Skocz do zawartości

[Zapowiedź] Canteris.pl

canteris

Rekomendowane odpowiedzi

@wszyscy 

Nie spinajcie się tak. Prezentacja do jutra będzie uzupełniona. 

Jestem tu nowy, grafika jest darmowa na tym forum więc nie widzę problemu żebym jej użył ;o.  jak jest problem to zmienię.

To mój pierwszy serwer metina, miałem serwery tibi, 4story i kilka przeglądarkowych. Ogólnie staram się robić serwery stabilne bez bugów. Tutaj także tak będzie.

Serwer będzie aktualizowany na bieżąco, to gracze będą decydować co zostanie dodane. 

Każdą propozycję na forum będę rozważał osobiście do 24h od napisania posta. Informacja o tym także pojawi się w prezentacji.

Tu nic fajnego nie ma i prezentacja jest do wywalenia, bo złamała parę punktów regulaminu działu metin2.

11. Cały zespół serwera musi zostać wypisany w prezentacji.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

No widzę poziom wysoki niczym Burj Khalifa w Dubaju xD Wikipedia nawet nie spolszczona, ortografia na poziomie mojego brata z podstawówki. No ale nic zobaczmy jak ta prezentacja będzie "uzupełniana" - czas pokaże.

#EDIT

A gdzie bronie na 1 poziom w sklepie? Łuk widzę, a reszta?

Jednym słowem żenada. Daliście gotową wiki dropu nawet jej nie spolszczając, nie mówiąc już o innych aspektach prezentacji... Nie wiem czy nie potraficie tego spolszczyć czy co? Po prezentacji nie polecam.

Pracuje jednak osoba, czyli nie daliście a Dał. 

Ale skoro to jego pierwszy serwer, to powinien nad nim trochę posiedzieć, a nie wrzucać bo wrzucać. Jest pełno osób, które nawet by mu pomogły to ogarnąć...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Zapowiedź] Canteris.pl   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...