Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź] Asune2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem ile zapłaciliście za prezentacje i który czubek wam to wcisnął, ale wygląda to jakby ktoś ją zrobił w paincie i z pewnością przepłaciliście :D

Wykonanie prezentacji strasznie zniechęca do jej czytania, myślę, że warto byłoby wymienić grafiki na inne.

Co do serwera - zapowiada się dobrze, choć strasznie przypomina mi serwer Evenor 2, którego administracja także szczyciła się systemem stattrack.

Nie wiem ile zapłaciliście za prezentacje i który czubek wam to wcisnął, ale wygląda to jakby ktoś ją zrobił w paincie i z pewnością przepłaciliście :D

Wykonanie prezentacji strasznie zniechęca do jej czytania, myślę, że warto byłoby wymienić grafiki na inne.

Co do serwera - zapowiada się dobrze, choć strasznie przypomina mi serwer Evenor 2, którego administracja także szczyciła się systemem stattrack.

Dziękujemy za uwagi. Postawiliśmy na coś w klimacie i coś prostego.

09071535498836998897.png

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Widzę, że kilka osób narzeka na prezentację i nie zgodzę się z nimi, bo bardzo mi się podoba.

Sam serwer ma wiele nowości i widac, że jest dopieszczony, więc polecę.

Opublikowano

Widzę, że kilka osób narzeka na prezentację i nie zgodzę się z nimi, bo bardzo mi się podoba.

Sam serwer ma wiele nowości i widac, że jest dopieszczony, więc polecę.

Wiele nowości hahaha spadłem z krzesła :P 

Opublikowano

u yt berów zobaczyłem czcionkę wielkości orzeszka :( będzie do wyboru większa ? będzie opcja podmianki tego "moda" który razi w oczy na zwykły ?

W cliencie wprowadziliśmy zapisywanie kont na, zmiana mobow w pieski oraz powiększenie czcionki.

Dodatkowo dodaliśmy jeszcze parę nowych ciekawostek :) o których już dowiecie się na starcie. Cały czas reklamujemy serwer i szukany nowych yt :)

Pozdrawiamy! :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Sushi moderatorem xD? Osoba która biega po serwerach i podania wszędzie gdzie się da składa xD? odradza.

Boli tyłek? Gdzie ostatnio złożyłam niby podanie? :lenny: Data i nazwa serwera.

A może chciałbyś zająć moje miejsce? Daruj sobie ten płacz kimkolwiek jesteś. Znamy się dłużej z Administracją niż sądzisz, ale ty i tak atencjuszu w metin2 wiesz lepiej.

Kim ty w ogóle jesteś? Bo dam sobie rękę uciąć, że nawet nie współpracowaliśmy, a wylewasz swoje żale i oczekujesz czego? Atencji?

Na szczęście nie ty decydujesz kto tam ma moderatora, więc dont kraj.

Zobaczymy co z tego wyjdzie, moje przypuszczenia się potwierdziły, więc teraz z ręką na sercu mogę powiedzieć, że będzie git.  :yay:

wykończę cię jak podatki.

Opublikowano

1. Prezka pare dni przed startem serwera, mowicie o reklamie na yt jakos nigdzie mi sie nie obilo o "uszy".

2.Sklepiki offline 7h max? Troche lipa, stawiasz zalozmy o 00 o godzinie 7 wstajesz do pracy/szkoly ja aktualnie poza domem jestem do 8-10h zalezy, wiec troche lipa z tym. 

3. Buffy szamana podstawowe? Jak to dokladnie bedzie wygladalo? mamy zaleznie od int w eq czy jest ustalona jakas max granica tego? Mozna tego bedzie uzywac w pvp? Od razu bedzie to jako skill na P? Nie uwazacie, ze mozecie przez to poszkodowac szamana?

a tak tbh to prezentacja z tych nowosci mi nie pokazala zbytnio, a nudzi mnie gadanie, aby wbic na serwer i sprawdzic, a wy z nadzieje bedziecie myslec, ze gracz zostanie.

Wbije na start, pozdrawiam.

@Edit
Co z eq exp? Beda oddzielne sety? Czy w tych samych? Bronie 75 ze skrzyn z broniami, skrzynie dropia z kazdego bossa czy z tych od poszczegolnych poziomow? 
Klasa w kostiumie? 3% na klase to max? 

Opublikowano

jakieś sztabki na serwerze dropią ? wbiłem ten 30lvl i żadnej sztabki a dopalacze są drogie ;d

łuczniki bd podchodzić pod miecz ?

Sztabki dropią bez większego problemu :D 

Po 500k, potem 1kk, na końcu 2kk.

Sushi moderatorem  xD? Osoba która biega po serwerach i podania wszędzie gdzie się da składa  xD? odradza.

Sushi, współpracuje już z nami długo, dlatego jest naszym zaufanym współpracownikiem :)

1. Prezka pare dni przed startem serwera, mowicie o reklamie na yt jakos nigdzie mi sie nie obilo o "uszy".

2.Sklepiki offline 7h max? Troche lipa, stawiasz zalozmy o 00 o godzinie 7 wstajesz do pracy/szkoly ja aktualnie poza domem jestem do 8-10h zalezy, wiec troche lipa z tym. 

3. Buffy szamana podstawowe? Jak to dokladnie bedzie wygladalo? mamy zaleznie od int w eq czy jest ustalona jakas max granica tego? Mozna tego bedzie uzywac w pvp? Od razu bedzie to jako skill na P? Nie uwazacie, ze mozecie przez to poszkodowac szamana?

a tak tbh to prezentacja z tych nowosci mi nie pokazala zbytnio, a nudzi mnie gadanie, aby wbic na serwer i sprawdzic, a wy z nadzieje bedziecie myslec, ze gracz zostanie.

Wbije na start, pozdrawiam.

@Edit

Co z eq exp? Beda oddzielne sety? Czy w tych samych? Bronie 75 ze skrzyn z broniami, skrzynie dropia z kazdego bossa czy z tych od poszczegolnych poziomow? 

Klasa w kostiumie? 3% na klase to max?

1. Serwer reklamujemy od 2 miesięcy, na fanpage mamy już 1100 Like (realnych, nie z addmefast), może reklama do ciebie nie dotarła po prostu :)

2. Sklepiki tak, max 7h ankieta wyszła i gracze tak powiedzieli aby zrobić, więc zrobiliśmy. Optymalny czas, który nie będzie zawalać map sklepikami

3. Buffy działają na takiej zasadzie, że mają bardzo obniżony %, przykładowo BUFF jako system na poziomie P = Buffy u prawdziwego szamana na G2, a u nas maksymalne statystyki to 200, tym bardziej że buff u szamana na P jest wzmocniony i można dużo z niego wyciągnąć, jest to alternatywa dla osób lubiących chodzić solo na dungeony, więc szaman prawdziwy jako postać dalej będzie ceniony :)

EQ exp oczywiście jest jako oddzielne sety, można je wycraftować u NPC zamieniając po 10x eq z łez oraz sztabeczki, potem ulepsza się jak normalny przedmiot.

Bronie 75 lvl dropią tylko ze szkat z DT oraz Baronowej. Klasa w kostiumie to MAX 3% :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Co do Sushi, to nie wiedziałem,że jest moderatorem. Ohoho. 

Chyba dokonaliście najgłupszego wyboru ze wszystkich. 

Aczkolwiek sami się przekonacie po czasie, pewnie wyjdzie w praniu.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Pozdrawiam.

No wobec nas była sumienna i odpowiedzialna, zawsze był dobry kontakt i żadnych problemów.

Możliwe ktoś sobie zasłużył na takowe traktowanie, jednakże od nas ma opinię dobrej, pracowitej oraz zaufanej osoby :)

Ale to nasze jedynie doświadczenie z nią oraz praca mogła wyryć ową opinię dlatego też piszę co odczuwam :)

@ up 

zapraszamy na konkurs! 

29402678358667528213.png

09071535498836998897.png

Opublikowano

Pozdrawiam.

Tak bardzo się przekonali i dokonali najgłupszego wyboru ze wszystkich, że postanowili kontynuować ze mną współpracę, śmieszne.

Czuję bóldup i chęć zajęcia mojego miejsca. Już pewnie podanie miałeś gotowe, co? :lenny: 

Nie współpracowałeś ze mną nigdy, więc nie wiesz jaka jestem w Teamie. A to, ze cię kilka razy zwyzywałam, bo mnie po prostu wkurwiasz swoim dwulicowym zachowaniem to nie znaczy, że już mi nie wolno dać stanowiska. Co do mojej pracy moderatora - nigdy nie zbanowałam nikogo bez powodu, nie wchodziłam w zbędne dyskusje z takimi marnymi trollami jak Ty.

Jak nie wiesz jakie mam powiązania z teamem to zamknij twarz i siedź na dupie, bo nic tym płaczem nie wskórasz, a robisz mi dodatkową reklamę.

ATENCJO, PRZYBYWAJ.

Serdecznie zapraszamy na mały konkurs, który ułatwi Wam nieco rozpoczęcie rozgrywki na Naszym serwerze.

Do wygrania 1000, 2000, 3000 a nawet 4000 i 5000 Smoczych Monet!

Co zrobić aby wziąć udział w konkursie? To proste jak budowa cepa!

Wystarczy polubić Nasz fanpage na Facebooku, udostępnić post konkursowy (PUBLICZNIE) i oznaczyć dwóch znajomych, z którymi chcielibyście zagrać na serwerze!

Proste? Proste. Powodzenia!

Opublikowano

Pozdrawiam.

Tak bardzo się przekonali i dokonali najgłupszego wyboru ze wszystkich, że postanowili kontynuować ze mną współpracę, śmieszne.

Czuję bóldup i chęć zajęcia mojego miejsca. Już pewnie podanie miałeś gotowe, co? :lenny: 

Nie współpracowałeś ze mną nigdy, więc nie wiesz jaka jestem w Teamie. A to, ze cię kilka razy zwyzywałam, bo mnie po prostu wkurwiasz swoim dwulicowym zachowaniem to nie znaczy, że już mi nie wolno dać stanowiska. Co do mojej pracy moderatora - nigdy nie zbanowałam nikogo bez powodu, nie wchodziłam w zbędne dyskusje z takimi marnymi trollami jak Ty.

Jak nie wiesz jakie mam powiązania z teamem to zamknij twarz i siedź na dupie, bo nic tym płaczem nie wskórasz, a robisz mi dodatkową reklamę.

ATENCJO, PRZYBYWAJ.

Serdecznie zapraszamy na mały konkurs, który ułatwi Wam nieco rozpoczęcie rozgrywki na Naszym serwerze.

Wystarczy polubić Nasz fanpage na Facebooku, udostępnić post konkursowy (PUBLICZNIE) i oznaczyć dwóch znajomych, z którymi chcielibyście zagrać na serwerze!

Podanie gotowe, śmieszne. Nie startuje na moderatorów, może zdarzyło się dwa razy, Ty niestety wszędzie. Co do atencji to chyba jesteś królowa. Widać wysoką kulturę która prezentujesz tutaj, zarówno tam pewnie tak samo.
Opublikowano

Pozdrawiam.

ATENCJO, PRZYBYWAJ.

Podanie gotowe, śmieszne. Nie startuje na moderatorów, może zdarzyło się dwa razy, Ty niestety wszędzie. Co do atencji to chyba jesteś królowa. Widać wysoką kulturę która prezentujesz tutaj, zarówno tam pewnie tak samo.

Czyżby? Dalej nie dostałam nazw serwerów, na których ostatnio składałam podania. A w ostatnim czasie startowało ich dość sporo. :P

Moderator na serwerze nie zobowiązuje mnie do kultury wobec Ciebie jako osoby prywatnej. Wejdź i zobacz jak się zachowuje zamiast nabijać bezsensowne posty i płakać na prawo i lewo jaka to Suszi toxic i w ogóle.

Możesz złożyć na mnie skargę do głównego Administratora na forum. Droga wolna.

Zapraszamy na serwer :D

Opublikowano

Panowie i Panie!

Spokojnie i bez nerwów to nie jest temat do kłótni. Każdy ma swoje doświadczenie i opinie na jakiś temat również dla osób. My mamy swoją opinię i nie jest to zależne od nikogo. Nie patrzymy na to jaki ktoś był kiedyś, tylko jaki jest teraz i jak wobec nas się zachowuje :) jeżeli wszystko jest okej, nie mamy powodu do wątpienia w zaufanie tej osoby.

Skąd leci eq exp ?

Eq exp craftujemy z eq niebieskich łez.

U npc wspomagacze :)

Dodatkowo tam można przerobić pierścienie expa oraz kamienie duchowe na tęczaka :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Wypowiadam się ostatni raz, żeby szanowna Pani Sushi, nie zarzucała mi nabijania postów hah.

Nie dostałaś serwerów hmmm, Twoja ostatnia próba napisania, skończyła się Twoim "Nie użeram się z gównem", takie było Twoje ambitne podanie.

Pozdrawiam. Miłego dnia.

Opublikowano

Wypowiadam się ostatni raz, żeby szanowna Pani Sushi, nie zarzucała mi nabijania postów hah.

Nie dostałaś serwerów hmmm, Twoja ostatnia próba napisania, skończyła się Twoim "Nie użeram się z gównem", takie było Twoje ambitne podanie.

Pozdrawiam. Miłego dnia.

bo zobaczyłam z kim miałabym okazję współpracować, więc się rozmyśliłam. Ja Twoich podań nie wypominam i nie uciekam jak nie dostaję posady.

Zapraszamy serdecznie na forum, niebawem pojawią się konkursy!

Opublikowano

Pozdrawiam. Miłego dnia.

Gościu, serio, wyjdź na dwór, idź do sklepu - jebnij sobie pod tym sklepem jakąś setkę kolorowej, ochłoniesz to wrócisz.

Czepiasz się jakiejś Wać panny moderator, o której z tego co wynika mało wiesz. 

A co do samej w/w panny, poleciłbym nie wdawać się w dyskusje. Lepiej olać to i tyle. Szkoda psuć renomę serwera, takim głupim zachowaniem.

Sam serwer jak na razie propsuje, pozdrawiam!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Opublikowano

Pozdrawiam. Miłego dnia.

Gościu, serio, wyjdź na dwór, idź do sklepu - jebnij sobie pod tym sklepem jakąś setkę kolorowej, ochłoniesz to wrócisz.

Czepiasz się jakiejś Wać panny moderator, o której z tego co wynika mało wiesz. 

A co do samej w/w panny, poleciłbym nie wdawać się w dyskusje. Lepiej olać to i tyle. Szkoda psuć renomę serwera, takim głupim zachowaniem.

Sam serwer jak na razie propsuje, pozdrawiam!

Super! Kolego piąteczka! :)

Bazy wyczyszczone, wszystko przygotowane do startu, client będzie jutro około godzinki 8/9 :) 

Oczywiście, przed startem potrzebne będzie spatchowanie go :)

REJESTRACJA OFICJALNIE OTWARTA !!

Oczywiście wszystkie konta zarejestrowane do teraz oraz te z bety przechodzą dalej :)

09071535498836998897.png

Opublikowano

Jaki jest czas respa mobow / metinow / bossow?

Te spoty na tych nowych mapach to nie za male troche? ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...