Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Canteris.pl

canteris

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie serwery to robiło się w 2013r

Czemu wgl. mod to zaakceptował a tak wgl. 

Czemu podjebaliście prezke niczym babka z Radomia zbyszko?

czemu podjebałeś ymirowi sorsa?

Opublikowano

@wszyscy 

Nie spinajcie się tak. Prezentacja do jutra będzie uzupełniona. 

Jestem tu nowy, grafika jest darmowa na tym forum więc nie widzę problemu żebym jej użył ;o.  jak jest problem to zmienię.

To mój pierwszy serwer metina, miałem serwery tibi, 4story i kilka przeglądarkowych. Ogólnie staram się robić serwery stabilne bez bugów. Tutaj także tak będzie.

Serwer będzie aktualizowany na bieżąco, to gracze będą decydować co zostanie dodane. 

Każdą propozycję na forum będę rozważał osobiście do 24h od napisania posta. Informacja o tym także pojawi się w prezentacji.

Opublikowano

Tu nic fajnego nie ma i prezentacja jest do wywalenia, bo złamała parę punktów regulaminu działu metin2.

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

serwer spoko aczkolwiek skrzynia serwerowa za brdzo ulatwi gre proponowalbym dodac przedmioty do isa zamiast skrzyni a skrzynie usunac pozatym 3xpl to tez duzo zrobilbym 1,25 exp 1,5 drop 1,35zloto

ZZZ

Opublikowano

@up

Tak jak napisałem post wyżej wszystkie propozycje graczy rozważę osobiście, pojawi się ankieta co do expa i skrzyni serwerowej. Zdecydują gracze.

@CycekTeam

A kogo ja mam wypisać skoro pracuję sam? 

Opublikowano

Tu nic fajnego nie ma i prezentacja jest do wywalenia, bo złamała parę punktów regulaminu działu metin2.

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Przeciez napisal ze pracuje sam 

Opublikowano

Grafika trochę śmierci L&A, masz zgodę na jej używanie?

Ta grafika jest od +/- dwóch miesięcy na forum.

Serwer przypomina lastivie, tyle że na source.

Neutral

Opublikowano

Jak pracujesz sam to myślisz że sam ogar cały serwer i forum ?

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

Jak pracujesz sam to myślisz że sam ogar cały serwer i forum ?

Na forum jest jakiś moderator "Gnomek" regulamin wziął skopiował z Aldcor nawet nazwy serwera nie zmienił! 

Opublikowano

Grafika trochę śmierci L&A, masz zgodę na jej używanie?

Ta grafika jest od +/- dwóch miesięcy na forum.

Serwer przypomina lastivie, tyle że na source.

Neutral

Bo to jest lastivia. Nawet szkatułka serwerowa nie zmieniła nazwy.

Opublikowano

No widzę poziom wysoki niczym Burj Khalifa w Dubaju xD Wikipedia nawet nie spolszczona, ortografia na poziomie mojego brata z podstawówki. No ale nic zobaczmy jak ta prezentacja będzie "uzupełniana" - czas pokaże.

#EDIT

A gdzie bronie na 1 poziom w sklepie? Łuk widzę, a reszta?

BxFcm1v.gif

Opublikowano

Jednym słowem żenada. Daliście gotową wiki dropu nawet jej nie spolszczając, nie mówiąc już o innych aspektach prezentacji... Nie wiem czy nie potraficie tego spolszczyć czy co? Po prezentacji nie polecam.

Opublikowano

Jednym słowem żenada. Daliście gotową wiki dropu nawet jej nie spolszczając, nie mówiąc już o innych aspektach prezentacji... Nie wiem czy nie potraficie tego spolszczyć czy co? Po prezentacji nie polecam.

Pracuje jednak osoba, czyli nie daliście a Dał. 

Ale skoro to jego pierwszy serwer, to powinien nad nim trochę posiedzieć, a nie wrzucać bo wrzucać. Jest pełno osób, które nawet by mu pomogły to ogarnąć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...