miki1414 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cześć, jest już jakiś darmowy bot pod tibię 11? Bo widzę, że boty latają, a 10.99 już nie działa. WindBot chyba jest już pod 11, da się pobrać gdzieś pirata za free? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cześć, jest już jakiś darmowy bot pod tibię 11? Bo widzę, że boty latają, a 10.99 już nie działa.Bo teraz jest 10 a nie 10.99 i na tej wersji działa XenoBot. Możesz go pobrać z przypiętego tematu. WindBot chyba jest już pod 11, da się pobrać gdzieś pirata za free?Nie pobierzesz nigdzie pirata, scrackować też się nie da. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miki1414 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Kurde, dzięki za pomoc Nie spodziewałem się, że po wersji 10.99 wyszło coś jeszcze. Myślałem, że od razu 11. Już wszystko mam pobrane i działa, temat można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.