GalaxyGamer Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Proszę o usunięcie tematu. Nowy temat dostępny tutaj. Jak dostać się na serwer? Musisz napisać do mnie wiadomość, która będzie zawierać: - twój wiek - twój nick w Minecraft - informację, czy posiadasz konto Premium - powód, dla którego chcesz zagrać na serwerze - odpowiedź na pytanie: "Czy grał(eś/aś) wcześniej na serwerze tego typu?" Wiadomości możesz podsyłać na: - PW (niezalecane) - Discord (dphz#9803) (zalecane) Po jakimś czasie otrzymasz z potwierdzeniem o dodaniu do listy. Odnośnik do komentarza
Mati . Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Serwer dość ciekawy w opisie. Uboga prezentacja z małą ilością grafik nie przyciągnie zbyt wielu osób. Poza tym zastosowanie tak jaskrawego koloru, który zlewa się z resztą tekstu nie jest dobrym pomysłem. Proponuję Ci zastosować 3 kolory, które będą przypisane do poszczególnych rzeczy (najlepiej by były mniej nasycone, żeby nie razić w oczy) Odnośnik do komentarza
KlockiBlock Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Prezentacja bardzo ciekawa jak i pomysł na serwer. Mało grafik i taki ubogi spawn ;p. Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 31 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2016 @2up Kolorki poprawiłem. Chciałem, żeby pasowały do screenów, no ale niech będzie Zaraz się pewnie ktoś przyczepi, że są zbyt blade. No cóż, tak już jest Co do prezentacji - serwer jest skierowany głównie do osób, które grały w Minecrafta Alphę i wiedzą, o co tam chodzi, więc nie widziałem sensu rozpisywania się w prezentacji. @up Ciiii za drzewami nikt nie zauważy... Dobra, tak na serio - spawn miał nawiązywać wyglądem do domków z Minecrafta Indev, ale niestety to nie wyszło :P Zależało mi na tym, żeby zrobić to wszystko w takim starym, bardzo prostym stylu, a z drugiej strony nie chciało mi się robić niczego skomplikowanego. Takie cofnięcie się do roku 2010 2 lata temu grałem na pewnym serwerze, gdzie nie było spawna ani żadnych pluginów, po prostu czysty Survival. Świetnie się bawiłem, tylko cheaterzy wszystko rozwalali ;d @topic Wydajność serwera została znacznie poprawiona - usunąłem niepotrzebne zabezpieczenie przed MobESP (powodowało ogromne spadki wydajności, nawet do 14 TPS!) Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 1 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 3 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
Vindow Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Prezentacja uboga, popraw grafikę i wrzuć jakieś screenshoty bo chciałbym wiedzieć na czym gram Odnośnik do komentarza
Galador256 Opublikowano 4 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 Serwer kompletnie banalny, nudny i bez graczy, a do tego nic nowego na nim nie ma. Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 4 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2017 @2up Screenshoty przecież są, nigdy nie grałeś na czystym survivalu? Co do grafiki - logo serwera ma celowo postrzępione krawędzie (żeby pasowało do pikseli na teksturze kamienia). Prezentacja jest uboga, ale co ja mam napisać o survivalu sprzed 6 lat ;-; @up Serwer jest banalny - z tym się zgodzę, taki był od początku mój cel. Serwer jest nudny - nie prawda, gram już tydzień z jakimś typkiem, kolegą i serwer nam się ani trochę nie znudził. Niektórzy gracze poszukują takich serwerów jak mój i zrobiłem go specjalnie dla nich, żeby mogli cofnąć się do 2010 roku i poczuć ten klimat Graczy nie ma - z tym się zgodzę, serwer jest słabo zareklamowany i przeznaczony tylko dla konkretnej i dość małej grupy odbiorców. Wiele osób narzeka, jaki ten nowy Minecraft jest zły i nie da się na tym grać, a jak przyjdzie co do czego i powstanie powiedzmy taki serwer jak mój, to nikt na tym nie gra :l Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 17 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
Envqu Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Może prezentacje jest uboga, ale wchodząc na serwer można poczuć klimat Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 21 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 22 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 24 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 26 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 28 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 1 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2017 ref Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 ref Odnośnik do komentarza
LeoWoj Opublikowano 4 Marca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Serwer słabo wykonany mimo fajnego pomysłu, graczy aktualnie (18:45 więc można powiedzieć takie godziny szczytu), dodatkowo w sobotę i na dodatek dni otwarte- wejście bez WhiteListy, mimo tego na serwerze siedzi jedna osoba- moderator. Tabliczki na spawnie mają tam dwa czy trzy błędy składniowe które rzucają się w oczy. Jeżeli serwer się rozwinie chętnie zajrzę ponownie, na tą chwilę stanowcze nie.#EditSłabo wizualnie, zero estetyki, spawn beznadziejnie zrobiony, tabliczki pisane jakby przez 10 latka.Nie trzeba być piekarzem aby chleb oceniać C: Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 @up Nie wiem jakim cudem uznałeś, że "serwer jest słabo wykonany", grałeś na nim tylko 4 minuty. F5 Odnośnik do komentarza
GalaxyGamer Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 F5 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.