Chowaj topa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Siemanko mam zamiar zacząć grać w tibie ale szukam kogoś kto byłby chętny grać ze mną bo samemu nuda wiadomo jakimś pro gamerem nie jestem w ta gre kiedys tam gralem mialem 30lvl moze... jak by ktoś chcial to pisać a i jaki server teraz polecacie ? kiedyś gralem na Arcani Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Siemanko mam zamiar zacząć grać w tibie ale szukam kogoś kto byłby chętny grać ze mną bo samemu nudaNapisz tutaj - http://www.mpcforum.pl/index.php?/topic/643859-Szukam-ekipy-na-serwer-Tibii Jaki serwer wolisz pvp czy npvp? Jakbyś się zdecydował na npvp to wbijaj na Secure, pożyczę coś kasy na start Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chowaj topa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 obojetnie jaki server chodzi o to zeby mial z kim gac itd :P a na teej securze duzo polakow?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Tak, dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chowaj topa Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 jak bys chcial ze mna pociupac to moj nick chowaj topaa a i jaka profe wybrac zeby mi sie narazie bez pacca fajnie grało pozniej napewno zakupie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Co tam chcesz, ale expienie na faccu profesjami magicznymi nie jest fajne Wyjdź z Dawnportu to Ci wyśle trochę kasy. 14:28 Rokyn: I'm afraid this character only holds a junior account at our bank. Do not worry, though. Once he has chosen his vocation or is no longer on Dawnport, his account will be upgraded. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.