Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Cheat cs go jak zrobic?

SponsorCSiLOL

Pytanie

Opublikowano

Witam! Krotko i tematycznie.

Jestem Sebastian, mam 33 lata dzialanosc prowadze marketingowa- ja w raz z dzieciakami jestem fanem cs go.

Aktualnie chce zadzialac w kierunku cheat cs go projektu.

Wiec moje pytanie jest odnośnie jego stworzenia skoro nie ma osoby ktora go zrobila i chce ze mna wspolpracowac zatem...

Prosze krótki poradnik a moze byc rozwiniety rzecz jasna , ale jasny jak zrobic od podstawy

- wall hack

- no recoil

- aim

- aim slow

- trigerbot

- auto update cheat

Drogi czytelniku - jezeli mi pomożesz bardzo skutecznie i dobrze sie odwdzięcze:) a jest poswietach a niebawem nowy rok. Zatem bardzo bardzo proszę o kontakt tutaj w poscie , prywatna wiadomosc lub gg 61514722

22 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witaj. Za darmo nic nie ma i wynagrodze uczynek dannej osoby posiadam spory budzet , ale jeszcze nikt powazny sie nie zglosil, bardziej naciagacze... A kupować nie mam zamiaru bo ja chce zrobic projekt cheatna nie z niego korzystac.

Ach, kilka osób już ci pisało że nie ma niewykrywalnego cheata do CSGO. Jeżeli szukasz takowej osoby to załóż specjalny temat i ja zastanowiłbym się kilka razy zanim coś bym dla ciebie napisał. Rozmowa GG ;)

Opublikowano

Witaj. Za darmo nic nie ma i wynagrodze uczynek dannej osoby posiadam spory budzet , ale jeszcze nikt powazny sie nie zglosil, bardziej naciagacze... A kupować nie mam zamiaru bo ja chce zrobic projekt cheatna nie z niego korzystac.

Opublikowano

Normalnie płacze

Chcesz haxy kup na organerze, aimware etc.

Jak chcesz zacząć tworzyć haxy to wybierz sobie język np. c++/c# naucz się solidnych podstaw, potem ucz się dalej, potem możesz coś zaczynać; dobra strona: -

Nikt Ci nic nie zrobi za darmo, dodatkowo na tym forum to takie kodery (Nie licząc niektórych), że szkoda gadać.

Sam ledwo co podstawy ogarniam więc Ci nie pomogę.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

sory ze nie mam polskich znakow  bo siedze za granica i mam sprzet bez pl znakow , gram pare lat na haxie prywatnym  w cs  ,kupywalem tu i tam na poczatku  kiedys mialem dobrzy kontakt z 'Waldkiem' z forum cschacked napisz do niego i napisz zeby ci napisla moze sie zgodzi bo on swoj projekt sam zrobil  kto nie prubuje nic nie ma jesli chodzi ci o low hax bo on taki ma  nie do rage i wiadomo na pewno nie za darmo bedzie chcial jesli sie zgodzi pozdrawiam 

Opublikowano

Bluefine jak zmienic offsety na aktualne jak również ten kod nalezy poprawnie zmienić?

Nikt ci z tego forum nie naprawi tego "cheata", sami "pseudo-hakjerzy" z big ego co dużo gadają a nic nie potrafią zrobić.

Podejdź poważnie do tematu i dodaj zlecenie na jakimś portalu np. ofer**.pl

anNO14B_460sa.gif

Opublikowano

Poszukaj w necie jakichś cheatów do csgo, nie musisz sam pisać multihacka, jak znajdziesz triggerbota i wallhacka to chyba możesz ich dwóch na raz używać jako osobne hacki, tylko muszą być pod przycisk, bez gui, bo by było ciężko ;p Ja np w cs 1.6 (nie stać mnie na GO XDDD) mam wallhacka pod F1.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...