Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asune2 [Dedyk][Medium/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A CO ZROBIC JAK WYWALA ZARAZ PO ZALADOWANIU SIE GRY...???????

???????

???

???

?????

zaktualizuj patcher.

nic nie dalo

Opublikowano

Ktoś z adminów wyjasni czemu nie ma trzeciej ręki do yangów? auto pickup tego nie rekompensuje.. No chyba, że powyżej danego lvla lecą sztabki, o których nie wyczytałem..

Opublikowano

Ktoś z adminów wyjasni czemu nie ma trzeciej ręki do yangów? auto pickup tego nie rekompensuje.. No chyba, że powyżej danego lvla lecą sztabki, o których nie wyczytałem..

W isie poszukaj może znajdziesz xD Ja wale z takimi podstawowymi błędami startować xD Nie wiem po co dodaliście sprawdzanie aktualnej wersji gry jak to takie gówno, łatwo obejść, a tylko problemy z tym są xD

Krótki poradnik :

Folder Asune2 -> Kosz -> opróżnij kosz xD

IDcncno.png

Opublikowano

Nie wiem kto uczestniczył w becie, ale chyba pierwszy raz grał w metina.. Z wielu metinów albo nic nie leci, albo poleci 1kd, o yangach nie wspomnę bo to żenada :/ Od kolorów tego interfejsu można dostać apopleksji.. Gracze co chwila narzekają na błędy, nie zalicza polowań w misji itp... Na razie podziękuję.. Zobaczymy gdy naprawią :/

Opublikowano

Przepraszać 15 letniego Skejciora, który aktualnie robi serwer i wchodzi do prezentacji innych serwerów żeby popsuć nikłą reputację swojego kotleta? xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

To jak przepraszać Perserge za to, że jego serwery padają po max miesiącu.

Ja serwera nie robię, a to, że jestem w administracji innego nic nie znaczy.

Chciałem zagrać, wbiłem, napotkałem się na upośledzoną globalną moderatorkę forum i nie polecam.

Natomiast widzę, że Ekipa jest w team i do tej pory po rozmowie z resztą wydaja się być ogarnięci.

Ciekaw jestem jak będzie zachowanie Karoliny bo do tej pory było żałosne i ludzie widząc ją mają takie odczucie jak ja.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Nie wiem co to ma znaczyć, jak widzę ile dmg inny gracz bije w potwory podczas expienia, oraz dmg jakie potwory w niego też zadają ( wtf? ), drop średniawo ustawiony, + te misje na początku gotowcowe. Są też inne rzeczy typu wyłączający sięautopot co lognięcie, bugi w zmianie ch, TEN ITEMSHOP W M1 TO MISTRZOSTWO, ogólnie największa żenada serwerów metin2 od bardzo dawna, serdecznie nie polecam, pozostaje nadal czekać na coś  W MIARĘ grywalnego..

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie ;)
Zobaczymy co i jak ;)

Kolory w grze to trochę przegięcie :/ Dało by się coś z tym zrobić ?

Po wejściu w sklep z przedmiotami  ( Item schop )  wywala z gry ... co zrobić ? 

1363095337-U286162.png

Opublikowano

Mi jakoś patchuje full prędkością, nie wiem co wy gadacie..

U mnie też max prędkośc, mimo mobilnego internetu :D

Gra sptachowała mi się 2 minutki.

Nie polecam internetów z biedronki.

Pozdrawiam

Opublikowano

Wbijać, czy nie wbijać? xD 

Jak sytuacja wygląda?

Bardzo dużo ludzi, więc serwer zapowiada się obiecująco :D

Opublikowano

Mi jakoś patchuje full prędkością, nie wiem co wy gadacie..

U mnie też max prędkośc, mimo mobilnego internetu :D

Gra sptachowała mi się 2 minutki.

Nie polecam internetów z biedronki.

Pozdrawiam

Ty jestes serio jakis ułomny niektórym sie pachtuje sie szybciej niektórym wolniej kolego, ktory mieszka obok mojego domu ma ten sam internet i mu sie jakos spaczowało szybko a ja mialem predkosc 40 kb.

Ps.Pisanie "nie polecam internetu z biedronki" tylko podkreśla twoją ułomność i niedojrzałość 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...