Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Koniec możliwości grania na Tibii 10?

assocati

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie chodzi o bota ,ale w*****a mnie np wygląd clienta... Da sie grać na 11 ,ale włączyc stary kursor i zeby nie było tego zjebanego kwadrata na myszce gdy ona jest skierowana na mape ?

tak da się wejdź w opcje i odznacz  "Highlight mouse target"

Opublikowano

Już im drugi raz nie zadziałał ten auto patcher w cliencie Tibii 10.

Pewnie dlatego takie problemy :v

Jan 05 2017 -  16:00

With the server save tomorrow, January 06, a fix will be implemented for an issue that currently results in the sudden disappearance of piñata dragons during party time. Moreover,  several PZ fields that are currently missing in Thais will be added. We'd like to thank all players who reported these issues so swiftly.

Opublikowano

Już im drugi raz nie zadziałał ten auto patcher w cliencie Tibii 10.

Pewnie dlatego takie problemy :v

Jan 05 2017 -  16:00

With the server save tomorrow, January 06, a fix will be implemented for an issue that currently results in the sudden disappearance of piñata dragons during party time. Moreover,  several PZ fields that are currently missing in Thais will be added. We'd like to thank all players who reported these issues so swiftly.

Nie wiem o co chodzi wam panowie, lecz u mnie normalnie działa wersja 10. to jak można grać na tej wersji czy nie? 

Wyskoczył mi komunikat na globalu ze ta wersja jest nie obsługiwana, raz mnie kicknelo ale gram normalnie dalej, nawet xenobota moge uruchomić na rl tibi to jak co się dzieje?

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...