Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asune2 [Dedyk][Medium/Easy]

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 203
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie ogarniam juz tego.... czyli jak sciągnełem klienta to juz patchera nie musze czy kolejne 1GB + patchera mam sciagac....

7e24f19f797948f3a1948ae8d262d5b8.0.gif80c4d85e44e446ff87575da859c1f77b.1.gif

Opublikowano

Nie ogarniam juz tego.... czyli jak sciągnełem klienta to juz patchera nie musze czy kolejne 1GB + patchera mam sciagac....

Sciagasz clienta i czekasz do 17.30 jak udostepnia do sciagniecia plik exe.

Opublikowano

@up thx za odpowiedz chociaż wiem co mam robic, bo na forum tez na ten temat nic nie ma

jest. wystarczy czytać uważnie.

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

Nie rozumiem... pobrałem klienta ze strony i odziwo nie ma tam binki? :O

Pobieram samego patchera a tam caly clienta?

Jaja sobie robicie czy cos?

///

Dobra doczytałem te informacje dotyczace patchera, inforamcje wszędzie są porozrzucane i nie ma konkretnie w odpowiednich miejscach opisane co i jak :x 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Nie rozumiem... pobrałem klienta ze strony i odziwo nie ma tam binki? :O

Pobieram samego patchera a tam caly clienta?

Jaja sobie robicie czy cos?

Ludzie czytajcie bo japier.... 20x te samo pytanie pod rząd...

Przed starciem będzie udostępnione...

Zajebisty.

Opublikowano

No to tak, jak na mnie zrobiliście wrażenie wbije na pewno wraz z kolegami coś poklikamy tam mam nadzieje ze nie padnie serwer za szybko bo wiąże z nim przyszłość prezentacja mega mi sie podobała no i cóż moge powiedzieć widzimy sie na starcie ;#

Opublikowano

Jeśli team gry jest taki co administracji forum to liczcie na eq z navi za lizanie dupy.

Globalny Moderator na forum nie reprezentuje sobą nic, banuje za jedną obrazę, a osobę która zaczęła prowokację uspokaja pisząc "MISIU".

Widać niekompetencję przez co nie polecam :)

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jeśli team gry jest taki co administracji forum to liczcie na eq z navi za lizanie dupy.

Globalny Moderator na forum nie reprezentuje sobą nic, banuje za jedną obrazę, a osobę która zaczęła prowokację uspokaja pisząc "MISIU".

Zapewne po tym jak wyzwał Cie zamiast napisać do odpowiednich ludzi o tym to tez go zwyzywałeś, moim zdaniem dobrze ze dostaliście obaj bana. A jeśli ktoś bedzie faworyzowany bardzo (zapewne napewno bedzie ktos) to ludzie sami ich osądzą :D i serwer upadnie miejmy nadzieje, ze tak nie będzie ;)

Opublikowano

Oczywiście zawitam fajna prezentacja Powodzenia 

Po 2 próbach pobierania cały czas wyskakuje mi jakiś błąd i przez to nie mogę pobrać clienta.

Przez co pobierasz? jak przez mega zrób sobie konto ;)

Jw27i9N.gif

Opublikowano

Zapewne po tym jak wyzwał Cie zamiast napisać do odpowiednich ludzi o tym to tez go zwyzywałeś, moim zdaniem dobrze ze dostaliście obaj bana. A jeśli ktoś bedzie faworyzowany bardzo (zapewne napewno bedzie ktos) to ludzie sami ich osądzą :D i serwer upadnie miejmy nadzieje, ze tak nie będzie ;)

Skejcior ma racje. Sushi dała by d**y za moderatorke i nawet jej sie regulaminu napisac nie chce XDDDDDDD. Skopiowała z innego forum 

Przykład był na wymmaganych postach na SB. Miałem zero a wymagało 10 do pisania xD.

Radioaktywny to pajac który za nic banuje. Nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Raczej bana dostał tylko on a osoba z którą się pokłócił to był lizodup moderatora wiec został tylko w ładny sposób uspokojony ;)

Forum a raczej ludzie odpowiadający za forum zniszczą albo raczej zniszczyli wam ten serwer xD

PS: [ROOT]Admin xD chyba naprawdę zależy wam na pokazanie jakie macie uprawienia na serwie i pokazanie że to wy jesteście tym administratorem xDDD

55381514166733279449.gif

Opublikowano

W sumie wiem czemu mi się ta global moderatorka wydała upośledzona umysłowo, to ta co robiła forum shaggyemu i miała jakieś tam rangi na aventusie.

Karolina aka Cassience i c**j wie jakie tam jeszcze nicki ma xD

Już mnie permem straszy xdd

Raczej bana dostał tylko on a osoba z którą się pokłócił to był lizodup moderatora wiec został tylko w ładny sposób uspokojony ;)

Forum a raczej ludzie odpowiadający za forum zniszczą albo raczej zniszczyli wam ten serwer xD

Skillka kojarzę i jest to spoko ziomek w miarę bo kiedyś pracowałem z nim przy forum jednym więc jeśli się posłucha i wypierdoli ją to będzie okej.

Każdy wie co robiła Casience i jej koleżanka Vicky na forum aventusa jako sędzia pvp.

WD7IpkZ.png

Opublikowano

Jeżeli napotkacie się z nieodpowiednim zachowaniem naszej administracji, piszcie do mnie tutaj, na forum bądź na fanpage na Facebooku. 

To, że ktoś popełnia błędy w przeszłości to normalne, liczy się to co jest tu i teraz. Nasze poprzednie współprace przebiegały bez zastrzeżeń, obce jest mi to co piszecie wyżej. 

Także jeśli macie jakieś zastrzeżenia, czujecie się pokrzywdzeni- piszcie do mnie :) pozdrawiam

09071535498836998897.png

Opublikowano

Sushi

Prawa ręka Administratora Forum.

PHahahahhaha xdddddddddddddddddddddddd Prawa ręka administratora froum xD 

No nie mogłem się powstrzymać :D

Dlaczego cała prezentacja jest taka duża, bardzo się to źle prezentuje. 

55381514166733279449.gif

Opublikowano

Jeżeli napotkacie się z nieodpowiednim zachowaniem naszej administracji, piszcie do mnie tutaj, na forum bądź na fanpage na Facebooku. 

To, że ktoś popełnia błędy w przeszłości to normalne, liczy się to co jest tu i teraz. Nasze poprzednie współprace przebiegały bez zastrzeżeń, obce jest mi to co piszecie wyżej. 

Także jeśli macie jakieś zastrzeżenia, czujecie się pokrzywdzeni- piszcie do mnie :) pozdrawiam

@Wiśniowy Serwer bardzo mi się podoba, wbiję, ale wydaję mi się że w opisach przedmiotu jak np.system Stattrak, słowa typu wywalić są mało profesjonalne i kłują w oczy. Zalecam zmienić to na np, wyrzucić?

SNq6Ku7.png

Opublikowano

skończ płakać. oboje zasłużyliście.

nie bedziecie sobie matek publicznie obrażać.

skoro wiesz jak będzie to po co w ogole zaczynasz tutaj gre? żeby mnie prowokować? powodzenia.

Patcher można pobierać z tych linków:

http://forum.asune2.pl/index.php?/topic/86-patcher-ju%C5%BC-do-pobrania/

Opublikowano

Nie widze innego wyjscia niz wyrzucenie jej lub przeprosin bo "Chyba" straciliście graczy przez nia ;)

To co robiła na innych serwerach niż nasz jest nie ważne. Narazie wykonuje kawał dobrej roboty i dopóki tak będzię- będzie w kadrze moderatorskiej :)pozdrawiam 

Sushi

Prawa ręka Administratora Forum.

PHahahahhaha xdddddddddddddddddddddddd Prawa ręka administratora froum xD 

No nie mogłem się powstrzymać :D

Dlaczego cała prezentacja jest taka duża, bardzo się to źle prezentuje. 

Wypowiedź bardzo konstruktywna, dziękujemy za opinie :)

Chcieliśmy przedstawić jak najwięcej :)

@Wiśniowy Serwer bardzo mi się podoba, wbiję, ale wydaję mi się że w opisach przedmiotu jak np.system Stattrak, słowa typu wywalić są mało profesjonalne i kłują w oczy. Zalecam zmienić to na np, wyrzucić?

Faktycznie, musiało nam gdzieś to umknąć :( dziękujemy za spostrzeżenie :)

Nie widze innego wyjscia niz wyrzucenie jej lub przeprosin bo "Chyba" straciliście graczy przez nia ;)

09071535498836998897.png

Opublikowano

a kogo ja mam przepraszać?

za to, że dostał bana za obrażanie matki?

to chyba on powinien przeprosić mnie za wyzwiska na pw.

http://scr.hu/3tnd/shjkv

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...