Avertus Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 (edytowane) Czytałem teraz na mpc wiele postów na temat najlepszego hostingu pod serwer i nie wiem którą ofertę wybrać. Dużo osób poleca TitanAxe.com lub enderchest.pl. Który z nich lepszy? A może jakaś inna serwerownia? Z tego co wyczytałem to każda z tych serwerowni oferuje gotowy itemshop. Ten hajs z is'a leci tak jakby na konto serwerowni i potem się podaje swojego pp lub nr konta i oni przelewają czy to tylko wirtualna gotówka, za którą mogę tylko przedłużać serwer? Edytowane 1 Stycznia 2017 przez Avertus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rever_PL Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Polecam, "MCPROHOSTING". A jeżeli chodzi o sklep, to użyj BuyCrafta. Darmowa licencja pozwala na zarabianie do 250 dolarów/mies. Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avertus Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Ktoś jeszcze może się wypowiedzieć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HaramMassari Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Z tych dwóch to dla mnie najlepszy jest enderchest.pl łatwy w obsłudze jest możliwość utworzenia swojego sklepu w łatwy sposób Oraz jest dostępność do MSQL a co najważniejsze jest bardzo tanio [Wersja]>>>>1.7.X-1.8 <<< Survival + Frakcje >>>> DEVERON.ENCH.PL <<<< Zapraszamy !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolomakolo123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Nikt z serwerowni nie przeleje ci nigdzie tych pieniędzy co twój serwer zarobi. Te środki będziesz mógł wykorzystać tylko u nich. Jeżeli chodzi o sklep bardzo polecam http://sklep-minecraft.pl/ tam możesz utworzyć w łatwy sposób swój sklep lecz do tego potrzebujesz dostawcy usługi SMS Premium oraz PSC tutaj polecam http://microsms.pl/. Co do hostingu bardzo jestem zadowolony z oferty pukawki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avertis Aka Bot Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 (edytowane) Korzystałem z sklep-minecraft.pl sklep w porządku i prosty w obsłudze. Jeśli chodzi o hosting jeśli nie planujesz serwera 1000+ slotów, a tak przyzwoicie 40-70 graczy to polecam tani i dobry: Pukawka.pl Hosting tani, a im dłużej jesteś ich klientem, tym więcej zniżek dostajesz, a czasami trafi się bonus w postaci serwera xx slotów na miesiąc Jeśli chodzi o sklep można znaleźć kilka skryptów i je przerobić na swojej stronie, lecz jest z tym trochę zabawy. Edytowane 3 Stycznia 2017 przez Avertis Aka Bot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GTVS Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 (edytowane) Osobiście nie wiem jak wygląda z wypłacaniem pieniędzy, lecz poszedł bym w stronę TitanAxe ze względu na dobre ceny i pomocny support. Edytowane 19 Stycznia 2017 przez GTVS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Envqu Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Polecam pukawka.pl. Od 2 lat mam tam swoje serwery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aides Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Najlepszym wyborem jest Titanaxe, dlaczego? - Darmowa strona www - Domena .pl (rok) za 19zł, na enderchescie jest ok. 69zł - Support odpowiada w ciągu 10 minut - Hosting cały czas jest aktualizowany - Możesz edytować pliki poprzez panel TitanAXE jest najlepszym hostingiem na tą chwile :> Sprzedam pliki z własnego serwera Minecraft! Na serwerze gra sporo osób (+200 graczy!) Więcej informacji: https://www.mpcforum.pl/topic/1679824-sprzedam-pliki-z-wlasnego-serwera-minecraft-200-graczy-godziny-szczytu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daimenes124 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 W sumie to mogę polecić dwa hostingi, "enderchest" sprawdzony, dobre maszyny, jeśli masz pliki zoptymalizowane fajnie to Luzik serwer będzie bez lagów w zależności od ramu też a teraz poznałem ten hosting "TitanAxe" całkiem fajny hosting, prosty panel, szybki support, stabilne maszyny, strona www wraz z is dla ludzi którzy nie potrafią pisać w php, html itp więc na obecną chwilę polecam oby dwa hostingi Wysłane z mojego LG-D620 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Naciukany Opublikowano 18 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Powiem tak ziomal polecam ci TitanAXE.com - Domena na rok za 19zl ;0 - Chyba najtańsze maszyny na rynku hostingów i o dziwo najbardziej wydajniejsze - support odpowiada jak piorun - ciągła aktualizacja hostingu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Ranking hostingow moze sie przyda http://www.mpcforum.pl/topic/1406513-spis-hostingów-minecraft/#entry11932804 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lotka Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 Firehost to pewniak. Jakiekolwiek inne usługi całkowicie odradzam. Działajcie wyłącznie na serwerach, które mają sensowny uptime. To naprawdę bardzo istotne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yacht Opublikowano 14 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2018 polecam enderchest, titanaxe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineHost Opublikowano 15 Czerwca 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2018 Polecamy zapoznać się z naszą ofertą MineHost.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLsKiPuRpOsE Opublikowano 30 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2020 Polecam MINESERV.EU niskie ceny serwerów wysoka jakość oraz łatwa obsługa . http://www.MineServ.eu/rejestracja/121036 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANONIM-207x4w Opublikowano 19 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 ja osobiście polecam pukawke byłem administratorem na tym serwerze i naprawdę dobra oferta hoc sam od pewnego czasu szukam innych hostingów link Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korus135 Opublikowano 2 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2020 (edytowane) Ja polecam CraftHost, miałem tam serwer na Emerald i się nic nie zacinało ściągnąłem plugin: "Worldborder" (Spigot) i zmniejszyłem granice mapy. Kolejną komendą wygenerowałem mapę, aby potem się tylko wczytywała, Nadal niebyło lagów. Bardzo serdecznie polecam ten hosting dla mniejszych serwerów, a udźwignie jakieś maksymalnie 90 osób! Link: http://crafthost.pl/index.php?id=155859 Edytowane 2 Listopada 2020 przez Korus135 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi