xl3eer Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 siema ziomki, mam takie pytanko jesli zostala wyslana do mnie paczka w czwartek po godzinie 15 (paczka 24) a dzis nie przyszla to jest szansa ze zostanie dostarczona jutro? ( sobota) z tego co czytalem listonosze pracuja w sobote, to prawda? Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 W jakim kraju ty żyjesz ? Pomarzyć możesz w sumie. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
carbonx Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Najwcześniej dostaniesz ją w poniedziałek w sobotę pracują co najwyżej niektórzy kurierzy ale nie listonosze z poczty polskiej... Odnośnik do komentarza
aresorek Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Nie, nie dostarczają w sobotę. Odnośnik do komentarza
Gajwer00 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Pracują niektóre placówki pocztowe w większych miastach jak np Wa-wa w soboty i dostarczają (potwierdzone info w 50% przypadków :. Aczkolwiek ja na paczkę 24h Pocztexem czekałem cztery dni bo jakis detron posłał ją w drugi kraniec kraju. Ale jeśli twoja poczta pracuje w sobotę to możesz mieć jakaś nadzieję, a nuż dojdzie Sprawdź sobie w trackingu na necie gdzie teraz jest. Odnośnik do komentarza
hyhy. Opublikowano 3 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 Kurierzy PP dostarczali paczki w okresie przedświątecznym również w soboty, wiem z autopsji. Qui est le prochain? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.