Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Delete konta się chyba zbliża

RyXeL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema jest taka sprawa.Dziś dostałem reporta od brazola za "f**k brazil" a na moim koncie jest coś takiego już Account deletion on next severe rule violation!

info.gif
Conduct level will be reduced in 73 days unless there are further entries in the rule violation record.

I teraz taka sprawa jak oni to rozpatrzą pozytywnie i bedze delete w ciągu 7 dni bo zawsze tak informują to jest jakaś szansa wybłagania ich aby dilejcika nie było czy marne szanse? To moje main konto więc bede płakał chyba

12Z3na4w70uNWDDFCGFCG.gif

Opublikowano

I teraz taka sprawa jak oni to rozpatrzą pozytywnie i bedze delete w ciągu 7 dni bo zawsze tak informują to jest jakaś szansa wybłagania ich aby dilejcika nie było czy marne szanse? To moje main konto więc bede płakał chyba

Nie usuną Ci konta, jeżeli przez 73 nic nie zrobisz, przynajmniej ja tak to zrozumiałem. Poczytaj sobie tutaj o tym - po Angielsku albo Polsku

Opublikowano

Ale problem w tym że koleś mnie zreportował dzisiaj 2h temu i jeszcze report jest nie rozpatrzony a wiem że mam taki poziom ostrzeżenia i teraz nie wiem czy jak wejdzie ten report to czy mnie usuną

Opublikowano

Właśnie przerzuciłem 3kk i itemy.Ale co mi po tym jak teraz na nowo trza levelować ;/ chyba kasa pójdzie na sell bo nie będzie mi sie chciało wbijać tyle levelków.

Opublikowano

Tak ale ja już miałem 2 bany na 2 dni i nie wiem co zrobią za 3 razem

Na razie bana nie ma

Opublikowano

Musisz miec czarna kropke, żeby dostać delete, o kasacji pisze od czerwonej już ale na czerwonej i tak nie ma delete, dopiero na czarnej jak wspomniałem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...