canteris Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 PREZENTACJA ZOSTANIE UZUPEŁNIONA! WERYFIKACJA: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheila^^ Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Grafika trochę śmierci L&A, masz zgodę na jej używanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoxowyWoj Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Twój 1 serwer? Będzie reklama? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hya. Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Takie serwery to robiło się w 2013r Czemu wgl. mod to zaakceptował a tak wgl. Czemu podjebaliście prezke niczym babka z Radomia zbyszko? czemu podjebałeś ymirowi sorsa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Nic tutaj nie widzę, grafika spłaszczona. Aczkolwiek może coś wyjdzie. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canteris Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @wszyscy Nie spinajcie się tak. Prezentacja do jutra będzie uzupełniona. Jestem tu nowy, grafika jest darmowa na tym forum więc nie widzę problemu żebym jej użył ;o. jak jest problem to zmienię. To mój pierwszy serwer metina, miałem serwery tibi, 4story i kilka przeglądarkowych. Ogólnie staram się robić serwery stabilne bez bugów. Tutaj także tak będzie. Serwer będzie aktualizowany na bieżąco, to gracze będą decydować co zostanie dodane. Każdą propozycję na forum będę rozważał osobiście do 24h od napisania posta. Informacja o tym także pojawi się w prezentacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CycekTeam Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Tu nic fajnego nie ma i prezentacja jest do wywalenia, bo złamała parę punktów regulaminu działu metin2. 11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek4664 Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 serwer spoko aczkolwiek skrzynia serwerowa za brdzo ulatwi gre proponowalbym dodac przedmioty do isa zamiast skrzyni a skrzynie usunac pozatym 3xpl to tez duzo zrobilbym 1,25 exp 1,5 drop 1,35zloto ZZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
canteris Opublikowano 5 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 @up Tak jak napisałem post wyżej wszystkie propozycje graczy rozważę osobiście, pojawi się ankieta co do expa i skrzyni serwerowej. Zdecydują gracze. @CycekTeam A kogo ja mam wypisać skoro pracuję sam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LandekxD Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Tu nic fajnego nie ma i prezentacja jest do wywalenia, bo złamała parę punktów regulaminu działu metin2. 11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji. Przeciez napisal ze pracuje sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUSHIDO™ Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Grafika trochę śmierci L&A, masz zgodę na jej używanie?Ta grafika jest od +/- dwóch miesięcy na forum. Serwer przypomina lastivie, tyle że na source. Neutral Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMox Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Reklama jakaś będzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CycekTeam Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak pracujesz sam to myślisz że sam ogar cały serwer i forum ? Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMox Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jak pracujesz sam to myślisz że sam ogar cały serwer i forum ? Na forum jest jakiś moderator "Gnomek" regulamin wziął skopiował z Aldcor nawet nazwy serwera nie zmienił! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
President© Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 W tej wikipedi juz mogliscie sobie zadac troszku wiecej trudu i spolszczyc ja do konca :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czolgistek Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Grafika trochę śmierci L&A, masz zgodę na jej używanie?Ta grafika jest od +/- dwóch miesięcy na forum. Serwer przypomina lastivie, tyle że na source. Neutral Bo to jest lastivia. Nawet szkatułka serwerowa nie zmieniła nazwy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZKSiak Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 "pieczeńć" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewus123 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Nie polecam . Fajna ortografia i ect. Grafika to już w ogóle hahaha. Nie zachęciło mnie to do gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoYGeR Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 No widzę poziom wysoki niczym Burj Khalifa w Dubaju Wikipedia nawet nie spolszczona, ortografia na poziomie mojego brata z podstawówki. No ale nic zobaczmy jak ta prezentacja będzie "uzupełniana" - czas pokaże. #EDIT A gdzie bronie na 1 poziom w sklepie? Łuk widzę, a reszta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jednym słowem żenada. Daliście gotową wiki dropu nawet jej nie spolszczając, nie mówiąc już o innych aspektach prezentacji... Nie wiem czy nie potraficie tego spolszczyć czy co? Po prezentacji nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob S Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jednym słowem żenada. Daliście gotową wiki dropu nawet jej nie spolszczając, nie mówiąc już o innych aspektach prezentacji... Nie wiem czy nie potraficie tego spolszczyć czy co? Po prezentacji nie polecam. Pracuje jednak osoba, czyli nie daliście a Dał. Ale skoro to jego pierwszy serwer, to powinien nad nim trochę posiedzieć, a nie wrzucać bo wrzucać. Jest pełno osób, które nawet by mu pomogły to ogarnąć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Silverek™ Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Dungeony? Jakieś systemy? Co kolwiek? Na plu jest więcej rzeczy niż tu. Nie polecam. „Can you feel it? Your future, torn away. There is no escape, only oblivion.” Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tezzy Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Konkurencja was zmiażdzy, nic nowego, nie polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weorsik Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 tu nic ciekawego nie ma, syf nie polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metaukf Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 bez reklamy bardzo mocnej nie sądzę abyście się mocno utrzymali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.