Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ban na komputer

Lukasz24072

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam sprawa dotyczy bana na Pandorze mt2 wyskakuje mi błąd iż Ten komputer został zablokowany , co zrobic aby móc dalej grać . Mogę grać normalnie na innym laptopie , lecz na tym co jest ban też lecz na innym internecie np z telefonu , nie rozumiem tego co zrobic  prosze o pomoc

Opublikowano

No tak ale czemu na innym lapku co nigdy nie była pandora , normalnie działa :)

Spróbuj zmienić ProductID w regedit

jak to zrobic?

Windows + R w polu ruchom wpisz "regedit"
Otworzy Ci się okienko "Edytor Rejestru"

HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> MICROSOFT ->Windows NT i kliknij CurrentVersion
Po prawej stronie pokaże Ci się kilka opcji, wyszukaj "ProductID". Kliknij na to prawym przyciskiem myszy i wejdź w opcję modyfikuj.

Zmień dane wartości z np. 000900-00000-00000-ZZ000 na wartość w pierwszym polu z 9 na 8.
Opublikowano

Zmieniłem IP , bo wystarczy ze zresetuje ruter , i nic to nie dało , chyba ze sa potrzebne do tego jakies programy , typu hotspot , tylko najlepiej gdybyscie mi dali pełna wersje

Opublikowano

Zmieniłem IP , bo wystarczy ze zresetuje ruter , i nic to nie dało , chyba ze sa potrzebne do tego jakies programy , typu hotspot , tylko najlepiej gdybyscie mi dali pełna wersje

Resetowanie routera zmienia IP

magic

Możesz zadzwonić do swoich usług internetowych i tam poprosić o zmianę ip.

Ex Lider Counter-Strike

Opublikowano

No dobrze przypuśćmy że zadzwonię i zmienią mi , ale dlaczego Na laptopie na którym wgl nie był właczony metin , nie ma bana, a na tym co był jest ban a jak podepne inny internet to nie ma

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...