Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DragonsDogma Seazon 6 Episode 3 - Start w piatek 15.00! Zapraszamy

DragonMuOnline

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ogólnie serwer spoko S6E3 według mnie najlepszy, tylko jak sam widzisz webshoop i te doładowania odrzuca graczy :)

PS: Zmień to i zobaczysz wtedy ile ludzi będzie grało :) będą walić drzwiami i oknami 

Opublikowano

Nie chce być typowym Polakiem który tylko narzeka pomimo iż ma coś za darmo, jednak jestem zwolennikiem zasady rób coś dobrze, albo w ogóle.

Jak widać powyżej, admin ma totalnie gdzieś server. 0 komunikacji, na serverze chyba w ogóle online nie był. Ja skończyłem gre gdy po osiągnięciu max lvl, pozostała mi jeszcze połowa zen potrzebna do rr. Jak dla mnie głupota, zeby stac na spocie kolejne kilka godzin, zeby tylko afkujac dozbierac brakującą część. 

Opublikowano

15 ONLINE - wszystko w temacie...

Popieram komentarze powyżej.

Dodam jeszcze, że staty powinny się kasować.

Opublikowano

Kasa za rr zmniejszona

ciekawa wypowiedz :) a zastanawiałem się czy zacząć tu grac, ale skoro  tylko tyle czasu masz na odpowiedzi na forum to ciekawe jak jest w grze? ale jeden plusik za zniesienie zen za rr bo fakt na takim exp na resa powinno sie dac nazbierac czy w party czy bez lepiej obnizyc drop kamieni zeby to faktycznie kamienie mialy znaczenie a nie ze zostawiasz afka i cale depo kamieni masz . co jak co zobacze jak jest

Opublikowano

Bardzo wasz przepraszam ale sporo mam na głowie jutro wejdę na gre i wszystko wyjasnie wszystkie problemy nadzoruja gm to nie tak ze sie nie interesuje mam nie tylko seever na glowie

Opublikowano

co tak malo  ONLINE 14  tylko lol

Wbij to bedzie 15 online. Każdy tylko narzeka , na serwie gra się spoko nawet teraz dogonić topkę jest nietrudno ,ludziska pomagają nowym a po 2-3 resach samemu można śmiało expić więc tylko chęci i nic więcej. Gildie się zawiązują dopiero więc o to też łatwo może nawet jakaś @ wejść i pobawić się na całkie niezłym serwie. Teraz nastawiane serwerów i każdy szuka szczęścia latając z 1 na 2-gi a to właśnie ma wpływ na olość online na poszczególnych serwerach . jakby było ich tylko 2 np, to napewno onilne przekraczałoby 100-150 , a tak to jest jak widać . Zapraszam do  wspólnej zabawy :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...