Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Opłaca się robić taki serwer?

Jaki serwer zrobić  

14 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki serwer zrobić

• Kontynuuj prace nad Battlefield w Minecraft
      8
    • Inny (napisz w temacie jaki)
      6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja osobiście jestem za innym typem serwera jako że pełno jest serwerów typu minigames, a mało za to rpg, rpgmmo i tego typu gdzie jest fabuła 

Opublikowano

Moim skromnym zdaniem to serwer minecraft jest bezsensu ale może dla ciebie niejest.

Jak chcesz tworzyć serwery minecraft to twórz ale żebyś niemiał potem samych strat z niego. 

Opublikowano

Ja polecam PvP na 1.5.2, zrobiłem i po paru latach dorobiłem się 2K zł. Polecam :)

Ta wersja jest aktualnie przestarzała i wątpię by ktoś się chciał do niej teraz cofać, a zyski pewnie z czasów jak MC był jeszcze popularny

Ja osobiście jestem za innym typem serwera jako że pełno jest serwerów typu minigames, a mało za to rpg, rpgmmo i tego typu gdzie jest fabuła 

Jeśli chodzi o Mini Games to raczej mówisz o zagranicznych serwerach bo osobiście nie widziałem za wiele serwerów tego typu z dostateczną rozbudową, a co do RPG to z tego co widzę ostatnio się rozrastają serwery tego typu

Moim skromnym zdaniem to serwer minecraft jest bezsensu ale może dla ciebie niejest.

Jak chcesz tworzyć serwery minecraft to twórz ale żebyś niemiał potem samych strat z niego. 

Serwer chce stworzyć głównie pod naukę programowania w Javie i udostępnienia na nim moich pomysłów oraz poprawę jakości polskich serwerów, zatem będę się starał wkładać minimalny wkład finansowy jeśli, będę widział, że mi się to nie opłaca

Zagłosuj na najbardziej oczekiwany typ serwera!

http://www.mpcforum.pl/s/c7d6554

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...