Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Canteris.pl

canteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Taka trochę wtopa już od samego początku.
Nie podoba mi się, powodzenia.

Opublikowano

@topic

Sorry ale miałem mute za spam mały.

Postaram się każdemu odpowiedzieć.

@CycekTeam

Tak pracuję sam, i myślę że dam rady. Wolę pracować sam, bo pracując w grupie z osobami których się nie zna w realnym życiu, często dochodzi do spięć, oszustów itp.

@xMox

Zauważyłem to, niestety nie mam z nim się jak skontaktować bo zamilkł, właśnie o tym mówiłem wyżej

@President©

Jest spolszczona, zły screen po prostu wstawiłem

@Czolgistek

Że co?

@ZKSiak

Literówka.

@lewus123C

Gdzie jest jakiś ort? Poprawię, jestem niestety tylko człowiekiem i czasami robię błędy. Takie życie. a co do grafiki nie rozumiem o co chodzi.

@KoYGeR

To samo co wyżej. Jest to mój pierwszy projekt metina, dlatego trochę błędów mogę popełnić

@Tworu

Też to wyżej pisałem, po za tym, miałem dać nie gotową wikipedie czy o co chodzi w twoim zdaniu? ;o

@Jacob S

Możliwe że by pomogły, ale lubię się uczyć na błędach, po za tym nie lubię być nachalny.

@Silverek™

Dodałem parę nowych screenów do prezentacji, jednak to nadal nie wszystko, do niedzieli będzie uzupełniona w 100%

@Tezzy

Możliwe, ja tam nikomu w drogę nie wchodzę :)

@Weorsik

również pozdrawiam

@metaukf

Może i graczy nie będzie wiele, ale nie szkodzi mi to żeby serwer stał. I tak maszynę muszę opłacać więc bez znaczenia czy będzie na niej stał serwer czy nie. A ja uwielbiam poznawać nowe gry "od środka" dlatego tym się bawię.

@Agonia.

Zdarza się, ale obiecuję że się poprawię.

uff... trochę tego było.

Prezentacje uzupełniłem o kolejne screeny, lecz to ciągle nie wszystko. Do niedzieli będzie uzupełniona w 100%

Opublikowano

No wiesz jak chcesz pograć na serwerze z 2012 topolecam ;)

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@BezProcentów

Oki gotowiec. A prezentację pozwolisz że będę sobie wstawiał w ilu częściach potrzebuję :)

BezProcentów
Beka z ludzi którzy nigdy nie poczuli pieniądza

BezProcentów

Racja, bo mam w piździe wyświetlenia, musisz się pogodzić z tym że ludzie pracują, ale Ty jeszcze nie doszedłeś do tego etapu życia. 
26 paź 2016 09:46

Ty jakieś kompleksy z tą pracą masz czy jak? W pierwszym cytacie masz beke z ludzi którzy chodzą do szkoły(siłą rzeczy nie zarabiają) a w drugim się szczycisz się tym że do pracy chodzisz? Boże że tacy ludzie jeszcze istnieją. Ale to tak po za tematem. Ogólnie raczej niski poziom reprezentujesz także nie będę z tobą rozmawiał  :awkward:

@CycekTeam

Serwer ma być taki jak zapamiętałem serwery jeszcze ja jak grałem w metka. Dlatego jest taki a nie inny. Zastanawiam się jeszcze nad petami, z jednej strony mi trochę do tej gry nie pasują, a z drugiej strony gracze i tak pewnie się będą domagać. 

Opublikowano

Ja myśle że pety to dobry pomysł chciał bym zobaczyć ^^

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@BezProcentów

Oki gotowiec. A prezentację pozwolisz że będę sobie wstawiał w ilu częściach potrzebuję :)

BezProcentów
Beka z ludzi którzy nigdy nie poczuli pieniądza

BezProcentów

Racja, bo mam w piździe wyświetlenia, musisz się pogodzić z tym że ludzie pracują, ale Ty jeszcze nie doszedłeś do tego etapu życia. 

26 paź 2016 09:46

Ty jakieś kompleksy z tą pracą masz czy jak? W pierwszym cytacie masz beke z ludzi którzy chodzą do szkoły(siłą rzeczy nie zarabiają) a w drugim się szczycisz się tym że do pracy chodzisz? Boże że tacy ludzie jeszcze istnieją. Ale to tak po za tematem. Ogólnie raczej niski poziom reprezentujesz także nie będę z tobą rozmawiał  :awkward:

@CycekTeam

Serwer ma być taki jak zapamiętałem serwery jeszcze ja jak grałem w metka. Dlatego jest taki a nie inny. Zastanawiam się jeszcze nad petami, z jednej strony mi trochę do tej gry nie pasują, a z drugiej strony gracze i tak pewnie się będą domagać. 

Siłą rzeczy, to mózg Ci amputowali przy porodzie chyba skoro takie wnioski wyjąłeś typie.

I co do boże że tacy ludzie istnieją, wolę być jakkolwiek zakompleksiony niż stawiać gotowca żeby wydymać ludzi na kase p********y złodzieju schowaj sie.

Opublikowano

@BezProcentów

Takie rozmowy to możesz na priv prowadzić. Gotowiec heh okej.

Tutaj się chyba jakiś warn należy za obrażanie. Widzę że cię troszkę odbyt swędzi. Jest to mój pierwszy serwer, jestem tu nowy, od czegoś trzeba zacząć. 

@topic

Dziś uzupełnię jeszcze prezentacje.

Opublikowano

@BezProcentów

Tutaj się chyba jakiś warn należy za obrażanie. Widzę że cię troszkę odbyt swędzi. Jest to mój pierwszy serwer, jestem tu nowy, od czegoś trzeba zacząć. 

@topic

To zacznij od używania mózgu, nie widzisz że to w ogóle nie ma przyszłości? Po co marnować czas? Robiąc tak serwer robisz z ludzi debili.

Jak już moderacja obecna, to was pozdrawiam bo wstawiliście w dział kolejke moderacyjną po nic xdddddddd

Panie niżej, przez tą kolejkę nie powinno być takich gówien jak widać c*****o działa

Opublikowano

@BezProcentów

@topic

To zacznij od używania mózgu, nie widzisz że to w ogóle nie ma przyszłości? Po co marnować czas? Robiąc tak serwer robisz z ludzi debili.

Jak już moderacja obecna, to was pozdrawiam bo wstawiliście w dział kolejke moderacyjną po nic xdddddddd

Jak to nie ma przyszłości? A zresztą nawet jak nie ma, to robię to 4fun, bo to lubię i tyle.

A co do moderacji, to bardzo dobrze, bo niektórych trzeba trochę uspokoić.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...