Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza java do minecraft

VellG

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Marichcje
Opublikowano

Przecież java zawsze powinna być zaaktualizowana, nie ma najlepszej >.<

Chyba, że po prostu moja wiedza jest tak ograniczona, meh

Opublikowano

Jak widac jesteście szczurkami, którzy mało wiedza. Szczególnie ten AdamGrzegorz ja mozna taki nick miec jeb** robaku.

Jest roznica, bo sami ytberzy mają wersje jakas specjalna.

Opublikowano

Jak widac jesteście szczurkami, którzy mało wiedza. Szczególnie ten AdamGrzegorz ja mozna taki nick miec jeb** robaku.

Jeżeli uwierzyłeś youtuberom, że java ma wpływ na pvp to chyba powinieneś na jakiś czas odstawić te jakże ambitne materiały z "klep" na izi hc.

@top

Najnowsza czyli 8 update 111.

Opublikowano

Zobacz kiedy założyłem to konto i przestań p********. 

Mało wiedzą? To mówisz że dużo wiesz jak się pytasz jaką jave do pvp w mc? xD

Wiesz czym jest Java wgl? Jak można mieć jakieś specjalne wersje javy k***a do majnkrafta?

Weź się pierdolnij w łeb i wyjdź na dwór bo już za dużo takich przyjebów na tym forum.

"Nie znam się, ale się wypowiem" ~ mpcforum

rak

"VellG" też nie grzeszysz dobrym nickiem. "Well... Go f**k yourself" :)

Moja oficjalna strona! :)

http://socketbyte.pl/ 

Opublikowano

Albo ja jestem głupi ale mi się wydaje ,że chyba najnowsze oprogramowania są najlepsze lol:P

Oczywiście że tak, zawsze tak jest - ale my tu mówimy o jakiejś SPECJALNEJ WERSJI JAVY DO MAJNKRAFTA PVP XDDD

@VellG przyjrzyj się mojemu avatarowi, pomyśl chwilkę i zastanów się nad swoim życiem.

Opublikowano

@AdamGrzegorz Sklej pizde mpcowska ofiaro zycia.

J****y robal z Polski jakiś bedzie mnie od raków wyzywał XDD.Udzielasz sie na tym forum 100 lat jebany staruchu, i nie masz rangi zeby nicku zmienić. AdamuGrzegorzu zajebany

Opublikowano

J****y robal z Polski jakiś bedzie mnie od raków wyzywał XDD.Udzielasz sie na tym forum 100 lat j****y staruchu, i nie masz rangi zeby nicku zmienić. AdamuGrzegorzu zaj****y

Chłopie ale Ty masz kompleksy, że wyzywasz od roboli z Polski. A Ty to skąd jesteś? Standardzik jeśli chodzi o gimbe, która wyzywa od "polaczków" hahaha  xD

@AdamGrzegorz Spokojnie, przecież on wie lepiej...  :v

thats.png

Opublikowano

J****y robal z Polski jakiś bedzie mnie od raków wyzywał XDD.Udzielasz sie na tym forum 100 lat j****y staruchu, i nie masz rangi zeby nicku zmienić. AdamuGrzegorzu zaj****y

Chłopie ale Ty masz kompleksy, że wyzywasz od roboli z Polski. A Ty to skąd jesteś? Standardzik jeśli chodzi o gimbe, która wyzywa od "polaczków" hahaha  xD

@AdamGrzegorz Spokojnie, przecież on wie lepiej...  :v

Nie no, ja już nie mam siły żeby odpisywać na takie coś. Szkoda mojego czasu :D 

@AntyWarn

Oak polecam!

Opublikowano

@VellG poprostu przyznaj się do błędu i elo.

Jbac gufno busza za trzy dfa łan...

@antywarn zwykle to najnowsza xD

Wysłane z mojego Y635-L01 przy użyciu Tapatalka

Pomocne? Daj +. To tylko chwila

Moje Skrypty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...