośnik do komentarza
Nightingale Opublikowano 15 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @Mr_Fire Ja mam niecałe 3 Gb (4 Gb w kompie) przydzielone dla MC i gra chodzi płynnie. Tak poza tym dziś na serwerze było w pewnym momencie ponad 20 graczy! Czyli również na brak ludzi nie można narzekać. Odnośnik do komentarza
klosowskipl Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Gram na serwerze i polecam fajnym plusem na tym serwerze jest system działek i znajomych Odnośnik do komentarza
DaGaXeR Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Mało slotów, mało ludzi, bezsensownie dobrane i niedopasowane mody. Odradzam. To wciąż tylko Twoje zdanie, które obchodzi tylko takie osoby jak Ty. :p Serwer jest nawet okej, trochę laguje, zdatny do gry. Irytuje mnie tylko jeden błąd z sesjami, który liczę, że zostanie szybko poprawiony. Odnośnik do komentarza
BigBad Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 Zdążyłem wrócić po kilkudniowej przerwie a tu zaskoczenie, gra wiele więcej osób i aktualizacja modów Btw. dajcie jakieś info co zmieniacie/dodajecie, bo wbiłem 10minut przed aktualizacją i nie mam bladego pojęcia o co chodzi Odnośnik do komentarza
MagMagnet Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zapraszam na naszego fanpage na którym są publikowane wszystkie zmiany: https://www.facebook.com/ModernGame-Serwer-Minecraft-230949007314398/ Odnośnik do komentarza
DaGaXeR Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Zdążyłem wrócić po kilkudniowej przerwie a tu zaskoczenie, gra wiele więcej osób i aktualizacja modów Btw. dajcie jakieś info co zmieniacie/dodajecie, bo wbiłem 10minut przed aktualizacją i nie mam bladego pojęcia o co chodzi Wszystko jest na facebooku. Irytuje mnie jedynie niedostępność serwera. W moim wypadku więcej go nie ma, niż jest. Odnośnik do komentarza
sek125 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Kiedy serwer będzie online? Odnośnik do komentarza
klosowskipl Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 kiedy wygenerują mapę czyli 5h około Odnośnik do komentarza
sek125 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 to znaczy że wszystko będzie od nowa tak? Odnośnik do komentarza
DaGaXeR Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 to znaczy że wszystko będzie od nowa tak? Dzisiaj serwer został zrestartowany, około godziny 14:30. To co wybudowałeś do 17:30 zostaje. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.