Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

LiveSpeak.pl | Darmowy - Bezpieczny |

PITEX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile macie średnio osób online? Ile macie slotów? Jaka licencja?

Slotów 512, licka "Licensed hosting provider", a osób online srednio 40/60, dopiero co wystartowaliśmy :)

To jest wasza prezentacja serwera ? // Nvm, strasznie długo mi się ładowało zdjęcie z tego hostingu. 

Prezentacja została wstawiona na bankfotek, dlatego czasami może dłużej się ładować

xxx

Opublikowano

Serwer zapowiada się fajnie z dnia na dzień więcej użytkowników.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Opublikowano

@ref

Na chwilę obecną stan osób online podniósł się do stałego 70+ 

Generalnie raczej celujemy w różnego rodzaju gildie które szukają miejsca do "rozbicia" się wraz ze swoją ekipą, dlatego też jest zrobiona strefa "Premium" która znajduje się na samej górze TSa.
Jednakże kanały publiczne, muzyczne oraz prywatne również są do waszej dyspozycji :)

43c335ced280189bda7385328f9e0d27.png

xxx

Opublikowano

Crack licencja, nie polecam.

Ikonki z 2856468 styli - żadne usprawiedliwienia bo nawet na mpc jest kilka ładnych jednolitych paczek z których możecie korzystać.

Jedyny plus to banner.

+ lazy poziom 100 dla stwórcy tego tematu któremu się nie chciało wpisać załogi to zrobił po prostu screena xD

+ "Bezwzględny zakaz kopiowania jakiegokolwiek elementu serwera TeamSpeak 3" - to w końcu co, macie mBOT'a który używa domyślnych ustawień czyli 328562365 serwerów które mają podobnie od was skopiowali tak?

@K-Scripts mają chociaż legalnego mBOT'a?

Na chwilę obecną nie polecam ze wzgledu na powyższe. Nie pozdrawiam

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

ribHVA7.png

Jesteście wstanie to wytłumaczyć? Bo raczej przy legalnych licencjach to się nie zdaża. A jak z mbotem, kupiony czy crack (tu nic nie sugeruje ponieważ na razie nie mam dowodów).

@K-Scripts wypowiesz się ?

Opublikowano

Crack licencja, nie polecam.

Ikonki z 2856468 styli - żadne usprawiedliwienia bo nawet na mpc jest kilka ładnych jednolitych paczek z których możecie korzystać.

Jedyny plus to banner.

+ lazy poziom 100 dla stwórcy tego tematu któremu się nie chciało wpisać załogi to zrobił po prostu screena xD

+ "Bezwzględny zakaz kopiowania jakiegokolwiek elementu serwera TeamSpeak 3" - to w końcu co, macie mBOT'a który używa domyślnych ustawień czyli 328562365 serwerów które mają podobnie od was skopiowali tak?

@K-Scripts mają chociaż legalnego mBOT'a?

Na chwilę obecną nie polecam ze wzgledu na powyższe. Nie pozdrawiam

carbonx, 07 Sty 2017 - 15:26, napisał:

ribHVA7.png

Jesteście wstanie to wytłumaczyć? Bo raczej przy legalnych licencjach to się nie zdaża. A jak z mbotem, kupiony czy crack (tu nic nie sugeruje ponieważ na razie nie mam dowodów).

@K-Scripts wypowiesz się ?

Licencję dostałem od kolegi która do tej pory działała, jak widać bodajże 2 dni temu wygasła, jednakże zostanie kupiona na dniach 512stka, bo jak wiadomo... 10tego wypłata ;)

Co do mbota, to śmiało możecie zapytać się K-Scripts że kupiliśmy jakoś na początku roku ;)

@Edit

Poprawiłem 1 post ;)

xxx

Opublikowano

A na początku którego roku tego bota kupiliście?

A teraz posłuchaj : obecna licencja to : licenced hosting provider a więc ona nigdy nie była, nie jest i nie będzie legalna .....

Opublikowano

A na początku którego roku tego bota kupiliście?

A teraz posłuchaj : obecna licencja to : licenced hosting provider a więc ona nigdy nie była, nie jest i nie będzie legalna .....

Śmiało pytaj kscripts ;)

pytaj o ezoxxa i sreenga ;)

ps. powtarzam, po wypłacie zostanie kupiona 512stka

xxx

Opublikowano

Ok o mbota nie będę się kłócił, bo nie mam żadnych dowodów.

Jeżeli jednak chodzi o licencje to nic nie zmienia faktu że jest na chwile obecną nielegalna.

A i naprawdę kupicie 512 za 300$ ? 

Opublikowano

Ok o mbota nie będę się kłócił, bo nie mam żadnych dowodów.

Jeżeli jednak chodzi o licencje to nic nie zmienia faktu że jest na chwile obecną nielegalna.

A i naprawdę kupicie 512 za 300$ ? 

Przyjdź 10tego, ew. 11tego i sam się przekonasz

xxx

Opublikowano

Czyli potwierdzasz że lecisz na cracku.

Plus pytanie, Serwer jest nowy, licencja hosting provider niby od kolegi ale jak? Licensed Hosting Provider nie jest na osoby lecz za oferty slotowe. Więc kłamiesz.

Plus, gdybyś faktycznie płacił za sloty i teraz nie zapłacił, to hosting by twój serwer dawno zamknął.

Minimum od Uptime:8 days 6 hours 30 minutes 20 seconds stoisz na cracku a nie 2 dni ;)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

Bo nie popieramy piractwa dlatego, i to że "będzie" nie jest usprawiedliwieniem, na razie licencja jest nielegalna poza tym nie lubię gdy ktoś próbuje mnie okłamać a ty to zrobiłeś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...