fabi1099 Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Witam mam pewien problem nie mogę sie zalogować do lola/rainbowsix'a/rusta bez używania VPN. Pisze mi że nie ma połączenia z internetem a internet jest. A gry typu cs:go tibia metin2 terraria dota2 działają nie wiem co robić proszę o pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi1099 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi1099 Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 Tak wszystkie jak należy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vertisan Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Wygląda mi to na poblokowane porty - masz otwarte te co trzeba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakub Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Masz możliwość sprawdzenia czy problem występuje na innych urządzeniach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi1099 Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fabi1099 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 @ref Nadal nikt nic nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CanExiOne Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Masz zmienne ip? Może jak nie masz to po prostu zablokowali twoje ich serwery? Zapewne to totalna głupota, ale kto wie może akurat uczestniczyłeś w jakimś botnecie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
fabi1099
Witam mam pewien problem nie mogę sie zalogować do lola/rainbowsix'a/rusta bez używania VPN. Pisze mi że nie ma połączenia z internetem a internet jest. A gry typu cs:go tibia metin2 terraria dota2 działają nie wiem co robić proszę o pomoc
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.