gigenos Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Cześć! Mam pewien problem. Gram na 12-20 fps... Drażni mnie to. Jest jakaś opcja ażeby powiększyć ilość FPS? W grę wchodzą: -FPS Packi -Mody -Programy na komputer Mam dość stary komputer, ale sądzę że może uciągnąć więcej. Z góry dzięki za każdą odpowiedz!! PS. Powróciłem po 4-letniej przerwie! Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko Lubię pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rever_PL Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podaj dokładne specyfikacje komputera. Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigenos Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podaj dokładne specyfikacje komputera. Grafika- Intel® G965 Express Chipset Family Procesor- Intel® Core2 Duo CPU [E4500, @2.20GHz System - MS Windows XP Home Edition Wersja 2002 SP3 RAM- 1,97 GB Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko Lubię pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marichcje Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Przecież mamy na forum poradniki na ten temat: http://www.mpcforum.pl/topic/798258-wyciganie-maksymalnej-iloci-fps-w-minecraft/ http://www.mpcforum.pl/topic/731960-10-sposobow-jak-zmniejszyc-lagi/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rever_PL Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podaj dokładne specyfikacje komputera. Grafika- Intel® G965 Express Chipset Family Procesor- Intel® Core2 Duo CPU [E4500, @2.20GHz System - MS Windows XP Home Edition Wersja 2002 SP3 RAM- 1,97 GB Komputer, prawie taki sam jak ja mam. Lecz karta graficzna lepsza, i mam 2 GB ramu. Zmniejsz "Render Distance" do 12. Zainstaluj Optifine, wyłącz nie potrzebne programy typu steam, przeglądarka itd. Jeden z niewielu oficjalnych partnerów minecraft pochodzących z polski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigenos Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Podaj dokładne specyfikacje komputera. Grafika- Intel® G965 Express Chipset Family Procesor- Intel® Core2 Duo CPU [E4500, @2.20GHz System - MS Windows XP Home Edition Wersja 2002 SP3 RAM- 1,97 GB Komputer, prawie taki sam jak ja mam. Lecz karta graficzna lepsza, i mam 2 GB ramu. Zmniejsz "Render Distance" do 12. Zainstaluj Optifine, wyłącz nie potrzebne programy typu steam, przeglądarka itd. Render distance 4, optifine i all off Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko Lubię pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vindow Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Może masz ustawiony limit FPS w ustawieniach grafiki? Daj na nieograniczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gigenos Opublikowano 6 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Też nie. Mój kanał na YT- Wymiatacz! Recenzje i nie tylko Lubię pomagać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hubciu25a96454 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zainstaluj optifine albo przydziel minecraftowi więcej RAMu, a poza tym jak masz 40 modów tak jak ja to się nie dziw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.