diegopolska Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam chciałbym się dowiedzieć jak zrobić konta do admin server query. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz3k Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Stawiasz serwer na VPS'ie czy jakiś hosting ts'ów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegopolska Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Mam na vps i mam dostęp do admin query Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGS Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Konto do AdminServerQuery generuje się automatycznie przy instalacji serwera. Login to: serveradmin Hasło: wygenerowano przy instalacji Jeśli chcesz zrobić dodatkowe konto to wchodzisz na serwer i klikasz na zakładkę Narzędzia a następnie na ServerQuery Login. Podajesz nazwę użytkownika a jego hasło wygeneruje się automatycznie. Jeśli chodzi Ci o nadanie sobie rangi AdminServerQuery na serwerze to podaje Ci ten poradnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
diegopolska Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 @up dzięki Chodziło mi właśnie o zrobienie dodatkowych kont. Do zamknięcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.