IamFoxit Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Cześć! Jako, że za niedługo dobije pierwszą postacią lvl 85 i odblokuję możliwość rajdowania chciałbym się was zapytać gdzie zdobyć odpowiednie EQ i jak najlepiej przygotować się do rajdów oraz udziału w PvP? Do tej pory po prostu przechodziłem od lokacji do lokacji wykonując questy i robiąc dungeony. Tak naprawdę dalej jestem niedoświadczony jeśli chodzi o WoWa więc jakby ktoś podlinkował jakiś poradnik albo w prosty sposób wytłumaczył mi gdzie mam iść i co mam robić to byłbym wdzięczny :P Gram Outlawem na globalu. Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Raid findery + mythic dungi i masz kozak eq Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
IamFoxit Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Raid findery + mythic dungi i masz kozak eqTo wszystko? No okey, w takim razie mógłby mi ktoś jeszcze wyjaśnic co można kupić za Timewarped Baged i gdzie? Nwm o co z tym chodzi... Odnośnik do komentarza
Evron Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 TB jest to waluta wykorzystywana do zdobycia różnych przedmiotów jak mounty, repki itp. To jest taki dodatek, który dostaje się za robienie starych instancji tzw. Timewalking. Jeżeli pomogłem Daj + I'll be happy Wystarczy kliknąć Odnośnik do komentarza
IamFoxit Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Okey, dzięki za odpowiedź. Temat do zamknięcia Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.