Kacapek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Witam, prosił bym o porady jak najefektywniej skillować. Mam pallka ze skillami 62/54. Skilluje na slime. Głównie chodzi mi o to co ile musi wejść hit w slima/we mnie. Z hitami w slima nie ma problemów ale we mnie rzadko się przebijają. CHyba mam za dobre eq. reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 W Tibii wyróżniamy kilka ataków zarówno fizycznych jak i magicznych. Nas interesują: "Chmurki" - cios został zblokowany przez tarczę; nazywany również "poof" "Żółte Promienie" - cios został zablokowany przez zbroję "Czerwone promienie" - cios nie został przyjęty na tarczę ani na zbroję; trafiona osoba/potwór krwawi. Ten atak nazywamy "Blood Hit". Dodatkowo należy pamiętać, że jeden rodzaj ataku możemy używać raz na dwie sekundy. To oznacza 30 uderzeń na minutę. Jeszcze jeden ważny szczegół: w trakcie walki nasza tarcza jest w stanie blokować dwóch przeciwników naraz. W przypadku większej ilości przeciwników, obrażenia zadane przez nich idą na zbroję. Cytat z Tibia-wiki.net Nic się nie zmieniło. CHyba mam za dobre eq. Zdejmij coś, tylko nie tarczę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Ale przy skillowaniu dista ważne są hity, które wchodzą we mnie czy tylko te, które ja zadaje? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Żeby rósł distance musisz coś zadawać w określonych odstępach czasu, a żeby shielding musisz coś blokować co jakiś czas. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 28 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Dobrze pamiętam że moby też tak jak by skillują i coraz mocniej biją? @Edit Tak w ogóle to znacie jakieś fajne miejsca do skillowania na slime? tak żeby nie kręciło się od cholery ludzi. reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 28 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2016 Tak, Slime po paru godzinach zaczyna mocniej bić. Nie nazwałbym tego skillowaniem Tak w ogóle to znacie jakieś fajne miejsca do skillowania na slime? tak żeby nie kręciło się od cholery ludzi.Jutro Ci wyślę parę miejscówek jak wejdę na pc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 To jak, ogarnia ktoś jakieś fajne miejscówki? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 30 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 To jak, ogarnia ktoś jakieś fajne miejscówki? Sorki, zapomniałem Pod Carlin są 2 Slimy: Na południe od Amazon Campa jest jeden: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacapek Opublikowano 30 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2016 Takie jeszcze jedno pytanie. Macie jakieś takie fajne miejsce w rejonie thais do skillowania na MC? reklama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avertis Aka Bot Opublikowano 2 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2017 Na południe od waspów ( tych na południe od thais ) masz "świątynie" dokładnie to schody w dół, npc i strefe bez pvp :> Zazwyczaj kręcą się tam boty na poziomie 20 lvl'a, ale nikt poza tym . Na prawo od npc są schody a na dole 3-4 niedźwiedzie dzięki czemu będzie jedzonko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marchwj Opublikowano 5 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2017 Takie jeszcze jedno pytanie. Macie jakieś takie fajne miejsce w rejonie thais do skillowania na MC? Kiedyś gdzieś tutaj skilowałem, jest pod drzewem dziura są w razie czego trolle żeby shielding rósł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.