srakalak123 Opublikowano 29 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2016 Witam! Przybywam tutaj z propozycją dodania działu gry The Long Dark. Zyskuje ona coraz większą popularność, a nigdzie nie ma Polskiego forum czy działu o tymże tytule. Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Nie ma, bo ta gra jest zbyt mała, aby dużo ludzie o niej gadali, więc nie ma sensu jej trzymać. Nie. Odnośnik do komentarza
tripipi Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 Prócz Ciebie o tej grze nikt na forum nie pisze, zerowe zainteresowanie. Póki co jestem na nie. Odnośnik do komentarza
PGS Opublikowano 1 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2017 a nigdzie nie ma Polskiego forum czy działu o tymże tytule. Bo nikt w to nie gra. Pierwszy raz o takiej grze słyszę. Nie Odnośnik do komentarza
srakalak123 Opublikowano 2 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 a nigdzie nie ma Polskiego forum czy działu o tymże tytule. Bo nikt w to nie gra. Pierwszy raz o takiej grze słyszę. Nie Śmieszny jesteś myśląc, że nikt w to nie gra. Ponadto mam rozumieć, że myślisz tak bo sam pierwszy raz o niej słyszysz? Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Pierwszy raz o takiej grze słyszę to jestem na nie. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.