RyXeL Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Siema jest taka sprawa.Dziś dostałem reporta od brazola za "f**k brazil" a na moim koncie jest coś takiego już Account deletion on next severe rule violation! Conduct level will be reduced in 73 days unless there are further entries in the rule violation record. I teraz taka sprawa jak oni to rozpatrzą pozytywnie i bedze delete w ciągu 7 dni bo zawsze tak informują to jest jakaś szansa wybłagania ich aby dilejcika nie było czy marne szanse? To moje main konto więc bede płakał chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 I teraz taka sprawa jak oni to rozpatrzą pozytywnie i bedze delete w ciągu 7 dni bo zawsze tak informują to jest jakaś szansa wybłagania ich aby dilejcika nie było czy marne szanse? To moje main konto więc bede płakał chybaNie usuną Ci konta, jeżeli przez 73 nic nie zrobisz, przynajmniej ja tak to zrozumiałem. Poczytaj sobie tutaj o tym - po Angielsku albo Polsku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyXeL Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ale problem w tym że koleś mnie zreportował dzisiaj 2h temu i jeszcze report jest nie rozpatrzony a wiem że mam taki poziom ostrzeżenia i teraz nie wiem czy jak wejdzie ten report to czy mnie usuną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 To może lepiej przerzuć eq itp. na inne konto, przynajmniej tyle ocalisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyXeL Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Właśnie przerzuciłem 3kk i itemy.Ale co mi po tym jak teraz na nowo trza levelować ;/ chyba kasa pójdzie na sell bo nie będzie mi sie chciało wbijać tyle levelków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Ale przecież nie koniecznie muszą od razu dać deleta, przecież wiadomo, że w Tibii każdy wyzywa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyXeL Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tak ale ja już miałem 2 bany na 2 dni i nie wiem co zrobią za 3 razem Na razie bana nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Archerath Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Musisz miec czarna kropke, żeby dostać delete, o kasacji pisze od czerwonej już ale na czerwonej i tak nie ma delete, dopiero na czarnej jak wspomniałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PrawilnaTibia Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Teraz chyba 30 dni bana dostaniesz . ( o ile nic sie nie zmienilo) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Tydzień minął, jak tam sytuacja z kontem @RyXeL? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RyXeL Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Dostałem bana na 2dni jutro się kończy.Możesz zamknąć temat :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.