Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[EP4] Ultimate Last Chaos

ColdHeart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wie ktoś dlaczego wyskakuje mi fatal error gdy wchodze z miast?

Nie zrobiłeś update, najlepiej przez "UltimateStarter.exe".

Witam ciekawy server sciagam. Ma ktos jakies spolszczenie ?

Nie ma spolszczenia do tego serwera choć nie wykluczone, że w przyszłości Administrator będzie chciał wprowadzić kilka opcji języków w grze. Tak przynajmniej odpowiedział gdy go o to zapytałem.
  • Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To juz jest 3 odslona tego serwera. Pierwsza to byla MEGA Last Chaos bodajze. Ale mniejsza, wszystkie odslony tego serwera nie wypalily, pierwsze wrazenie po wejsciu na strone bylo mega bo widzialem 100+ osob online ale wchodzac na serwer nie zobaczylem zywej duszy. Ile jeszcze razy bedzie re-otwierac serwer?..

Opublikowano

To juz jest 3 odslona tego serwera. Pierwsza to byla MEGA Last Chaos bodajze. Ale mniejsza, wszystkie odslony tego serwera nie wypalily, pierwsze wrazenie po wejsciu na strone bylo mega bo widzialem 100+ osob online ale wchodzac na serwer nie zobaczylem zywej duszy. Ile jeszcze razy bedzie re-otwierac serwer?..

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

tylko tak można skomentować tak durny post bez kompletnej znajomości twórcy xDDDDD.

MPC user logic :((  jak powiedział mój kolega.

Twórca - Crexe, miał tylko dwa serwery Dream - zupełnie inny typ serwera niż ten obecny Ultimate. TYLKO te dwa serwery i są strasznie różne, polecam poszukać publikacji Dream'a w archiwum publikacji serwerów, a nie pisać głupoty. Nie pozdrawiam.

Opublikowano

Dominik, ja gram na tym serwerze tylko od poniedziałku nie grałem bo awaria lapja. Powinieneś mnie pamiętać, do gildii mnie przyjales. Jak dobrze pójdzie to w sobotę wieczorem w bije o ile grasz tutaj jeszcze.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

co się podziało z tym LC? Nie będzie już tego servera??

co się podziało z tym LC? Nie będzie już tego servera??

czyżby server padł???

Wygląda na to, że tak, tym bardziej że od dłuższego czasu admin też nie dawał znaków życia.

Skoro serwerek nie działa, to zamykam temat i przenoszę do archiwum. Jakby coś się zmieniło to proszę o PW lub raport. ;-)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...