Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Puls-Speak "Publiczny serwer TeamSpeak3"

JaZbawiciel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zapraszamy serdecznie!

puls-speak.tsdns.pl

post-1493861-0-04757100-1483718007_thumb.jpg

Proszę powstrzymać się od pisania negatywnych opinii, zostawcie je dla Siebie.

44846483765510874491.png

Opublikowano

No chyba nie xDDD

1) Domena tsdns, nie wchodzę bo nie będę marnował czasu - tak samo jak ktoś nie chciał wyrzucić paru złotych lub otrzymać normalną domenę za darmo.

2) Tragiczna prezentacja, nie zachęcająca.

Nie byłem bo mnie nie zachęciłeś. Jeżeli faktycznie Ci zależy to może mnie przekonasz, może zmienię zdanie. Na tę chwilę nie polecam.

P.S Błąd ortograficzny w grafice wygląda tragicznie, z resztą jak i ta cała grafika :/

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

No chyba nie xDDD

1) Domena tsdns, nie wchodzę bo nie będę marnował czasu - tak samo jak ktoś nie chciał wyrzucić paru złotych lub otrzymać normalną domenę za darmo.

Nie byłem bo mnie nie zachęciłeś. Jeżeli faktycznie Ci zależy to może mnie przekonasz, może zmienię zdanie. Na tę chwilę nie polecam.

P.S Błąd ortograficzny w grafice wygląda tragicznie, z resztą jak i ta cała grafika :/

Niestety nie dopatrzyłem błędów ortograficznych...

44846483765510874491.png

Opublikowano

No chyba nie xDDD

Niestety nie dopatrzyłem błędów ortograficznych...

Jeśmy (?) Nie znam takiego słowa XDDDD

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

No chyba nie xDDD

Ja wbilem i moje uszy ucierpialy jakis dubstep lecial a ze tsa mialem dosyc glosno to troszke uszy ucierpaly 

Jeden z  punktow regulaminu: "Nie kopiujemy innych nazw (np. żuk1 ,  żuczek123 , żuczek321)." czyli jak ja mam nick np. maciek a ktos wbije nwm mrmaciek1337 to dostanie bana? xD(ja tak to rozumiem)

Wyglad standardowy czyli najeb... [*spacer] :/ taka prawda to wyglada jak g... 

strona/forum na darmowym hostingu 

co do prezentacji robiona na sile 

Administracja nwm czy cos potrafi jak widze jakie sa wymagania na range administratora http://screenshot.sh/mE7Br8AQALDEH 

Jts3bot 

A najlepsze na koniec 

"jak znalesc szybko kanal?" xD macie screena http://screenshot.sh/m3cQ0tUxl1RxR

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

Tematy, które są nieaktywne przez okres 14 dni zostaną przeniesione do archiwum i będą tam dalej dostępne, jednak nie będzie można w nich odpowiadać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...