Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypty do XenoBota /Marchwj&Rafaeru

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

można poprosić o skrypt do xenobota żeby atakował mi  potwora o dokładnie takiej nazwie        Piñata Dragon      bo nie da się go ustawić w targeting

Napiszę raz jeszcze - jeżeli chcesz jakiś skrypt LUA to napisz tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1259260-prośba-o-skryptywaypointycaveboty/

Powiedz gdzie można znaleźć tego smoka to sprawdzę i coś wymyślę.

• Odpowiedzi 99
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

można poprosić o skrypt do xenobota żeby atakował mi  potwora o dokładnie takiej nazwie        Piñata Dragon      bo nie da się go ustawić w targeting

Napiszę raz jeszcze - jeżeli chcesz jakiś skrypt LUA to napisz tutaj - http://www.mpcforum.pl/topic/1259260-prośba-o-skryptywaypointycaveboty/

Powiedz gdzie można znaleźć tego smoka to sprawdzę i coś wymyślę.

na tibi RL w okolicach thais nad thais z prawej strony i pod thais.

tu masz link http://tibiopedia.pl/monsters/Pi%C3%B1ata_Dragon

Opublikowano

Dobra, już wiem jak to można ogarnąć. Przecież jak się wpisze gwiazdkę to atakuje wszystkie potwory, coś jak 'others' w Elfbocie. Sprawdziłem, te smoki też atakuje.

3spSezR.png

M50fPe0.png

Opublikowano

Proszę o pomoc mianowicie chcialbym jakis skrypt zeby jak skoncza mi sie royal speary to postac podejdzie do miejsca na expie i uzupelni je prosze o pomoc jak to zrobic nie nie wiem nie umie tego zrobic j

Opublikowano

Proszę o pomoc mianowicie chcialbym jakis skrypt zeby jak skoncza mi sie royal speary to postac podejdzie do miejsca na expie i uzupelni je prosze o pomoc jak to zrobic nie nie wiem nie umie tego zrobic j

Zrób labele w Walkerze np. start, check, uzupelnij i do lua dopisz coś w tym stylu:

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli nie ogarniasz robienia labelów itp. to nawet się za to nie bierz.

Opublikowano (edytowane)

Ma ktoś może skrypt dla palka na skillowanie na trollach ?

@EDIT 

widzę ze zły dział

Edytowane przez Sebus7
Opublikowano

xenobot,

skrypt na przerzucanie attaku z jednego monka na 2 gdy ten 1 ma poniźej X hp 

HDD1SRE.png                            

Opublikowano

W tym temacie nie prosimy o skrypty lua! Robimy to tutaj.

xenobot,
skrypt na przerzucanie attaku z jednego monka na 2 gdy ten 1 ma poniźej X hp

Już kiedyś ktoś potrzebował, łap:

Odznacza Monka gdy ma poniżej 30% hp i zaznacza jak się podleczy do 50%.

Opublikowano (edytowane)

potrzebuje skryptu na corymy w carlin, przy czym żeby wracał ładnie do banku zostawiał hajs i itemy w dp

@ i brał potki z dp, zapomniałem dodać

Edytowane przez kheos
Opublikowano

Poszukuje skryptu na gre hazardową w ktorej postać bierze od ludzi hajs ze srodka i po wybraniu "X" lub "o" rzuca na depo ten wlasnie krązek lub krzyzyk i gdy gosciu trafi to wygrywa x2 gdy nie to wiadomo,szukam od dwoch dni po necie nigdzie nie moge tego znalesc a widze ze ludzie robia na tym niezly hajs i chcialbym w to zainwestowac,ktos mi pomoże?

Opublikowano

Witam

potrzebuję skrypt na alarm gdy pojawi się potwór o nazwie x

Powtarzam drugi czy trzeci raz - w tym temacie nie proście o skrypty lua. Ten temat jest od tego.

Teraz będę miał ferie, więc dodam kilka nowych skryptów ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czemu żadnych skryptów nie dodajecie ?

Szczerze? Trochę mi się odechciało przez pewnie błędy występujące podczas edycji posta, ale dodam, chill xD

Opublikowano

Xenobocik: Skrypt na rzucanie pod siebie GP / Platynek + wytłumaczenie co i jak wpisać, załadować bo widziałem że niektórzy odpalają tego skrypta wtedy kiedy im potrzebny ale nie chce mi się wierzyć że wbijają w scripts i klikają execute więc może jakiś inny sposób odpalenia? :D

Opublikowano

Xenobocik: Skrypt na rzucanie pod siebie GP / Platynek + wytłumaczenie co i jak wpisać, załadować bo widziałem że niektórzy odpalają tego skrypta wtedy kiedy im potrzebny ale nie chce mi się wierzyć że wbijają w scripts i klikają execute więc może jakiś inny sposób odpalenia? :D

Umiesz czytasz? TO NIE JEST TEMAT DO PRÓŚB O SKRYPTY LUA.

Pewnie używają MageBota (sposób na full wersję bota jest w dziale z poradnikami), tam możesz to ustawić na hotkeyu. 

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

bardzo ładnie opisane, bardzo przyjemne dla oka ale mam pytanie, jakoże często wykrywają boty ze wzgledu na powtarzane te same ścieżki jakoś to "obeszliście" ? :)

pytam z czystej ciekawości bo na przyklad jak ja pisze skrypty do dwoich postaci to robie tam na przyklad z 5-10 dróg na expa potem z 10 dróg na expie i kilka do powrotu i po prostu za kazdym razem jak ma isc expic czy wracac to ustawiam aby losował która drogą pojsc i chyba sie sprawdza :)

Opublikowano

bardzo ładnie opisane, bardzo przyjemne dla oka ale mam pytanie, jakoże często wykrywają boty ze wzgledu na powtarzane te same ścieżki jakoś to "obeszliście" ? :)

pytam z czystej ciekawości bo na przyklad jak ja pisze skrypty do dwoich postaci to robie tam na przyklad z 5-10 dróg na expa potem z 10 dróg na expie i kilka do powrotu i po prostu za kazdym razem jak ma isc expic czy wracac to ustawiam aby losował która drogą pojsc i chyba sie sprawdza :)

Ja praktycznie zawsze robię jedną drogę z wpt, mało to - wszystko robię używając Stand, a jak powszechnie wiadomo, są one bardziej wykrywalne niż Node.